Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Αν το σημείο που βρίσκεται το χωράφι έχει υψηλά επίπεδα "σχετικής υγρασίας", δοκιμάστε stevia.

Αν πάλι αποφασίσετε την ζωική παραγωγή, προτιμήστε εγχώρια ράτσα, για να το φέρνετε ως αντεπιχείρημα, όταν σας ζαλίζουν το θυμιατό, οι δήθεν οικολόγοι.

ακου μεγαλε να κουφαθεις ...
δεν ειναι χωραφι ...  συγκροτημα ειναι με 3 διαμερισματα και 2 μαγαζια απο κατω ..  σε επαρχιακη πολη ...
στην καλιτερη να παρω κανα χιλιαρικο το μηνα εαν τα νοικιασω , τα μισα θα πανε στην εφορια  ...
και θα εχω το ζαλισμα αρχιδιων απο τους ενοικιαστες κτλ...

θα το γεμισω μαλλον με αλοη ... που δεν θελει πολλα πολλα   ...
αν βαλω 1000  γλαστρες δινει 10  χιλιαρικα περιπου σε ετησια βαση ...
αλλα  μπορεις να κανεις και καποια κολπα με την εφορια , ασε που τα εσοδα θα τα περασω στην εταιρια , γιατι αν τα  περασω σε μενα δεν εχω οφελος ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ειναι χωραφι ...  συγκροτημα ειναι με 3 διαμερισματα και 2 μαγαζια απο κατω ..  σε επαρχιακη πολη ...
στην καλιτερη να παρω κανα χιλιαρικο το μηνα εαν τα νοικιασω , τα μισα θα πανε στην εφορια  ...

αλλα  μπορεις να κανεις και καποια κολπα με την εφορια , ασε που τα εσοδα θα τα περασω στην εταιρια , γιατι αν τα  περασω σε μενα δεν εχω οφελος ...

:o τυπε με κουφανες. εξτριμ ιδεα και μαρεσει  :rockon:

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
μονο για πλευρωτους  ;)

το πλευρωτους εχει ενδιαφερον αλλα με τα μανιταρια γενικα πρεπει να εισαι στην τσιτα ..
απο την στιγμη που το κοβεις πρεπει να το διαθεσεις αμεσα ...
παντως λενε οτι δινει το μανιταρι αποδοση μεχρι και 40.000 ανα στρεμμα ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

γιατρε τετοιες γλαστρες να βαλεις

URL]]

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
γιατρε τετοιες γλαστρες να βαλεις

http://[URL unfurl="true"]www.ofono.gr/content/data/multimedia/images/OTHER/sullhpshudroponikhkalliergeiaxasis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ηδη αγορασα 50 φυτα - το νοεμβριο -  και τα φυτεψα εδω αθηνα στον κηπο μου σε γλαστρες για να σπουδασω το αντικειμενο ..
ετοιμαζομαι για αλλες 100 μεχρι τον γεναρη ...
εχω παρει το χωμα , ψαχνω γυφτο να παρω τις γλαστρες ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ηδη αγορασα 50 φυτα - το νοεμβριο -  και τα φυτεψα εδω αθηνα στον κηπο μου σε γλαστρες για να σπουδασω το αντικειμενο ..

να μην τα ποτίζεις πολυ για να βγαλεις strong stuff  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ααα ετσι πες  :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.343
Πόντοι
6.515

τυπε δεν μπορεις να κλεισεις τα ανοιγματα, να το γεμισεις νερο και να κανεις ιχθυοκαλιεργεια?  :think:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

αν δεν το καταλαβες σου λεει να φυτεψεις κανναβη ... αν το καταλαβες και λες οτι εχεις φυτεψει 50 δενδρυλλια στον κηπο σου και θα βαλεις αλλα 100 τον Γεναρη τοτε εισαι πραγματικα εξτριμ τυπος

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
γραψε δυο λογακια εδω τυπε εχεις ενδιαφερον

η καθε δουλεια ηταν ανατρεπτικη και καμμια σχεση με την προηγουμενη ..
για την αρχη ..  για επιχειρηματια με προοριζε ο μπαμπας ....  εγω πηγα σε στρατιωτικη - παραγωγικη  σχολη ...
οταν το ανακοινωσα οι δικοι μου κοιταγοντουσαν ...  
για τους φιλους οταν ανακοινωσα οτι φετος - γ λυκειου - θα διαβασω για ναγραψω πανελληνιες ηταν το ανεκδοτο του μηνα ...
τεμπελης μαθητης με προυπηρεσια στα μπουζουκια απο τα 15 ...  η παρεα μου ημασταν οι αλητες του σχολειου ...
αυτα ...  εχει και συνεχεια ...

