alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Σε μενα μιλας, και μου λες να τηλεφωνησω στη Συγγρου? Εγω?δες παρακατω και τηλεφωνα συγγρου αν δε πιστευεις
Σε μενα μιλας, και μου λες να τηλεφωνησω στη Συγγρου? Εγω?δες παρακατω και τηλεφωνα συγγρου αν δε πιστευεις
Αθήνα
Ορκίστηκε βουλευτής της Β' Αθήνας της ΝΔ η Τάνια Ιακωβίδου, η οποία καταλαμβάνει τη θέση του Αρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Αθηναίων.
Η κ. Ιακωβίδου είναι δεύτερη αναπληρωματική μετά τον κ. Σπηλιωτόπουλο και κατέλαβε την έδρα καθώς ο πρώτος επιλαχών Γιάννης Παπαθανασίου δήλωσε ότι δεν αποδέχεται την έδρα επειδή ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα προέδρου στα ΕΛΠΕ.
Η κ. Ιακωβίδου είναι δημοσιογράφος και αναπληρώτρια γραμματέας της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της ΝΔ.
αλλωστε τι σε χαλαει? η τελευταια ευκαιρεια σαμαρα να σπασει το συριζα ειναιδες παρακατω και τηλεφωνα συγγρου αν δε πιστευεις
Ούτε την φωτογραφια του τύπε.θα εχει και την συνιστωσα λαος μεσα τυπε?
Καμια τεραστια πρωτια δεν υπαρχει, ο Συριζα θα ειναι το πολυ μια δυο μοναδες μπροστα με ποσοστο χαμηλοτερο απο του 2012.αλλωστε τι σε χαλαει? η τελευταια ευκαιρεια σαμαρα να σπασει το συριζα ειναι
παιζοντας το θυμα (με ριξαν οι συντεχνιες)
αν περασει το πολυνομοσχεδιο ο συριζα θα εχει τεραστια πρωτια στις ευρωεκλογες
και τοτε το κλιμα για σαμαρα θα ειναι μη αναστρεψιμο
ολους τους εχετε παρει ρε τυπεΟύτε την φωτογραφια του τύπε.
Ουτε την φωτογραφια του λεμε.ολους τους εχετε παρει ρε τυπε
παρτε και τον φερη να ολοκληρωθει το κολπο
Ε, αν το υποστηρίζει ο Τράγκας να το δούμε με θετική προοπτική!
Το αρχιλαμόγιο κι αυτό!!
θα εχει και την συνιστωσα λαος μεσα τυπε?
Εγω εχω πολυ μεγαλυτερη επαφη με κυκλους της κυβερνησης.
Και σου λεω οτι αυτα ειναι μπαρμπουτσαλα.
Οι εκλογες αν γινουν θα γινουν τον Φεβρουαριο του 2015 λογω αδυναμιας εκλογης προεδρου της δημοκρατιας.
οι φαρμακοποιοι ειπαν ειμαστε 11 χιλιαδες και με σογια μας και οσους επηρεαζουμε ειμαστε 100 + χιλιαδεςΚαμια τεραστια πρωτια δεν υπαρχει, ο Συριζα θα ειναι το πολυ μια δυο μοναδες μπροστα με ποσοστο χαμηλοτερο απο του 2012.
ολους τους εχετε παρει ρε τυπε
παρτε και τον φερη να ολοκληρωθει το κολπο
Δεν ειναι απολυτως βεβαιο οτι δεν μπορουμε να πιασουμε το 180.ο συριζα δεν απειλει με τον προεδρο ;
γιατι δεν κανει εκλογες οπως ο χοντρος το 09
ασε ρε αλεξουκο
τυπε επρεπε να κατεβει για δημαρχοςΑν δεν πάει ο Δαραβίγκας δεν γίνεται δουλειά σωστή Απόλυτε!
τυπε επρεπε να κατεβει για δημαρχος
θα ριχναμε πολυ γελιο
θα εκανε μπουγιο
τυπε επρεπε να κατεβει για δημαρχος
θα ριχναμε πολυ γελιο
θα εκανε μπουγιο
Ο Λουραντος οφειλει ακομη μια εξηγηση στον Αδωνι, για ποιο λογο ενω επρεπε να ειναι ανοικτα 200 φαρμακεια στην Αττικη, ειναι μονο 50 εν μεσω απεργιας.Κ. Λουράντος: "11.000 φαρμακεία θα είναι ο τάφος σας"