Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποιος σε καλεσε εσενα μωρη πορδη? ΚΑΚΩΣ να την βαλει γρηγορα μερα μαζι με τους αλλους.

δεν σε είδα να λες κάτι όμως ...  :birdman:

δεν σ'ακούω... βγάλε την πούτσα από το στόμα και τρέξε να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Καλα τωρα σοβαρα θες να ανοιξουμε τετοιο θεμα? Μην φυγεις ομως μετα....! Γιατι πηγε σε εκλογες οταν ειχε περιθωριο 3 μηνες ακομα....να κλησει την συμφωνια που τωρα καλειται ο τσιπρας να το κανει...να μας εβγαζε στις αγορεw και να κερδιζε με 40%+?????? Μπορεις να μου απαντησεις???????????? Μην μου πεις καμια δικαιολογια ομως ετσι....!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δηλωση Τσίπρα τον Οκτωβριο απο το βημα της βουλής : ''Στέλνω μήνυμα στο Βερολίνο στις Βρυξέλλες και στην Ουάσιγκτον ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν θα δεσμεύεται από τις αποφάσεις και τις συμφωνίες της σημερινής. Από το μνημόνιο θα βγούμε".

Τι συμφωνια να υπηρχε μετα απ'αυτο οταν οι αλλοι ξεραν οτι αλλα θα υπεγραφαν με Σαμαρα και αλλα θα εκαναν οι αλλοι που ειχαν αποφασησει να ριξουν την κυβερνηση με την εκλογη προοεδρου δημοκρατιας;

Και αυτο το λαμογιο που ελεγε οτι  θα βγουμε απο το μνημονιο, απο Δευτερα θα μας φερει αλλο με σκληροτερα μετρα...

και εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι τιποτα μου φαινεται...τελοσπαντων αυτα για να ενημερωνεσαι

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δεν σε είδα να λες κάτι όμως ...  :birdman:

δεν σ'ακούω... βγάλε την πούτσα από το στόμα και τρέξε να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ
Αφου εχει χαλασει το ακουστικο σου μωρη ξεδοντιαρα πορνη που να ακουσεις???????

ΕΝΦΙΑ τι ΕΝΦΙΑ??? και ποσο θα πληρωσω?????? ΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δηλωση Τσίπρα τον Οκτωβριο απο το βημα της βουλής : ''Στέλνω μήνυμα στο Βερολίνο στις Βρυξέλλες και στην Ουάσιγκτον ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν θα δεσμεύεται από τις αποφάσεις και τις συμφωνίες της σημερινής. Από το μνημόνιο θα βγούμε".

Τι συμφωνια να υπηρχε μετα απ'αυτο οταν οι αλλοι ξεραν οτι αλλα θα υπεγραφαν με Σαμαρα και αλλα θα εκαναν οι αλλοι που ειχαν αποφασησει να ριξουν την κυβερνηση με την εκλογη προοεδρου δημοκρατιας;

Και αυτο το λαμογιο που ελεγε οτι  θα βγουμε απο το μνημονιο απο Δευτερα θα μας φερει αλλο με σκληροτερα μετρα...

και εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι τιποτα μου φαινεται...τελοσπαντων αυτα για να ενημερωνεσαι
Μαλιστα επειδη λοιπον ειπε τετοια ο τσιπρας δεν προχωρησαν με τον Σαμαρα σε συμφωνια....που θα μας εβγαζε απο το μνημονιο...ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. Επισης ελεγε ο Σαμαρας πως ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κομμα προιον του μνημονιου και τωρα που τελειωνει το μνημονιο τελειωνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατι λοιπον δεν τελειωσε να ξαναβγει αυτοδυναμος μιας και ειχε 3-4 μηνες μπροστα του και μπορουσε ΑΝΕΤΑ να κλεισει το deal???????? Κατι δεν μας λες σωστα φιλε μου....! Μια χαρα ενημερωμενος ειμαι. Δεν περιμενω απο το bou και τα ΜΜΕ να ενημερωθω. Εχω κριση και μνημη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αφου εχει χαλασει το ακουστικο σου μωρη ξεδοντιαρα πορνη που να ακουσεις???????

ΕΝΦΙΑ τι ΕΝΦΙΑ??? και ποσο θα πληρωσω?????? ΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ

ισα μωρή χαμούρα ψευταρά
Aσε 660+φορο πολυτελειας μονο για το αμαξι....περιμενω και τον ΕΝΦΙΑ. Ουτε ξερω ποτε ληγει

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[glow=red,2,300]Μαλιστα επειδη λοιπον ειπε τετοια ο τσιπρας δεν προχωρησαν με τον Σαμαρα σε συμφωνια....ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.[/glow] Κατι δεν μας λες σωστα φιλε μου....! Μια χαρα ενημερωμενος ειμαι. Δεν περιμενω απο το bou και τα ΜΜΕ να ενημερωθω. Εχω κριση και μνημη.
Φυσικα γι'αυτο, διοτι αυτοι ζητουσαν τοτε μετρα 1.500.000.000 ευρω εξου και το mail χαρδουβελη και ο συριζα δεν αναγνωριζε ΤΙΠΟΤΑ απ'αυτα, εσυ τι λες να μας διναν τα λεφτα ενω γνωριζαν οτι σε λιγους μηνες θα ερχονταν καποιοι που δεν αναγνωριζαν τιποτα;  για μαλακες τους εχετε;