βεβαια τωρα σταα 48 ειμαι  επιχειρηματιας  .. και γουσταρω τρελλά ...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αφου ετσι ακριβως εκανε το κρατος. ρε πιωμενος εισαι?

εσυ καταλαβες τι εγραψα ??? ειτε αυτοι που μειωσαν τις τιμες και πηραν ταμπελακι ,ειτε αυτοι που δεν μειωσαν ....υποχρεωση ειχαν να καταβαλλουν 13 % φπα στο κρατος.......σωστα ??? εγω ειπα οτι εαν ηθελε το κρατος να παρακινησει τους μαγαζατορες που δεν μειωσαν τιμες .....να ισχυε το 23% ΦΠΑ να αποδωσουν στην εφορια ,εφοσον δεν μειωσαν τιμες ....οσοι μειωσαν τιμες να εμπαιναν στο 13% ......που ειναι το παραλογο για τους βλακες εδω μεσα,αυτο ??? ο ενας πιωμενος   λεει,ο αλλος δεν ειμαι σοβαρος ,ο αλλος μαλακιες .....

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
αν δεν το καταλαβες σου λεει να φυτεψεις κανναβη ... αν το καταλαβες και λες οτι εχεις φυτεψει 50 δενδρυλλια στον κηπο σου και θα βαλεις αλλα 100 τον Γεναρη τοτε εισαι πραγματικα εξτριμ τυπος

οχι, εγω για αλοη μιλαω ..
για καναβη ..  δεν την μπορω την φυλακη ρε παιδια ...
ασε που πιστευω οτι υπαρχουν πολλες ευκαιριες για φραγκα που δεν υπαρχει λογος ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.958
Πόντοι
25.467
να μην τα ποτίζεις πολυ για να βγαλεις strong stuff  ;)

Επειδή γνωρίζετε σε ποιό σημείο βρίσκεται το πατρικό μου, θα σας διηγηθώ ένα περιστατικό που συνέβει πρίν από 10-12 χρόνια.

Κάποια στιγμή ένας αθίγγανος είχε φέρει στην λαϊκή φυτόχωμα. Μετά από κάμποσο καιρό, σε αρκετά από τα μπαλκόνια της περιοχής μπορούσες να παρατηρήσεις φυτά σαν και αυτό που αναρτήσατε. Στο δε  πατρικό μου είχε φτάσει (πρίν πει ο αδερφός μου στην μάνα  μας, περί τίνος επρόκειτο, και το ξεριζώσει), τους 35-40 πόντους.  :)

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Επειδή γνωρίζετε σε ποιό σημείο βρίσκεται το πατρικό μου, θα σας διηγηθώ ένα περιστατικό που συνέβει πρίν από 10-12 χρόνια.

Κάποια στιγμή ένας αθίγγανος είχε φέρει στην λαϊκή φυτόχωμα. Μετά από κάμποσο καιρό, σε αρκετά από τα μπαλκόνια της περιοχής μπορούσες να παρατηρήσεις φυτά σαν και αυτό που αναρτήσατε. Στο δε  πατρικό μου είχε φτάσει (πρίν πει ο αδερφός μου στην μάνα  μας, περί τίνος επρόκειτο, και το ξεριζώσει), τους 35-40 πόντους.  :)
αρα καλα εκανα και πηρα χωμα απο φυτωριο ... 

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
τυπε δεν μπορεις να κλεισεις τα ανοιγματα, να το γεμισεις νερο και να κανεις ιχθυοκαλιεργεια?  :think:

το σκεφθηκα κιαυτο .. καλλιεργεια γαριδας σε μεταλικα βαρελια ....
αλλα το ακινητο ειναι επαρχια και δεν μπορω τα πολλά πανω κατω ..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.958
Πόντοι
25.467

Stories

Νέο!