Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αμα ηταν σωστο το κρατος και αυτοι που νομοθετουν...θα μπορουσαν να καλεσουν οποιον επιχειρηματια θελει ,να μειωσει το φπα ,να παρει ταμπελακι οτι μειωσε τιμες κατα 10% αληθως.....και οσοι δεν γουσταραν ,να παρεμεναν στο 23% ΦΠΑ.......αυτο σε καλυπτει για να δεις ποσο μπουρδελο ειναι ο σαμαρας με την κυβερνηση του ??

θες και τα λες ρε παπάρα αυτά "???

axjmggsphy5209e769864fa.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.
Το κρατος ειπε 13% και θα ριξετε αναλογα τις τιμες.
Δεν το κανανε, παλι πισω στο 23%. Και ληξις.

ΦΠΑ 23% και συντελεστής φορολόγησης 40% επί τζίρου ο οποιος δεν θα μπορεί να είναι μικρότερος απο το πενταπλάσιο των αγορων και των εξοδων τους..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μα τι λεμε τοσο καιρο εδω μεσα ?? παταξη φοροδιαφυγης με ελεγχους δεν κανει καν ,το κρατος...οποτε ??? τι περιμενεις εσυ ??? να γινουν αυτοματα ???ευννοει του φοροφυγαδες σε ολα τα επιπεδα.......κανει κανενας τιποτα ελεγχους ??? αραια και που πιανουν καποιον απο καμια καρφωτη!!!!

μωρε ελεγχους κάνει... αλλα για δες  γίνεται
mat.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμα ηταν σωστο το κρατος και αυτοι που νομοθετουν...θα μπορουσαν να καλεσουν οποιον επιχειρηματια θελει ,να μειωσει το φπα ,να παρει ταμπελακι οτι μειωσε τιμες κατα 10% αληθως.....και οσοι δεν γουσταραν ,να παρεμεναν στο 23% ΦΠΑ.......αυτο σε καλυπτει για να δεις ποσο μπουρδελο ειναι ο σαμαρας με την κυβερνηση του ??

αφου ετσι ακριβως εκανε το κρατος. ρε πιωμενος εισαι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
διοτι οι νοοτροπιες 30 ετων ,κουβαρνταλικι ,στην ελλαδα .....δεν εξαφανιζονται μεσα σε 3-4 χρονια !!!!

α μαλιστα θελεις μια κυβερνηση να βγαζει λαγους απο το καπελο αλλα για τον πολιτη πετας μια αιτιολογηση στη νοοτροπια και καθαρισες. πιο ευκολο να κανεις θαυματα απο το να αλλαξεις τη γαμημενη νοοτροπια σου. σοβαρος συζητητης εισαι  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μαλάκες.......

εγώ είμια σκράπας οικονομικά δεν καταλαβαίνω απο οικονομικές συναρτησεις.

Επειδή όμως στα Μαθηματικά ήμουν άριστος και επειδή ΕΥΤΥΧΩΣ εκ γενετής δεν έχω τσακωθεί με τη λογική κάνω τον απλό συνειρμό και απογοητεύομαι....

Εγώ δέχομαι ότι το πλεονασμα της κεντρικής Κυβέρνησης είναι 3 δις.

Και συνεχίζω. Τα ληξιπρόθεσμα προς κράτος είναι 62 και ανεβαίνουν διαρκώς.

Οι άνεργοι είναι κοντά εγγεγραμμένοι 30% και δεν πέφτουν με τίποτα.

Τα ασφαλιστικά είναι καταχρεωμένα και υπό κατάρρευση

Τα τραπεζικά στεγαστικά είναι κόκκινα με εξαψήφιο συντελεστή.

Το Δημόσιο χρέος είναι κοντά στα 350 δις.

Και τότε ρώτησα την λογική.

Τι στον διάκο μου κάνουν 3 δις πλεόνασμα με όλα τα υπόλοιπα;

Και η λογική μου απάντησε: Τι κάνουν; Στον μπουτσο σου λουλούδια.

Αυτά και καλημέρες.  

σου ριχνουν τα σπρεντς. σε βλεπουν θετικα οι αγορες. η ζωη σου και η συγχρονη οικονομια δεν εξαρταται απο τη λογικη αλλα απο το πως σε βλεπουν οι αγορες και τι μαντευουν για μελλοντικα.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ρε μαλάκες.......

εγώ είμια σκράπας οικονομικά δεν καταλαβαίνω απο οικονομικές συναρτησεις.

Επειδή όμως στα Μαθηματικά ήμουν άριστος και επειδή ΕΥΤΥΧΩΣ εκ γενετής δεν έχω τσακωθεί με τη λογική κάνω τον απλό συνειρμό και απογοητεύομαι....

Εγώ δέχομαι ότι το πλεονασμα της κεντρικής Κυβέρνησης είναι 3 δις.

Και συνεχίζω. Τα ληξιπρόθεσμα προς κράτος είναι 62 και ανεβαίνουν διαρκώς.

Οι άνεργοι είναι κοντά εγγεγραμμένοι 30% και δεν πέφτουν με τίποτα.

Τα ασφαλιστικά είναι καταχρεωμένα και υπό κατάρρευση

Τα τραπεζικά στεγαστικά είναι κόκκινα με εξαψήφιο συντελεστή.

Το Δημόσιο χρέος είναι κοντά στα 350 δις.

