jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ρε μαλάκες.......
εγώ είμια σκράπας
και επειδή ΕΥΤΥΧΩΣ εκ γενετής δεν έχω τσακωθεί με τη λογική
ρε μαλάκες.......
εγώ είμια σκράπας
και επειδή ΕΥΤΥΧΩΣ εκ γενετής δεν έχω τσακωθεί με τη λογική
Τι στον διάκο μου κάνουν 3 δις πλεόνασμα με όλα τα υπόλοιπα;
Στημένο από τους λαικιστές που χλευάζουν το σαξές στόρυ!ολως τυχαιως και η καμερα στο πλαι
Στημένο από τους λαικιστές που χλευάζουν το σαξές στόρυ!
αμα ηταν σωστο το κρατος και αυτοι που νομοθετουν...θα μπορουσαν να καλεσουν οποιον επιχειρηματια θελει ,να μειωσει το φπα ,να παρει ταμπελακι οτι μειωσε τιμες κατα 10% αληθως.....και οσοι δεν γουσταραν ,να παρεμεναν στο 23% ΦΠΑ.......αυτο σε καλυπτει για να δεις ποσο μπουρδελο ειναι ο σαμαρας με την κυβερνηση του ??
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.
Το κρατος ειπε 13% και θα ριξετε αναλογα τις τιμες.
Δεν το κανανε, παλι πισω στο 23%. Και ληξις.
μα τι λεμε τοσο καιρο εδω μεσα ?? παταξη φοροδιαφυγης με ελεγχους δεν κανει καν ,το κρατος...οποτε ??? τι περιμενεις εσυ ??? να γινουν αυτοματα ???ευννοει του φοροφυγαδες σε ολα τα επιπεδα.......κανει κανενας τιποτα ελεγχους ??? αραια και που πιανουν καποιον απο καμια καρφωτη!!!!
αμα ηταν σωστο το κρατος και αυτοι που νομοθετουν...θα μπορουσαν να καλεσουν οποιον επιχειρηματια θελει ,να μειωσει το φπα ,να παρει ταμπελακι οτι μειωσε τιμες κατα 10% αληθως.....και οσοι δεν γουσταραν ,να παρεμεναν στο 23% ΦΠΑ.......αυτο σε καλυπτει για να δεις ποσο μπουρδελο ειναι ο σαμαρας με την κυβερνηση του ??
διοτι οι νοοτροπιες 30 ετων ,κουβαρνταλικι ,στην ελλαδα .....δεν εξαφανιζονται μεσα σε 3-4 χρονια !!!!
ρε μαλάκες.......
εγώ είμια σκράπας οικονομικά δεν καταλαβαίνω απο οικονομικές συναρτησεις.
Επειδή όμως στα Μαθηματικά ήμουν άριστος και επειδή ΕΥΤΥΧΩΣ εκ γενετής δεν έχω τσακωθεί με τη λογική κάνω τον απλό συνειρμό και απογοητεύομαι....
Εγώ δέχομαι ότι το πλεονασμα της κεντρικής Κυβέρνησης είναι 3 δις.
Και συνεχίζω. Τα ληξιπρόθεσμα προς κράτος είναι 62 και ανεβαίνουν διαρκώς.
Οι άνεργοι είναι κοντά εγγεγραμμένοι 30% και δεν πέφτουν με τίποτα.
Τα ασφαλιστικά είναι καταχρεωμένα και υπό κατάρρευση
Τα τραπεζικά στεγαστικά είναι κόκκινα με εξαψήφιο συντελεστή.
Το Δημόσιο χρέος είναι κοντά στα 350 δις.
Και τότε ρώτησα την λογική.
Και η λογική μου απάντησε: Τι κάνουν; Στον μπουτσο σου λουλούδια.
Αυτά και καλημέρες.
ρε μαλάκες.......
εγώ είμια σκράπας οικονομικά δεν καταλαβαίνω απο οικονομικές συναρτησεις.
Επειδή όμως στα Μαθηματικά ήμουν άριστος και επειδή ΕΥΤΥΧΩΣ εκ γενετής δεν έχω τσακωθεί με τη λογική κάνω τον απλό συνειρμό και απογοητεύομαι....
Εγώ δέχομαι ότι το πλεονασμα της κεντρικής Κυβέρνησης είναι 3 δις.
Και συνεχίζω. Τα ληξιπρόθεσμα προς κράτος είναι 62 και ανεβαίνουν διαρκώς.
Οι άνεργοι είναι κοντά εγγεγραμμένοι 30% και δεν πέφτουν με τίποτα.
Τα ασφαλιστικά είναι καταχρεωμένα και υπό κατάρρευση
Τα τραπεζικά στεγαστικά είναι κόκκινα με εξαψήφιο συντελεστή.
Το Δημόσιο χρέος είναι κοντά στα 350 δις.
Και τότε ρώτησα την λογική.
Και η λογική μου απάντησε: Τι κάνουν; Στον μπουτσο σου λουλούδια.
Αυτά και καλημέρες.
ολοι μενουν στις διαπιστωσεις
λυση σοβαρη δεν ακουμε
η λυση ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ ..
επειδη εχω ενα τεραστιο ακινητο και οπως οι περισσοτεροι εχω παρει τα αρχειδια μου
μπηκα στο τρυπακι να το αξιοποιησω μονος και να μην εχω αναγκη κανεναν ενοικιαστη ...
ψαχτηκα λοιπον για καλιεργεια αλοης και καλλιεργεια μανιταριων .. και τα δυο αρκετα καλες αποδοσεις ..
και στα δυο ειδη εισαγουμε ... απο ολλανδια , γερμανια κτλ ... τα κουτε ?? εισαγουμε ...
η χωρα των μερσεντες παραγει και μανιταρια και αλοη .. και μεις τοσα χρονια τον παιζουμε με τα δυο χερια ...
για να μην πω για το κρεας .. στα χοιρινα εχουμε εισαγωγες περιπου 90 % , στα μοσχαρια 70 % (της εγχωριας ζητησης ) ..
μοσχαρια απο γαλλια τρωμε και χοιρινα κυριως απο ολλανδια ..
αρα συμπερασμα ... παραγωγη ... για να τσουλησει το οχημα παλι ...
η λυση ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ ..
επειδη εχω ενα τεραστιο ακινητο και οπως οι περισσοτεροι εχω παρει τα αρχειδια μου
μπηκα στο τρυπακι να το αξιοποιησω μονος και να μην εχω αναγκη κανεναν ενοικιαστη ...
ψαχτηκα λοιπον για καλιεργεια αλοης και καλλιεργεια μανιταριων .. και τα δυο αρκετα καλες αποδοσεις ..
και στα δυο ειδη εισαγουμε ... απο ολλανδια , γερμανια κτλ ... τα κουτε ?? εισαγουμε ...
η χωρα των μερσεντες παραγει και μανιταρια και αλοη .. και μεις τοσα χρονια τον παιζουμε με τα δυο χερια ...
για να μην πω για το κρεας .. στα χοιρινα εχουμε εισαγωγες περιπου 90 % , στα μοσχαρια 70 % (της εγχωριας ζητησης ) ..
αλόη καλως.. μανιτάρια υπάρχει μεγαλο πρόβλημα διότι λόγω συρικνωσης της κτηνοτροφίας δεν επαρκεί η κοπρια για υπόστρωμα...
Αν δεν απατώμαι, στις νεες μονάδες χρησιμοποιείται υπόστρωμα από ειδικά επεξεργασμένο άχυρο.
η λυση ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ ..