Επισκέπτης
ο αλεξ φιλε εβγαλε περσυ 100 χιλιαρικα ...και θα σου κλαφτει για τα 500 ευρω τελη επιτηδευματια .....
Eίναι 650€ για την 1η έδρα.
Για κάθε επιπλέον , αυξάνονται.
ο αλεξ φιλε εβγαλε περσυ 100 χιλιαρικα ...και θα σου κλαφτει για τα 500 ευρω τελη επιτηδευματια .....
Ο Σαμαράς μαζι με την Τροικα ειναι δυστυχως η μονη λυση για την μεγαλη οικονομικη καταστροφη που δημιουργησαν οι προηγουμενες γενιές με των οποιων τα μαυρα χρηματα κινειται ακομα πολυς κοσμος ... για ποσο δεν ξέρω.
Οποιαδηποτε αλλη προταση για ΣΥΡΙΖΑ , ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ και τέτοια ειναι άστοχη.
Α ρε Αλεξάκο που κατάντησες, δικηγόρος άνθρωπος. Να σε ταπώνει καθημερινά ο παπατρόλης.
Κοίτα κάτι συμπτώσεις. Τα ξέρεις όλα εκτός από αυτά που δε συμφέρουν το κόμμα σου.
παντα γυρνας στον σαμαρα ομως τυπε5-6 κομματα διαφορετικα εχω ψηφισει κι εγω. Λοιπον?
Ε ρε ενας γκαιλές με το ΑΠΕ. Ωραια, θα το ψαξω και θα σου πω. Ησυχασε.
Όποιος εκφράζει τη δική του άποψη όχι. Εσύ δεν είσαι απ'αυτούς..Οποιος εκφραζει την αποψη του ειναι παπαγαλακι?
Μωρε τι μας λες?
τον απαξιωσες τυπε :SΌποιος εκφράζει τη δική του άποψη όχι. Εσύ δεν είσαι απ'αυτούς..
Ποιες ειναι οι "εργασιες περαν της αιθουσας" και "τα εργατικα"?οταν γινει το δικαστηριο....τωρα ειμαστε σε φαση εκτος δικης....ειναι τα "εργατικα" που ζηταει για την ολη φαση !!!! σε περιμενα πιο εξυπνο !!!ειναι αυτο που ειπες ο αλλος πριν...εργασιες περαν της αιθουσας .....και ωσπου να φτασεις στην αιθουσα!!!μεχρι τοτε ,ολα μαυρα εγινε εξηγηση !!!
Α προφανως δεν γνωριζεις οτι πλεον καταργηθηκε η υποχρεωτικη παρασταση σε συμβολαια.
Οι "εκπροσωπήσεις" τι ειναι ακριβως?
Ε βεβαια, ο κλασικος τροπος να ακυρωνεις την αποψη του αλλου, ειναι να λες οτι δεν ειναι δικη του.Όποιος εκφράζει τη δική του άποψη όχι. Εσύ δεν είσαι απ'αυτούς..
τυπε περιμενε να παρει χρημα ο κοσμος σημερα και ειδαν οτι τους εβαλαν 40 ευρωΆλεξ ... θέλουμε πλήρη περιγραφή των μερισμάτων από το ΔΣΑ.
Πόσα ήταν το 2004, το 2008 , τ0 2012 και φέτος.
Αναλυτικά.
Αν πας να την κάνεις α λα γαλλικά, θα σε μαλώσω .
Θα ξαναμπώ αργά ....
(Η γειτόνισσα δίπλα έβγαλε τα σορτς από τη ντουλάπα).
η πρωτη του μεγαλη αγαπη ηταν ο αντωνης ομως τυπεΟ Αλεξάκος τύπε έχει ψηφίσει μεγάλη ποικιλία κομμάτων.
Συναγερμό, ΕΡΕ, ΝΔ, Φιλελεύθερη ΝΔ, ΠΟΛΑΝ και Νέα Ελλάδα.
Πες μου οτι νομιζεις οτι ειναι ο Παπαζολης.Α ρε Αλεξάκο που κατάντησες, δικηγόρος άνθρωπος. Να σε ταπώνει καθημερινά ο παπατρόλης.
τυπε περιμενε να παρει χρημα ο κοσμος σημερα και ειδαν οτι τους εβαλαν 40 ευρω
Μην μιλατε για πραγματα και κλαδους που δεν γνωριζετε.Ο μέσος άνθρωπος όντας μη σχετικός θα έχει μαζί δικηγόρο άσχετα με το αν είναι υποχρεωτικό. Και θα τον πληρώσει με μαύρο χρήμα φυσικά...
Μην μιλατε για πραγματα και κλαδους που δεν γνωριζετε.
Εκτιθεστε.
[size=12pt]Άλεξ ... θέλουμε πλήρη περιγραφή των μερισμάτων από το ΔΣΑ.
Πόσα ήταν το 2004, το 2008 , τ0 2012 και φέτος.
Αναλυτικά.[/size]
για καποιο μερισμα που θα εβαζαν τυπεσε τι ρε μαστορα να τρεξω γιατι μπορει να τα ξαναπαρουν πισω
Μην μιλατε για πραγματα και κλαδους που δεν γνωριζετε.
Εκτιθεστε.
Μια και θελεις, κανενα προβλημα.Ο Αλεξάκος τύπε έχει ψηφίσει μεγάλη ποικιλία κομμάτων.
Συναγερμό, ΕΡΕ, ΝΔ, Φιλελεύθερη ΝΔ, ΠΟΛΑΝ και Νέα Ελλάδα.