Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 398K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Απλά είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό όταν ένας νεοδημοκράτης επισημαίνει τα αυτονόητα.

Βέβαια μερικοί σε κάτι τέτοια αντιδράτε σα τον Τσουκαλά όταν τηλεθεατής του λέει ότι το πέναλτυ του γαύρου ήταν πέτσινο...

Είναι τόσος ο φανατισμός με την ομάδα που αδυνατεί να παραδεχτεί κάτι οφθαλμοφανές.
Eνω εσυ τυπε δεν εισαι φανατισμενος.Αλλα βλεπεις εμενα φανατισμενο.Ακου λοιπον.Συμφωνω μαζι του 100%Απο κει και μετα?Και συ θα ψηφισεις Συριζα αυριο και αδυνατεις να παραδεχθεις χιλια δυο οφθαλμοφανη πραγματα.ΚΑΙ?Να σου πω ποσο διασκεδαστικο ειναι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
[size=20pt]Νέο πλήγμα στην κινδυνολογία: 6μηνη παράταση από την ΕΕ στα ομόλογα που λήγουν το Μάρτιο
[/size]
Εξάμηνη παράταση έδωσε σήμερα η ΕΕ στο πρόγραμμα εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου για την έκδοση τραπεζικών ομολόγων. Πρόκειται για τα περίφημα ομόλογα του "πυλώνα 2" τα οποία έληγαν το Μάρτιο, μέσω των οποίων οι τέσσερις συστημικές τράπεζες (Εθνική Alpha Πειραιώς και Eurobank) έχουν αντλήσει ρευστότητα περίπου 20 δισ.ευρω από την ΕΚΤ - «Τα ψέματα και η κινδυνολογία του φόβου καταρρέουν» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
- See more at:

πιπούλη ... το λέφτ και εσύ να αφήσεις τις πουστίτσες κατά μέρος.... δεν πρόκειται για αυτά το ομόλογα που λήγουν μέσα στο μάρτιο... τα ψέματα εκεί που σας παίρνει...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Eνω εσυ τυπε δεν εισαι φανατισμενος.Αλλα βλεπεις εμενα φανατισμενο.Ακου λοιπον.Συμφωνω μαζι του 100%Απο κει και μετα?Και συ θα ψηφισεις Συριζα αυριο και αδυνατεις να παραδεχθεις χιλια δυο οφθαλμοφανη πραγματα.ΚΑΙ?Να σου πω ποσο διασκεδαστικο ειναι?

Κάνεις λάθος. Κανένας φανατισμός από τη μεριά μου.

Εγώ θα ψηφίσω Σύριζα γιατί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι σάπια μέχρι το κόκκαλο. Εσύ θα ψηφίσεις ΝΔ γιατί σε εκφράζει (δηλώνεις δεξιός και νεοδημοκράτης).

Εγώ θα ψηφίσω ένα κόμμα που ήταν στο 3%. Εσύ ένα που κυβερνάει 30 χρόνια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Εγώ θα ψηφίσω Σύριζα γιατί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι σάπια μέχρι το κόκκαλο. Εσύ θα ψηφίσεις ΝΔ γιατί σε εκφράζει (δηλώνεις δεξιός και νεοδημοκράτης).

και εσυ θα ψηφισεις τον συριζα δηλαδη το νεο πασοκ και γιατι δεν ψηφιζεις ενωση κεντρωων ρε τυπε που ειναι στο 1,5% και το απαξιωνεις ετσι?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
και εσυ θα ψηφισεις τον συριζα δηλαδη το νεο πασοκ και γιατι δεν ψηφιζεις ενωση κεντρωων ρε τυπε που ειναι στο 1,5% και το απαξιωνεις ετσι?