τωρα φιλε μου δεν ζητανε να σεβαστει ο τσιπρας οτι εχει υπογραψει ο σαμαρας, ζητανε τα διπλασσια! μετρα τουλαχιστον 3-4 δις ευρω. θα τα δεις απο βδομαδα ή οποτε ερθουν, το θεμα ειναι οτι τη μαλακια τη δικια σας θα την πληρωσοτμε και εμεις οι υπολοιποι...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φυσικα γι'αυτο, διοτι αυτοι ζητουσαν τοτε μετρα 1.500.000.000 ευρω εξου και το mail χαρδουβελη και ο συριζα δεν αναγνωριζε ΤΙΠΟΤΑ απ'αυτα, εσυ τι λες να μας διναν τα λεφτα ενω γνωριζαν οτι σε λιγους μηνες θα ερχονταν καποιοι που δεν αναγνωριζαν τιποτα;  για μαλακες τους εχετε;

τωρα φιλε μου δεν ζητανε να σεβαστει ο τσιπρας οτι εχει υπογραψει ο σαμαρας, ζητανε τα διπλασσια! μετρα τουλαζιστον 3-4 δις ευρω. θα τα δεις απο βδομαδα ή οποτε ερθουν, το θεμα ειναι οτι τη μαλακια τη δικια σας θα την πληρωσοτμε και εμεις οι υπολοιποι...
Καλα αφου σου ειπαν ετσι απο την ΣΥΓΓΡΟΥ να λες...οκ. Θα περιμενω την συμφωνια και μετα θα κρινω.

Επισης ελεγε ο Σαμαρας πως ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κομμα προιον του μνημονιου και τωρα που τελειωνει το μνημονιο τελειωνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατι λοιπον δεν τελειωσε να ξαναβγει αυτοδυναμος μιας και ειχε 3-4 μηνες μπροστα του και μπορουσε ΑΝΕΤΑ να κλεισει το deal???????

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Καλα αφου σου ειπαν ετσι απο την ΣΥΓΓΡΟΥ να λες...οκ. Θα περιμενω την συμφωνια και μετα θα κρινω.

Επισης ελεγε ο Σαμαρας πως ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κομμα προιον του μνημονιου και τωρα που τελειωνει το μνημονιο τελειωνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατι λοιπον δεν τελειωσε να ξαναβγει αυτοδυναμος μιας και ειχε 3-4 μηνες μπροστα του και μπορουσε ΑΝΕΤΑ να κλεισει το deal???????
αγορι μου εισαι καλα; τι δεν καταλαβαινεις παλληκαρι μου λεβεντη μου; δεν στα εξηγω καλά;

ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ; ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΤΙ ΔΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αγορι μου εισαι καλα; τι δεν καταλαβαινεις παλληκαρι μου λεβεντη μου; δεν στα εξηγω καλά;

ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ; ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΛΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΤΙ ΔΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ

ΡΕ ΑΣΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. Eιχε η δεν ειχε 3-4 μηνες ακομα πριν παει σε εκλογες?ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Γιατι βιαστηκε????? Γιατι δεν εκλεισε την συμφωνια ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ 4 μηνες ακομα και να τελειωσει με τον ΣΥΡΙΖΑ? Μπορεις να μου απαντησεις ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΤΙ ΔΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ

Ρε παλικαρι μου.
Μπορεις να μιλησεις για πυρηνικη φυσικη σε ενα παιδακι τριων ετων και να καταλαβει?
Το ιδιο ειναι να προσπαθεις να μιλησεις για πολιτικη στον συγκεκριμενο.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ΡΕ ΑΣΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. Eιχε η δεν ειχε 3-4 μηνες ακομα πριν παει σε εκλογες?ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Γιατι βιαστηκε????? Γιατι δεν εκλεισε την συμφωνια ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ 4 μηνες ακομα και να τελειωσει με τον ΣΥΡΙΖΑ? Μπορεις να μου απαντησεις ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
ΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣΤΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ  :hi:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε παλικαρι μου.
Μπορεις να μιλησεις για πυρηνικη φυσικη σε ενα παιδακι τριων ετων και να καταλαβει?
Το ιδιο ειναι να προσπαθεις να μιλησεις για πολιτικη στον συγκεκριμενο.
Kαλως τον ψυχανωμαλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Οχι, δεν ειχε 3 μηνες πριν παει σε εκλογες.
Και στο κατω κατω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και δεν τελειωσε την συμφωνια, ακομη κι αν μπορουσε.
Ε οχι να πληρωνει ολο το κοστος αυτος για να τα βρει ο εκβιαστής έτοιμα.

Να τα λουστεί τωρα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Οχι, δεν ειχε 3 μηνες πριν παει σε εκλογες.
Και στο κατω κατω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και δεν τελειωσε την συμφωνια, ακομη κι αν μπορουσε.
Ε οχι να πληρωνει ολο το κοστος αυτος για να τα βρει ο εκβιαστής έτοιμα.

Να τα λουστεί τωρα.
Να και μια αληθεια που ακουμε απο το στομα σου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να και μια αληθεια που ακουμε απο το στομα σου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Πες μας τωρα και για τον ενιαιο ΦΠΑ και την ραγδαια αυξηση της τιμης των τροφιμων, την αυξηση του οριου ηλικιας στις συνταξεις, για την παραμονη του ΕΝΦΙΑ, την μη επαναφορα των συλλογικων συμβασεων και της 13ης συνταξης.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πες μας τωρα και για τον ενιαιο ΦΠΑ και την ραγδαια αυξηση της τιμης των τροφιμων, την αυξηση του οριου ηλικιας στις συνταξεις, για την παραμονη του ΕΝΦΙΑ, την μη επαναφορα των συλλογικων συμβασεων και της 13ης συνταξης.
Oταν βγει επισημα η συμφωνια ελα να τα πουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom