apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Το θεμα ειναι τι ελεγε τοτε ο καταστροφεας της χωρας.Και αυτα που πηρε πολλα ηταν,αν παρει τωρα πανω απο 12-15% σημαινει οτι ο Ελληνας δεν θα βαλει μυαλο ποτε.Ας μας δινατε 45% τύπε, να μην χρειαστει να συγκυβερνησουμε με κανεναν.
Πες μου οτι σε χαλαει ο Μελισσανιδης ρε τύπε.
Ας μας δινατε 45% τύπε, να μην χρειαστει να συγκυβερνησουμε με κανεναν.
Στον Ανδρεα Παπανδρεου αναφερεσαι?Το θεμα ειναι τι ελεγε τοτε ο καταστροφεας της χωρας.Και αυτα που πηρε πολλα ηταν,αν παρει τωρα πανω απο 12-15% σημαινει οτι ο Ελληνας δεν θα βαλει μυαλο ποτε.
Εννοεται οτι με χαλαει.Ο αντιστοιχος κοκκαλης ειναι.Επειδη ειναι στην ΑΕΚ πρεπει να τον βγαζουμε και αγιο;Πες μου οτι σε χαλαει ο Μελισσανιδης ρε τύπε.
Πες το μου κι αυτο!!!!!
Στις επομενες προφανως οχι τύπε. Υπαρχει ομως το κομμα του Θεοδωρακη που θα δωσει τη λυση για την επομενη συνεργασια.τυπε το εχεις αντιγραψει εσυ απτον ντινοπουλο αυτο ή αυτος απο εσενα?
δικε μου μην φοβασαι στις επομενες εκλογες ο αντωνης θα παει πανω απο 50% και θα εχετε την ευκαιρια να κυβερνησετε μονοι σας
Και το 1989 μιλαγανε καποιοι για το 1965.
Το 2014 θα μιλαμε για το 1993?
Για το σημερα να μιλησουμε καλυτερα?
Οχι για τον δικο σου μιλαω.Ο παπανδρεου ειχε φυσικα ευθηνες οχι ομως τοσο τεραστιες οσο ειχαν οι κυβερνησεις απο μητσοτακη και επειτα.Και μην ξεχνας οτι επι παπανδρεου ανεβηκε το ποιοτικο επιπεδο του μεσου Ελληνα,κερδισαν οι εργαζομενοι πολλα δικαιωματα εναντι των αφεντικων,που οι προηγουμενες κυβερνησεις τους ειχαν στα ωπα ωπα και ειχαν τους εργαζομενους σαν σκλαβους.Αυτο που κανει τωρα ο σαμαρας και η κυβερνηση του.Εκτος και αν εσυ εισαι με τα αφεντικα και δεν σε νοιαζει για την μεσαια ταξη οποτε παω πασσο.Στον Ανδρεα Παπανδρεου αναφερεσαι?
Ποιος θα παρει 15%? Ο Σαμαρας? Γιατι? Επειδη εβγαλε το φιδι απο την τρυπα? Τοση αχαριστια?
Δεν νομιζω.
Εξαλλου το αλλο 85% ποιος θα το παρει δηλαδη?
Μην πεταμε νουμερα ετσι.
Εχεις δει κανεναν Ολυμπιακο να κατηγορει τον Κοκκαλη?Εννοεται οτι με χαλαει.Ο αντιστοιχος κοκκαλης ειναι.Επειδη ειναι στην ΑΕΚ πρεπει να τον βγαζουμε και αγιο;
Ωραια νοοτροπια εχεις ρε.
Πώς πήρε ρε μόρτη ο Ανδρέας εκλογές και τον ήπιε η δεξιά; Τάζοντας και μετά δίνοντας.Αυτα εγιναν στον υπνο σου?
Αυτα εγιναν στον υπνο σου?Οχι για τον δικο σου μιλαω.Ο παπανδρεου ειχε φυσικα ευθηνες οχι ομως τοσο τεραστιες οσο ειχαν οι κυβερνησεις απο μητσοτακη και επειτα.Και μην ξεχνας οτι επι παπανδρεου ανεβηκε το ποιοτικο επιπεδο του μεσου Ελληνα,κερδισαν οι εργαζομενοι πολλα δικαιωματα εναντι των αφεντικων,που οι προηγουμενες κυβερνησεις τους ειχαν στα ωπα ωπα και ειχαν τους εργαζομενους σαν σκλαβους.Αυτο που κανει τωρα ο σαμαρας και η κυβερνηση του.Εκτος και αν εσυ εισαι με τα αφεντικα και δεν σε νοιαζει για την μεσαια ταξη οποτε παω πασσο.
Τα γραμματια ισχυαν και την περιοδο που ηταν εκτος πολιτικης και δεν του μιλαγε ανθρωπος?To σήμερα δεν είναι άσχετο με το χθες σε καμία περίπτωση. Αυτά να τ'αφήσετε.
Δε θα μπω στη διαδικασία να πω πως ένας Ταπιανίδης σαν τον Σαμαρά βρίσκεται στο Μαξίμου εξαργυρώνοντας γραμμάτια του τότε,όπως ακριβώς συνέβη και με τον Μητσοτάκη. Αυτά είναι αυτονόητα.
Και σαφώς σε μία κουβέντα για το σήμερα και το αύριο εσείς δεν έχετε καμία θέση.
Τόσο απλά..
Πιστεύεις στην τύχη χαρά μου???Τα γραμματια ισχυαν και την περιοδο που ηταν εκτος πολιτικης και δεν του μιλαγε ανθρωπος?
Η επαναφορα του στην πολιτικη και η αρχηγια ειναι εντελως τυχαιο γεγονος και καμια σχεση δεν εχει με τη σταση του το 1993.
τυπε μην εχεις ηττοπαθεια :SΣτις επομενες προφανως οχι τύπε. Υπαρχει ομως το κομμα του Θεοδωρακη που θα δωσει τη λυση για την επομενη συνεργασια.
Απο το 2019 και μετα, βλεπουμε.
Αν δεν έχεις κάποιο συμφέρον/λόγο να τα γράφεις αυτά και πραγματικά τα πιστεύεις ειλικρινά με φέρνεις σε δύσκολη θέση.Τα γραμματια ισχυαν και την περιοδο που ηταν εκτος πολιτικης και δεν του μιλαγε ανθρωπος?
Η επαναφορα του στην πολιτικη και η αρχηγια ειναι εντελως τυχαιο γεγονος και καμια σχεση δεν εχει με τη σταση του το 1993.
Γιατι, εχεις βαλει σκοπο την αντιμετωπιση μου?Αν δεν έχεις κάποιο συμφέρον/λόγο να τα γράφεις αυτά και πραγματικά τα πιστεύεις ειλικρινά με φέρνεις σε δύσκολη θέση.
Δεν ξέρω πως να σε αντιμετωπίσω. Μοιάζεις ανίκητος..
Εσυ τι λες...Πιστεύεις στην τύχη χαρά μου???
Οσοι ηταν απο φτωχες οικογενειες την δεκαετια του 80 εφαγαν ψωμακι,τωρα εσυ λογικα ησουν απο πλουσια οικογενειαΑυτα εγιναν στον υπνο σου?