Εσύ είσουν με τη ΧΑ, τώρα θα ψηφίσεις Λεβέντη;

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Ενω εσυ  ειδες φανατισμο απο την μερια μου.Οκ οτι πεις.Ειναι επιχειρημα να μου λες οτι θα ψηφισεις ενα κομμα που ηταν στο 3%ενω εγω ενα που κυβερναει 30 χρονια?Δηλαδη αν σου πω οτι θα ψηφισω χρυση αυγη θα εισαι καλυμενος?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ενω εσυ  ειδες φανατισμο απο την μερια μου.Οκ οτι πεις.Ειναι επιχειρημα να μου λες οτι θα ψηφισεις ενα κομμα που ηταν στο 3%ενω εγω ενα που κυβερναει 30 χρονια?Δηλαδη αν σου πω οτι θα ψηφισω χρυση αυγη θα εισαι καλυμενος?

Για εμένα είναι πολύ σημαντικό κάποιος που τα έκανε σκατά να πάει σπίτι του και να μην "επιβραβευτεί" με ακόμη μια τετραετία.
Πρέπει επιτέλους να δούμε ποιός/τί φταίει και να το αποβάλουμε.
Το 3% φταίει σαφώς λιγότερο από το 30%.
Διαφωνείς;

Η Χ.Α. δεν είναι διαπλεκόμενο κόμμα. Από αυτή την άποψη είναι καλύτερη από τη ΝΔ.
Από κει και πέρα μιλάμε για νεοναζί, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εαν εσένα σε καλύπτει πολιτικά, ψήφισέ τους.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για εμένα είναι πολύ σημαντικό κάποιος που τα έκανε σκατά να πάει σπίτι του και να μην "επιβραβευτεί" με ακόμη μια τετραετία.
Πρέπει επιτέλους να δούμε ποιός/τί φταίει και να το αποβάλουμε.
Το 3% φταίει σαφώς λιγότερο από το 30%.
Διαφωνείς;

Η Χ.Α. δεν είναι διαπλεκόμενο κόμμα. Από αυτή την άποψη είναι καλύτερη από τη ΝΔ.
Από κει και πέρα μιλάμε για νεοναζί, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εαν εσένα σε καλύπτει πολιτικά, ψήφισέ τους.
Δεν ξερω ειλικρινα τυπε τι να σου πρωτοπω.Αν μου λες οτι η ΧΑ απο την αποψη της διαπλοκηςειναι καλυτερο κομμα απο την ΝΔ,τι να καθησουμε να συζητησουμε?Το να την ψηφισω το ανενφερα σαν αντισταθμισμα για το κομμα 3% και δεν το εννοουσα φυσικα.
Αλλα ας δεχθουμε οτι η ΝΔ ειναι ενα κομμα μονο διαπλοκης και τιποτε αλλο.Εσυ τυπε θα ψηφισεις τον Συριζα του Τσακαλωτου με τις μετοχες στην black Rock του Τσουκαλα με το 1000000 αποζημιωση ασφαλιστικου συνβολαιου,πρωην Πασοκου,και του Μητροπουλου με τις τοσες καταθεσεις,πρωην Πασοκου κι αυτου?Ο Φωτοπουλος δεν ειναι διαπλεκομενος δηλαδη?Ολοι αυτοι και ποσοι αλλοι που εχουν τοσες περιουσιες πρωην Πασοκοι αλλα και αυθεντικοι Συριζαιοι δεν ειναι διαπλεκομενοι?Αυτοι γιναν πλουσιοι γιατι ηταν καλοι επιχειρηματιες?
Μιλαμε για διεφθαρμενο κρατος με ευνοιοκρατιες,με βολεματα ημετερων.Ωραια.Και πως μεσα σ αυτο το διεφθαρμενο κρατος ο Σταθακης,ο Μηλιος,ο Λαπαβιτσας ο Μυλοπουλος γινανε καθηγητες στα Ελληνικα Πανεπιστημια?Με αξιοκρατια ολοι?Δηλαδη αν ειναι Συριζαιος ειναι ασπλιντος και αμολυντος ενω αν ειναι οποιοσδηποτε αλλος σε παρομοια θεση ειναι γιατι υπηρετει το διεφθαρμενο κρατος?
Η αριστερα καποτε εδω στην χωρα μας ηταν ενας μυθος.Ειδικα η ευρωπαικη αριστερα.Ανθρωποι με ηθος ,με αρχες,αγωνιστες της Δημοκρατιας,της Δικαιοσυνης.Πες μου εσυ αν στα προσωπα του γελοιου Φιλιου(του γκεμπελισκου που δεν διστασε στην τηλεοραση να ξεφουρνησει χοντρα ψεμματα για την υποθεση με το εμπορικο στην Λιβυη,και δεν ειχε την ευθιξια να ζητησει συγνωμη οταν γελοιοποιηθηκε),του καταπτυστου Αρβανιτη που αυριο θα ειναι στην κυβερνηση Συριζα να αποκαλει μαλακα τον Σαμαρα,στο προσωπο του Σκουρλετη,αναγνωριζεις την Ευρωπαικη αριστερα που ξεραμε.Εκτος και αν εισαι μικρος και δεν προλαβες Κυρκο,Παπαγιαννακη κ.α
Εχεις απολυτο δικαιωμα να ψηφισεις Συριζα,και καλα μθα κανεις αφου ετσι νοιωθεις οτι τιμωρεις την ΝΔ και ολους τους αλλους που κυβερνησανε ολ αυτα τα χρονια.Αλλα εχουμε και μεις δικαιωμμα να αμφισβητουμε οτι Ο Συριζα θα ειναι αυτος που θα αλλαξει το Ελληνικο κρατος.Δημοκρατια εχουμε σεβομαι την αποψη σου,σεβεσαι την αποψη μου.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ξερω ειλικρινα τυπε τι να σου πρωτοπω.Αν μου λες οτι η ΧΑ απο την αποψη της διαπλοκηςειναι καλυτερο κομμα απο την ΝΔ,τι να καθησουμε να συζητησουμε?

Νομίζω είναι προφανές.
Η ΧΑ είναι ένα κόμμα από νεοναζί ενώ η ΝΔ δεν είναι.
Η ΧΑ δεν είναι κόμμα διαπλοκής ενώ η ΝΔ είναι.
Διαφωνούμε σε αυτά;

Το να την ψηφισω το ανενφερα σαν αντισταθμισμα για το κομμα 3% και δεν το εννοουσα φυσικα.
Αλλα ας δεχθουμε οτι η ΝΔ ειναι ενα κομμα μονο διαπλοκης και τιποτε αλλο.Εσυ τυπε θα ψηφισεις τον Συριζα του Τσακαλωτου με τις μετοχες στην black Rock του Τσουκαλα με το 1000000 αποζημιωση ασφαλιστικου συνβολαιου,
πρωην Πασοκου,και του Μητροπουλου με τις τοσες καταθεσεις,πρωην Πασοκου κι αυτου?Ο Φωτοπουλος δεν ειναι διαπλεκομενος δηλαδη?
Ολοι αυτοι και ποσοι αλλοι που εχουν τοσες περιουσιες πρωην Πασοκοι αλλα και αυθεντικοι Συριζαιοι δεν ειναι διαπλεκομενοι?Αυτοι γιναν πλουσιοι γιατι ηταν καλοι επιχειρηματιες?
Μιλαμε για διεφθαρμενο κρατος με ευνοιοκρατιες,με βολεματα ημετερων.Ωραια.Και πως μεσα σ αυτο το διεφθαρμενο κρατος ο Σταθακης,ο Μηλιος,ο Λαπαβιτσας ο Μυλοπουλος γινανε καθηγητες στα Ελληνικα Πανεπιστημια?
Με αξιοκρατια ολοι?Δηλαδη αν ειναι Συριζαιος ειναι ασπλιντος και αμολυντος ενω αν ειναι οποιοσδηποτε αλλος σε παρομοια θεση ειναι γιατι υπηρετει το διεφθαρμενο κρατος?
Η αριστερα καποτε εδω στην χωρα μας ηταν ενας μυθος.Ειδικα η ευρωπαικη αριστερα.Ανθρωποι με ηθος ,με αρχες,αγωνιστες της Δημοκρατιας,της Δικαιοσυνης.
Πες μου εσυ αν στα προσωπα του γελοιου Φιλιου(του γκεμπελισκου που δεν διστασε στην τηλεοραση να ξεφουρνησει χοντρα ψεμματα για την υποθεση με το εμπορικο στην Λιβυη,
και δεν ειχε την ευθιξια να ζητησει συγνωμη οταν γελοιοποιηθηκε),του καταπτυστου Αρβανιτη που αυριο θα ειναι στην κυβερνηση Συριζα να αποκαλει μαλακα τον Σαμαρα,στο προσωπο του Σκουρλετη,
αναγνωριζεις την Ευρωπαικη αριστερα που ξεραμε.Εκτος και αν εισαι μικρος και δεν προλαβες Κυρκο,Παπαγιαννακη κ.α
Εχεις απολυτο δικαιωμα να ψηφισεις Συριζα,και καλα μθα κανεις αφου ετσι νοιωθεις οτι τιμωρεις την ΝΔ και ολους τους αλλους που κυβερνησανε ολ αυτα τα χρονια.
Αλλα εχουμε και μεις δικαιωμμα να αμφισβητουμε οτι Ο Συριζα θα ειναι αυτος που θα αλλαξει το Ελληνικο κρατος.Δημοκρατια εχουμε σεβομαι την αποψη σου,σεβεσαι την αποψη μου.

