alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Για ποιες θεσεις του τον ψηφισες? Να δουμε πώς πανε σε αυτα.Δεν με απασχολει. Δεν τον ψηφισα για αυτη του την θεση
Για ποιες θεσεις του τον ψηφισες? Να δουμε πώς πανε σε αυτα.Δεν με απασχολει. Δεν τον ψηφισα για αυτη του την θεση
Με ποιον αρχηγο επιστρεφεις ΝΔ?Γιατι δεν γουσταρουμε πιτσαδορους πρωθυπουργους.
Για τις θεσεις που δεν τον ψηφισες αλλα προτιμησες τον ΓΑΠ.Για ποιες θεσεις του τον ψηφισες? Να δουμε πώς πανε σε αυτα.
Ελπιζω να υπαρχει τετοια προβλεψει
Α τωρα δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ?Με ποιον αρχηγο επιστρεφεις ΝΔ?
Ρήμα είναι αυτό τύπε;
Θα απαντησεις?Α τωρα δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ?
Απαντησε μου πρωτα εσυ. Τωρα ξαφνικα δεν ειμαι Συριζαιος?????????Θα απαντησεις?
Α τωρα δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ?
Σκαστε τωρα και πληρωστεμαλάκας είσαι... επειδή όμως οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι μαλάκες είσαι και σύ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ
Ο ενιαιος ΦΠΑ θα ειναι 17 ή 18%. Και θα αφορά και τα τρόφιμα.
Ω ρε πουστη μου.Απαντησε μου πρωτα εσυ. Τωρα ξαφνικα δεν ειμαι Συριζαιος?????????
Σκαστε τωρα και πληρωστε
Το πόπολο πού να καταλαβει απο τετοια τύπε...Καλά που έχουμε πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση για να εφαρμοσθεί επιτέλους ένα ακραίο νεοφιλελεύθερο θατσερικό μέτρο, flat rate έμμεσος φόρος, τι ηδονή θεέ μου.
Και στα τρόφιμα πλην ψωμιού γάλακτος. Κάτι που κάνει το μέτρο και ολίγον πινοσετικό αλλά δε γ&^&^%%!
ΘΑ επιστρέψουμε σε διατροφή παλαιολιθική εποχής.
E αφου ειμαι συριζαιος γιατι με ρωτας εαν επιστρεψω στην ΝΔ και με τι αρχηγο???? Δεν σε καταλαβαινωΩ ρε πουστη μου.
Συριζαιος εισαι.
Και ρωτω με ποιον αρχηγο θα επιτρεψεις ΝΔ.
Καλυτερα?
Ε τοτε τι τον κραζεις?μεγάλε στα παπάρια μας... τα πολλά βρήκαμε τρόπο να αποφύγουμε να τα πληρώσουμε... λίγα ψίχουλα θα δώσουμε στον Αλέξη να πορεύεται (προς τον γκρεμό)
Δεν θελεις να απαντησεις, καλώς.E αφου ειμαι συριζαιος γιατι με ρωτας εαν επιστρεψω στην ΝΔ και με τι αρχηγο???? Δεν σε καταλαβαινω
Ο Σαμαρας εχει τελειωσει για την ΝΔ. Η Ντορα του σκαβει τον λακο και ετοιμαζουν τον κουρασμενο να επανλθει. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εχει τελειωσει για την Ελλαδα.Δεν θελεις να απαντησεις, καλώς.
Το πόπολο πού να καταλαβει απο τετοια τύπε...
Ναι μωρε, εχουν τελειωσει. Θα ειμαστε η μονη χωρα χωρις φιλελευθερους και σοσιαλιστες.Ο Σαμαρας εχει τελειωσει για την ΝΔ. Η Ντορα του σκαβει τον λακο και ετοιμαζουν τον κουρασμενο να επανλθει. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εχει τελειωσει για την Ελλαδα.