Και τότε ρώτησα την λογική.

Τι στον διάκο μου κάνουν 3 δις πλεόνασμα με όλα τα υπόλοιπα;

Και η λογική μου απάντησε: Τι κάνουν; Στον μπουτσο σου λουλούδια.

Αυτά και καλημέρες.  

sorry αλλα αυτη ειναι κλασσικη νεοελληνικη χαζομαρα.

Ο κρατικος προυπολογισμος ειναι αντιστοιχος με τον οικογενειακο προυπολογισμο. Πρωτογενως ελλειμματικος ειναι αν τα πρωτογενη εξοδα (φως, νερο, τηλεφωνο, διατροφη, νοικι κλπ) ειναι περισσοτερα απο τα εσοδα (μισθοι). Πρωτογενως πλεονασματικος ειναι αν τα εξοδα ειναι λιγοτερα απο τα εσοδα. Η ερωτηση τι να το κανω που επιτελους ο μισθος μου καλυπτει τις βασικες αναγκες διαβιωσης μου οταν χρωσταω στην τραπεζα, τα 2 παιδια μου ειναι ανεργα, δεν εχω νοβα κλπ ειναι τελειως χαζη οταν δεν υπαρχει κανενας καλος σαμαρειτης να σου χαρισει λεφτα για να ξοδευεις περισσοτερα απο οσα βγαζεις (να εχεις δηλαδη πρωτογενες ελλειμμα).

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ολοι μενουν στις διαπιστωσεις

λυση σοβαρη δεν ακουμε

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
ολοι μενουν στις διαπιστωσεις

λυση σοβαρη δεν ακουμε

η λυση ειναι  ΔΟΥΛΕΙΑ ..
επειδη εχω ενα τεραστιο ακινητο και οπως οι περισσοτεροι εχω παρει τα αρχειδια μου
μπηκα στο τρυπακι να το αξιοποιησω μονος και να μην εχω αναγκη κανεναν ενοικιαστη ...

ψαχτηκα λοιπον για καλιεργεια αλοης και καλλιεργεια μανιταριων .. και τα δυο αρκετα καλες αποδοσεις ..

και στα δυο ειδη εισαγουμε ...  απο ολλανδια , γερμανια κτλ ...  τα κουτε ??  εισαγουμε  ...
η χωρα των μερσεντες παραγει και μανιταρια και αλοη .. και μεις τοσα χρονια τον παιζουμε με τα δυο χερια ...

για να μην πω για το κρεας ..  στα χοιρινα εχουμε εισαγωγες περιπου 90 %  , στα μοσχαρια 70 % (της εγχωριας ζητησης )  ..

μοσχαρια απο γαλλια τρωμε και χοιρινα κυριως απο ολλανδια ..

αρα συμπερασμα ... παραγωγη ...  για να τσουλησει το οχημα παλι ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
η λυση ειναι  ΔΟΥΛΕΙΑ ..
επειδη εχω ενα τεραστιο ακινητο και οπως οι περισσοτεροι εχω παρει τα αρχειδια μου
μπηκα στο τρυπακι να το αξιοποιησω μονος και να μην εχω αναγκη κανεναν ενοικιαστη ...

ψαχτηκα λοιπον για καλιεργεια αλοης και καλλιεργεια μανιταριων .. και τα δυο αρκετα καλες αποδοσεις ..

και στα δυο ειδη εισαγουμε ...  απο ολλανδια , γερμανια κτλ ...  τα κουτε ??  εισαγουμε  ...
η χωρα των μερσεντες παραγει και μανιταρια και αλοη .. και μεις τοσα χρονια τον παιζουμε με τα δυο χερια ...

για να μην πω για το κρεας ..  στα χοιρινα εχουμε εισαγωγες περιπου 90 %  , στα μοσχαρια 70 % (της εγχωριας ζητησης )  ..

αλόη καλως.. μανιτάρια υπάρχει μεγαλο πρόβλημα διότι λόγω συρικνωσης της κτηνοτροφίας δεν επαρκεί η κοπρια για υπόστρωμα...

για το κρεας... δοκιμασε να στήσεις μοναδα και θα βαρεθεις να τρεχεις στα δικαστήρια από μηνύσεις οικολόγων....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.941
Πόντοι
25.467
η λυση ειναι  ΔΟΥΛΕΙΑ ..

Αν το σημείο που βρίσκεται το χωράφι έχει υψηλά επίπεδα "σχετικής υγρασίας", δοκιμάστε stevia.

Αν πάλι αποφασίσετε την ζωική παραγωγή, προτιμήστε εγχώρια ράτσα, για να το φέρνετε ως αντεπιχείρημα, όταν σας ζαλίζουν το θυμιατό, οι δήθεν οικολόγοι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.941
Πόντοι
25.467
αλόη καλως.. μανιτάρια υπάρχει μεγαλο πρόβλημα διότι λόγω συρικνωσης της κτηνοτροφίας δεν επαρκεί η κοπρια για υπόστρωμα...

Αν δεν απατώμαι, στις νεες μονάδες χρησιμοποιείται υπόστρωμα από  ειδικά επεξεργασμένο άχυρο.  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η λυση ειναι  ΔΟΥΛΕΙΑ ..

ρε τυπε τι σχεση εχει το ακινητο με τα μανιταρια τις αλοες και τα κρεατα? αυτα σχετιζονται με χωραφια οχι με ακινητο  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom