Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αυτα ειναι ψωλιες....
Kατακέφαλο λέμε. Γυρίζω στον 3ο της παρέας και τον ρωτάω "τι είπε ρε μαλάκα?", αλλά πρέπει να πέρασε ένα ψιλοεγκεφαλικό και δε μου απάντησε..
αυτα ειναι ψωλιες....
Τα ξεχασε ο μπουμπουκος ολα αυτα οταν τον εκανε υπουργο χαχαχαχτο 80 οχι αλλα το 60 με 65 σιγουρα
Mέχρι να συνέλθω είχε φύγει..
Απολυτε παυλοπουλο βλεπεις?χεριξε ξυλο στους ναξιωτες ο αντωνακης
φανατικα τυπεΑπολυτε παυλοπουλο βλεπεις?χ
Δικος μου εισαι..! Ο Γελοιος ο πλευρης λεει οτι εχουν προβλημα τα μαγαζια με τους ναξιοτες...για τους ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ που πουλανε τσαντες δεν ειδα τα ΜΑΤ να τους κυνηγανε αχαχαχαχαφανατικα τυπε
και χιο ακομα πιο φανατικα
τυπε τους μεταναστες δεν τους πειραζουν τι τους περασες για τιποτα φασιστες?Δικος μου εισαι..! Ο Γελοιος ο πλευρης λεει οτι εχουν προβλημα τα μαγαζια με τους ναξιοτες...για τους ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ που πουλανε τσαντες δεν ειδα τα ΜΑΤ να τους κυνηγανε αχαχαχαχα
φανατικα τυπε
και χιο ακομα πιο φανατικα
Σωστα το ξεχασα αυτοτυπε τους μεταναστες δεν τους πειραζουν τι τους περασες για τιποτα φασιστες?
τωρα που ο αντωνης κανει στροφη προς το κεντρο πρεπει να τα παρατηρεις αυτα τυπεΣωστα το ξεχασα αυτο
ειχε πει χτες οτ δεν θα εχει εκπομπη γιατι ειναι χριστιανος και γελουσε ο δαρβιγκαςδευτερα του Πασχα μαλλον δεν θα βγει ο Χιος. Την γλυτωνει για μια ακομα βδομαδα ο αντωνης τυπε
Με το αφεντικο σου το ψηφισαν μπουρδακοοοοανοιξε το ταξις την εφαρμογη για το μερισμα
υπαρχει κουτακι που λεει οτι δηλωνω υπευθυνα οτι δεν φιλοξενουμε
αλεξ ακους περιμενουμε την εγκυκλιο
ο σαχλαμαρας εκανε το θαυμα του παλι
αχχαχαχαειχε πει χτες οτ δεν θα εχει εκπομπη γιατι ειναι χριστιανος και γελουσε ο δαρβιγκας
του λεει τι λες ρε?
ειχε πει χτες οτ δεν θα εχει εκπομπη γιατι ειναι χριστιανος και γελουσε ο δαρβιγκας
του λεει τι λες ρε?
τυπε ο καμινης ειναι ικανος να γινει και δεξιος για τα ψηφαλακιαφετος και οι απιστοι, επιστευσαν τυπε
τυπε οτι και να κανει σε ενα μηνα θα φαει την σκονη του ηλια !!!!!τυπε ο καμινης ειναι ικανος να γινει και δεξιος για τα ψηφαλακια