Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
6342_orig.jpg

6343_orig.jpg

Σε πόση απόσταση μπορεί να την πλησιάσουμε ,με βάση
το " νομικό " δίκαιο της θαλάσσης ;  :2funny: :2funny:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εχω ακούσει για αστικό, ποινικό, εμπράγματο, ενοχικό, οικογενειακο δίκαιο...για νομικό δίκαιο δεν έχω ακούσει ποτέ ούτε φυσικα για παρανομικό.

ναι ..αλλος παρακαλω....εσυ αντε μετρα να μαθεις ποσες φρεγατες ειχαμε στα ΙΜΙΑ και με ποια χαρακτηριστικα.....απο τοτε εξαφανιστηκες και επανηλθες σημερα !!! και αλλος ρωταει γιατι οι ΗΠΑ δεν υπεγραψαν το διεθνες δικαιο θαλασσης το 1982 και μου απανταει με τον λογο της κλιντον το 2012 !!!! απο το 1982 ,πηγε στο 2012 ....τοσο σχετικοι ολοι μαζι ειστε ???

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
με τον Μαζη εχω παρει μερος σε πολλες διαλεξεις του,απο κοντα....η προσφατη ηταν τον νοεμβριο του 2013 .....για αυτο αστο καλυτερα φιλε !!! μην λες πραγματα που δεν ξερεις !!! απο youtube και παπαρες μαντολες.....
εχεις κανει περισσοτερες κωλοτουμπες και απο την παπια σημερα.εγω ηξερα απο την αρχη οτι δεν εχεις μεταπτυχιακο.δεν εχεις απαντησει σε κανεναν τιποτα επι της ουσιας.τιποτα απολυτως...δεν θελω να το συνεχισω.ισως να ειναι και λαθος μου που ασχοληθηκα.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εχεις κανει περισσοτερες κωλοτουμπες και απο την παπια σημερα.εγω ηξερα απο την αρχη οτι δεν εχεις μεταπτυχιακο.δεν εχεις απαντησει σε κανεναν τιποτα επι της ουσιας.τιποτα απολυτως...δεν θελω να το συνεχισω.ισως να ειναι και λαθος μου που ασχοληθηκα.

ασχετος εισαι εσυ .....και καλως να μην ασχολεισαι καν.....οπως τα λες...αντε πηγαινε και τσιμπα την ταπα σου και εσυ ,και ασε τις φιλοφρονησεις αλλη μερα !!!σου απαντησα ακριβως για το 1982...και πηγες να το παιξεις εξυπνος απο μια μαλακια που πεταξες που διαβσες για το 2012!!!θες και αλλα να σου υπογραμισω ,απο τις μαλακιες που εγραψες ????

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
IMG_1839.jpg

IMG_1133w.jpg

Виктория Лопырева

телеведущая, модница и большая поклонница футбола – долго не реша...

Υπάρχουν σοβαρά θέματα για μεταπτυχιακό...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ασχετος εισαι εσυ .....και καλως να μην ασχολεισαι καν.....οπως τα λες...αντε πηγαινε και τσιμπα την ταπα σου και εσυ ,και ασε τις φιλοφρονησεις αλλη μερα !!!σου απαντησα ακριβως για το 1982...και πηγες να το παιξεις εξυπνος απο μια μαλακια που πεταξες που διαβσες για το 2012!!!θες και αλλα να σου υπογραμισω ,απο τις μαλακιες που εγραψες ????
αρχιψευταρα αμορφωτε ανορθογραφε παραμυθαντζη καραβανα.
υ.γ. καλυτερα που το εσβησα.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
βγαινει ο τραμουντανα να το παιξει εξυπνος...οτι πρπει να επεκτεινουμε τα ναυτικα μιλια πλην του Αιγαιου σε αλλες θαλασσες.....πρωτο καμπανακι μαλακιας......βγαινει ο  αλλος και ρωταει να μαθει τι ειναι το νομικο δικαιο και τι το απλο δικαιο ενω μιλαμε για διεθνες δικαιο θαλασσης...(ακομη ψαχνει).....ερχετε ο αλεξ71 που δεν ξερει που πανε τα 4 ....και πεταει μια μαλακια και κανει μοκο γιατι δεν τον παιρνει.....ερχεται ο αλλος και ρωταει να το παιξει εξυπνο..."τεχνοκρατικα" ,γιατι οι ΗΠΑ δεν υπεγραφαν το 1982 την συνηθηκη,παιρνει απαντηση στα μουτρα και επικαλειται γεγονοτα του 2012 ως απαντηση ....αλλη μαλακια......και μιλαει για Μαζη που αναθεμα και εαν τον εχει δει και απο κοντα !!!!

ετσι πουτσα και ξυλο θα σας εχω εδω μεσα ασχετοι!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
βγαινει ο τραμουντανα να το παιξει εξυπνος...οτι πρπει να επεκτεινουμε τα ναυτικα μιλια πλην του Αιγαιου σε αλλες θαλασσες.....πρωτο καμπανακι μαλακιας......βγαινει ο  αλλος και ρωταει να μαθει τι ειναι το νομικο δικαιο και τι το απλο δικαιο ενω μιλαμε για διεθνες δικαιο θαλασσης...(ακομη ψαχνει).....ερχετε ο αλεξ71 που δεν ξερει που πανε τα 4 ....και πεταει μια μαλακια και κανει μοκο γιατι δεν τον παιρνει.....ερχεται ο αλλος και ρωταει να το παιξει εξυπνο..."τεχνοκρατικα" ,γιατι οι ΗΠΑ δεν υπεγραφαν το 1982 την συνηθηκη,παιρνει απαντηση στα μουτρα και επικαλειται γεγονοτα του 2012 ως απαντηση ....αλλη μαλακια......και μιλαει για Μαζη που αναθεμα και εαν τον εχει δει και απο κοντα !!!!

ετσι πουτσα και ξυλο θα σας εχω εδω μεσα ασχετοι!!!!
αμορφωτε στο ποστο σου...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αρχιψευταρα αμορφωτε ανορθογραφε παραμυθαντζη καραβανα.
υ.γ. καλυτερα που το εσβησα.

ετσι πουτσα και ξυλο θα τρως απο εμενα εδω μεσα......να στο γραψω και επι προσωπικου ασχετε !!!!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αμορφωτε στο ποστο σου...

τραβα μαθε πρωτα γιατι το 1982 οι ΗΠΑ δεν υπεγραψαν την συνθηκη ,πρωτα και μετα να ξαναγραψεις ασχετε !!!!δικη σου ερωτηση που μεχρι και εκει απαντησες οτι να ναι.....

Επισκέπτης
ελα ρε που εχετε και αποπση βοσκειστε χορταρακι ρε προβατα νεα δημοκρατια μονο

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τελειως ασχετο με την ερωτηση μου.λοιπον και πολυ αντεξα...οχι δεν με καλυπτει.αν ειχες μεταπτυχιακο πανω στο διεθνες δικαιο που ουτε κατα διαννοια φυσικα εχεις θα ειχες απαντησει αμεσως χωρις δισταγμους και χωρις να ψαχνεις στον γουγλη να βρεις κουτσομπολιστικες παραγραφους.
η αμερικη επικαλειται το οριο των 350 ν.μ. εναντι των 200 ν.μ. που κατοχυρωνει το δικαιο της θαλασσας εφοσον για 400 ν.μ. δεν υπαρχουν αλλες ακτες αλλου κρατους.συντομα ομως θα το ψηφισει λενε.δεν ξερω ετσι λενε και δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
επισης δεν υπαρχουν ωκεανιες πρωτες υλες.
θα εννοουσες υποθαλασσιες πρωτες υλες εκτος αν το θαλασσινο νερο εχει μεταλλα η υδρογονανθρακες...
επισης διορθωσε τα ορθογραφικα σου λαθη(και εγω κανω στην βιασυνη μου δεν πειραζει απλως μην ειναι κραχτα)

αποδειξη αυτων που εγραψες......νομιζω οτι την πατησες γνωστη !!!!

πρωτον οι ΗΠΑ εχουν επεκτεινει ηδη στα 200Νμ.....εαν ψηφισει την συνθηκη....τοτε συμφωνα με την Κλιντον ,θα αποκτησει κυριαρχια σε 350Νμ υφαλοκρηπιδας ,τα χωρικα υδατα ,ασχετε,παλι 200Νμ θα ειναι.....αλλο η επιφανεια και αλλο η υφαλοκρηπιδα.....δεν σημαινει οτι θα επεκτεινει στα 350Νμ τα χωρικα της υδατα......με την υπογραφη της συνθηκης ομως θα μορει να φτασει στα 350Νμ της υφαλοκρηπιδας και ετσι θα μπορει να εκμεταλευτει υδρογονανθρακες που τωρα δεν μπορει να το κανει ..ειναι η διαφωνια που εχουν μεταξυ τους οι αμερικανοι....καποιοι υποστηριζουν την συνθηκη οπως η Κλιντον και καποιοι υποστηριζουν τις εταιρειες ,εαν υποογραφτει η συνθηκη,χανουν οι εταιρειες που δραστηριοποιουνται σε ολο τον πλανητη και κερδιζει ομως στο εδαφος της δίπλα ...διαλεγουν και παιρνουν ή κρατος ή εταιρειες!!!! ετσι να παρεις το μαθημα σου και εσυ !!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αποδειξη αυτων που εγραψες......νομιζω οτι την πατησες γνωστη !!!!

πρωτον οι ΗΠΑ εχουν επεκτεινει ηδη στα 200Νμ.....εαν ψηφισει την συνθηκη....τοτε συμφωνα με την Κλιντον ,θα αποκτησει κυριαρχια σε 350Νμ υφαλοκρηπιδας ,τα χωρικα υδατα ,ασχετε,παλι 200Νμ θα ειναι.....αλλο η επιφανεια και αλλο η υφαλοκρηπιδα.....δεν σημαινει οτι θα επεκτεινει στα 350Νμ τα χωρικα της υδατα......με την υπογραφη της συνθηκης ομως θα μορει να φτασει στα 350Νμ της υφαλοκρηπιδας !!!! ετσι να παρεις το μαθημα σου και εσυ !!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ καπου ειχες γραψει οτι εισαι μονιμας στο στρατο ε?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ειμαι πολλα περισσοτερα απο οσα μπορεςι να φανταστεις!!!!
οντως μου ειναι δυσκολο να φανταστω. :2funny: :2funny:
υ.γ.:τελικα ο καλυτερος μονιμας εδω ειναι ο ρεντμαν.δινει σημεια καλα στο στοιχημα και δεν πουλαει φουμαρα. :rockon:

Επισκέπτης
εγω κλεβω γιατι μπορω απο τον ελληνικο λαο ειναι στο dna μου δεν γινεται αλιως με χαρακτηριζει η λαμογια δε με νοιαζει κανενας  σταρχιδια μου ολοι αυτη η συμπεριφορα μας χαρακτηριζει ως λαο δυστυχως οποτε κοψτε τη κλαψα και γνωμη μου ειναι να γινετε οργανωμενα λάμογια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom