αναμενομενο οσο μεγαλυτερη ταλαιπωρια του κοσμου τοσο ποιο μεγαλη η θεση
και η ιακωβιδου προεδρος σε οργανισμο ειναι τωρα εγινε βολευτης
τι ελεγε πριν χρονια με τον παπαγιαννη στο εξτρα για την νδ;
εχετε χασει τα αυγα και τα πασχαλια
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης συνελήφθη μετά από απειλητικό μήνυμα και μήνυση που κατέθεσε η Τάνια Ιακωβίδου. Τι έγραφε το μήνυμα που οδήγησε τον Παπαγιάννη στη φυλακή;
Ο Γιάννης Παπαγιάννης κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας αφού κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία μετά από απειλητικό μήνυμα που έστειλε στην Τάνια Ιακωβίδου, πρώην συνεργάτιδα του στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του EXTRA3.
Το μήνυμα του Γιάννη Παπαγιάννη φέρεται να έγραφε: «Τάνια, αν συνεχίσεις δικαστικώς εναντίον μου, θα κάνω κάτι που δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου σε άνθρωπο. Αυτό, να το θυμάσαι.» Η πρώην συνεργάτης του και παρουσιάστρια Τάνια Ιακωβίδου είχε πάει στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ όταν ο Παπαγιάννης την είχε ουσιαστικά απολύσει «στον αέρα» χωρίς αυτό να έχει κοινοποιηθεί όχι απλά στην ίδια, αλλά ούτε και στην ιδιοκτησία του σταθμού.
Μετά από το απειλητικό μήνυμα του Παπαγιάννη, ο δικηγόρος της Τάνιας Ιακωβιδου την ενημέρωσε οτι αυτό είναι ουσιαστικά απειλή κατά ζωής και του έκανε μήνυση. Έτσι με την διαδικασία του αυτόφωρου έγινε η σύλληψη του Παπαγιάννη μετά το τέλος της παρουσίασης του δελτίου του.
Να σημειώσουμε οτι η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με το διαδίκτυο, αν και το μπλογκ fimotro, που φέρεται από κάποιους να ανήκει στον Παπαγιαννη, έχει δημοσιεύσει πολλές φορές επικριτικά σχόλια για την Τάνια Ιακωβίδου