Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
Σε πόση απόσταση μπορεί να την πλησιάσουμε ,με βάση
το " νομικό " δίκαιο της θαλάσσης ;
εχω ακούσει για αστικό, ποινικό, εμπράγματο, ενοχικό, οικογενειακο δίκαιο...για νομικό δίκαιο δεν έχω ακούσει ποτέ ούτε φυσικα για παρανομικό.
εχεις κανει περισσοτερες κωλοτουμπες και απο την παπια σημερα.εγω ηξερα απο την αρχη οτι δεν εχεις μεταπτυχιακο.δεν εχεις απαντησει σε κανεναν τιποτα επι της ουσιας.τιποτα απολυτως...δεν θελω να το συνεχισω.ισως να ειναι και λαθος μου που ασχοληθηκα.με τον Μαζη εχω παρει μερος σε πολλες διαλεξεις του,απο κοντα....η προσφατη ηταν τον νοεμβριο του 2013 .....για αυτο αστο καλυτερα φιλε !!! μην λες πραγματα που δεν ξερεις !!! απο youtube και παπαρες μαντολες.....
εχεις κανει περισσοτερες κωλοτουμπες και απο την παπια σημερα.εγω ηξερα απο την αρχη οτι δεν εχεις μεταπτυχιακο.δεν εχεις απαντησει σε κανεναν τιποτα επι της ουσιας.τιποτα απολυτως...δεν θελω να το συνεχισω.ισως να ειναι και λαθος μου που ασχοληθηκα.
αρχιψευταρα αμορφωτε ανορθογραφε παραμυθαντζη καραβανα.ασχετος εισαι εσυ .....και καλως να μην ασχολεισαι καν.....οπως τα λες...αντε πηγαινε και τσιμπα την ταπα σου και εσυ ,και ασε τις φιλοφρονησεις αλλη μερα !!!σου απαντησα ακριβως για το 1982...και πηγες να το παιξεις εξυπνος απο μια μαλακια που πεταξες που διαβσες για το 2012!!!θες και αλλα να σου υπογραμισω ,απο τις μαλακιες που εγραψες ????
αμορφωτε στο ποστο σου...βγαινει ο τραμουντανα να το παιξει εξυπνος...οτι πρπει να επεκτεινουμε τα ναυτικα μιλια πλην του Αιγαιου σε αλλες θαλασσες.....πρωτο καμπανακι μαλακιας......βγαινει ο αλλος και ρωταει να μαθει τι ειναι το νομικο δικαιο και τι το απλο δικαιο ενω μιλαμε για διεθνες δικαιο θαλασσης...(ακομη ψαχνει).....ερχετε ο αλεξ71 που δεν ξερει που πανε τα 4 ....και πεταει μια μαλακια και κανει μοκο γιατι δεν τον παιρνει.....ερχεται ο αλλος και ρωταει να το παιξει εξυπνο..."τεχνοκρατικα" ,γιατι οι ΗΠΑ δεν υπεγραφαν το 1982 την συνηθηκη,παιρνει απαντηση στα μουτρα και επικαλειται γεγονοτα του 2012 ως απαντηση ....αλλη μαλακια......και μιλαει για Μαζη που αναθεμα και εαν τον εχει δει και απο κοντα !!!!
ετσι πουτσα και ξυλο θα σας εχω εδω μεσα ασχετοι!!!!
αρχιψευταρα αμορφωτε ανορθογραφε παραμυθαντζη καραβανα.
υ.γ. καλυτερα που το εσβησα.
αμορφωτε στο ποστο σου...
ουστ ζωο ουγκ.ανορθογραφο κοπροσκυλο.ακου μεταπτυχιακο...ετσι πουτσα και ξυλο θα τρως απο εμενα εδω μεσα......να στο γραψω και επι προσωπικου ασχετε !!!!!
ουστ ζωο ουγκ.ανορθογραφο κοπροσκυλο.ακου μεταπτυχιακο...
ουστ ζωο ουγκ.ανορθογραφο κοπροσκυλο.ακου μεταπτυχιακο...
τελειως ασχετο με την ερωτηση μου.λοιπον και πολυ αντεξα...οχι δεν με καλυπτει.αν ειχες μεταπτυχιακο πανω στο διεθνες δικαιο που ουτε κατα διαννοια φυσικα εχεις θα ειχες απαντησει αμεσως χωρις δισταγμους και χωρις να ψαχνεις στον γουγλη να βρεις κουτσομπολιστικες παραγραφους.
η αμερικη επικαλειται το οριο των 350 ν.μ. εναντι των 200 ν.μ. που κατοχυρωνει το δικαιο της θαλασσας εφοσον για 400 ν.μ. δεν υπαρχουν αλλες ακτες αλλου κρατους.συντομα ομως θα το ψηφισει λενε.δεν ξερω ετσι λενε και δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
επισης δεν υπαρχουν ωκεανιες πρωτες υλες.
θα εννοουσες υποθαλασσιες πρωτες υλες εκτος αν το θαλασσινο νερο εχει μεταλλα η υδρογονανθρακες...
επισης διορθωσε τα ορθογραφικα σου λαθη(και εγω κανω στην βιασυνη μου δεν πειραζει απλως μην ειναι κραχτα)
αποδειξη αυτων που εγραψες......νομιζω οτι την πατησες γνωστη !!!!
πρωτον οι ΗΠΑ εχουν επεκτεινει ηδη στα 200Νμ.....εαν ψηφισει την συνθηκη....τοτε συμφωνα με την Κλιντον ,θα αποκτησει κυριαρχια σε 350Νμ υφαλοκρηπιδας ,τα χωρικα υδατα ,ασχετε,παλι 200Νμ θα ειναι.....αλλο η επιφανεια και αλλο η υφαλοκρηπιδα.....δεν σημαινει οτι θα επεκτεινει στα 350Νμ τα χωρικα της υδατα......με την υπογραφη της συνθηκης ομως θα μορει να φτασει στα 350Νμ της υφαλοκρηπιδας !!!! ετσι να παρεις το μαθημα σου και εσυ !!!!
εσυ καπου ειχες γραψει οτι εισαι μονιμας στο στρατο ε?
ειμαι πολλα περισσοτερα απο οσα μπορεςι να φανταστεις!!!!
οντως μου ειναι δυσκολο να φανταστω.ειμαι πολλα περισσοτερα απο οσα μπορεςι να φανταστεις!!!!