alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Στον πλανητη Αρη πιθανον.Όσους ξέρω πάντως συνεχίζουν να τσεπώνουν μαύρο χρήμα αβέρτα και μετά παραπονιούνται ότι ...οι δουλειές δεν πάνε καλά!
Στον πλανητη Αρη πιθανον.Όσους ξέρω πάντως συνεχίζουν να τσεπώνουν μαύρο χρήμα αβέρτα και μετά παραπονιούνται ότι ...οι δουλειές δεν πάνε καλά!
Όσους ξέρω πάντως συνεχίζουν να τσεπώνουν μαύρο χρήμα αβέρτα και μετά παραπονιούνται ότι ...οι δουλειές δεν πάνε καλά!
Ναι. εχω. Η δουλεια των δικηγορων ειναι 50% κατω και οι εισπραξεις 80% κατω. Ικανοποιηθηκες?απαντηση εχεις να δωσεις ??? τις αμπελομαλακιες αλλου !!!δε σε παιρνει!!!
Ναι. εχω. Η δουλεια των δικηγορων ειναι 50% κατω και οι εισπραξεις 80% κατω. Ικανοποιηθηκες?
Ολα τα άλλα ειναι στη σφαιρα της φαντασιας.
Εδω δεν φτανουν τα λεφτα του πελατη να πληρωσει τα τελη και τα γραμματια, και εσυ ονειρευεσαι οτι θα πληρωσει και...μαύρα. Καλα. Κοιμισου αγγελούδι μου.
Στον πλανητη Αρη πιθανον.
Αντίθετα, εξαιρούνται από τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος:
Τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία δηλώνουν στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων ότι φιλοξενούνται.
Αιτήσεις με πρόσωπα που διαθέτουν Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα άνω των τριών χιλιάδων (3.000) κυβικών εκατοστών ή σκάφη άνω των οκτώ (8) μέτρων ή αεροσκάφη ή δεξαμενές κολύμβησης, όπως αυτά δηλώνονται στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος.
η μεγαλη κοροιδια
Α προφανως δεν γνωριζεις οτι πλεον καταργηθηκε η υποχρεωτικη παρασταση σε συμβολαια.Για εργασίες μακριά από δικαστήριο (παρουσία σε συμβόλαια, εκπροσωπήσεις κτλ) πάω στοίχημα ότι και εσύ δεν έχεις κόψει μισή απόδειξη.
Εγκύκλιο.αλεξ για εξηγα το δικιο που κατεχεις;
ενας ανεργος που φιλοξενειται στο σπιτι των γονιων του δεν θα παρει απο το περιβοητο πλεονασμα και η απο πανω περπτωση θα παρει;
η να περιμενουμε παλι καμμια εγκυκλιο;
Εσυ γιατι μας κρατας σε αγωνια?Έλα ρε! Αν δε μας το έλεγες αποκλείεται να το καταλαβαίναμε.
Ειπα και πριν οτι δεν ξερω το θεμα.Για το σκάνδαλο στο ΑΠΕ συνέχισε τις γαργάρες βλακέντιε. Δε σας έδωσαν ακόμη γραμμή από τη Συγγρού;
Τι λες βρε πανασχετε.εμενα δικηγορος γυναικα μου εκανε εξηγηση.....σε υποθεση που εχω ....απο την τιμη θα μου αφαιρεσει το ΦΠΑ ,συν και τον φορο που θα κληθει να πληρωσει ,40% μου ειπε ,ετσι δεν ειναι ??? ...αρκει να μην κοψει τιποτα.....ικανοποιηθηκες ??? μαυρα ακομη και καλυτερα !!!!
Δεν θελεις? Προτιμας να μην τα παρουν?το περιμενα
Λάθος κατάλαβες. Αντιπαθής είσαι επειδή είσαι παπαγαλάκι..Αν υπαρχει ενας λογος που ειμαι αντιπαθης εδω μεσα, ειναι οτι μιλαω ευθεως.
Τι λες βρε πανασχετε.
Πώς δεν θα κοψει τιποτα?
Παρασταση δεν θα κανει? Γραμματιο δεν θα κοψει? Ε ρε ό,τι ναναι...
5-6 κομματα διαφορετικα εχω ψηφισει κι εγω. Λοιπον?Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κόμμα ζωντόβολο. Έχω ψηφίσει 5-6 διαφορετικά στη ζωή μου. Εσύ άντε τώρα να φιλήσεις την κατουρημένη ποδιά κανενός πολιτευτή μπας και σου πετάξουν κάνα κόκκαλο να λιγδώσεις τ'άντερο σου.
Κοίτα κάτι συμπτώσεις. Τα ξέρεις όλα εκτός από αυτά που δε συμφέρουν το κόμμα σου.
Οποιος εκφραζει την αποψη του ειναι παπαγαλακι?Λάθος κατάλαβες. Αντιπαθής είσαι επειδή είσαι παπαγαλάκι..