Αραδιάζεις ένα σωρό ονόματα και γω τί πρεπει να κάνω; Το δικηγόρο τους;

- Ο Τσακαλώτος αρνήθηκε ότι έχει λεφτά σε μετοχές στην black Rock.
- Δεν ξέρω πόσες καταθέσεις έχει ο Μητρόπουλος, σίγουρα όμως έχει λιγότερες από πολλούς νεοδημοκράτες.
- Ο Φωτόπουλος από που και ως που είναι στο ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ λέω ότι είναι ΝΔ. Πιο κοντά είναι η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ.
- Ο Λαπαβίτσας είναι καθηγητής και σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Το βιογραφικό των άλλων δε το ξέρω... εσύ πως ξέρεις ότι έγιναν με βύσμα καθηγητές; Το είπε το Πρώτο Θέμα;

Τί προσπαθείς να μου πεις, ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο διαπλεκόμενα από αυτά της ΝΔ;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056

Τα σχολια τα αφηνω για εσας...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
2nvsc2w.jpg

35an4ew.jpg

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
τα μαλακισμενα που γεννηθηκαν το 97 δε γινοταν να ψηφισουν
δε προλαβαιναν να συνταχτουν οι εκλογικοι καταλογοι που συντασσονται ως το φεβρουαριο καθε ετους
οι εκλογες υπενθυμιζω ειναι για 25 ιανουαριου

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ο Σαμαράς ευχαρίστησε την Ισπανία που δάνεισε την Ελλάδα το 2010 όταν αυτός καταψήφιζε το Μνημόνιο!

Οι σχέσεις μας με την Ισπανία, τόσο οι διμερείς όσο και στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο, βασίζονται στο σεβασμό των κοινών αξιών που μας συνδέουν, αλλά και των κανόνων που διέπουν τη συνεργασία μας μέσα στην Ευρώπη. Η Ισπανία παρέχει την αλληλεγγύη της προς στην Ελλάδα στην πράξη, έμπρακτα: Συμμετέχει από το 2010 στο μηχανισμό διάσωσης που στήριξαν τη χώρα μας, όταν πλέον είχαν κλείσει τις πόρτες τους οι αγορές.

Ο Ισπανικός λαός, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και ο ίδιος, έχει δανείσει στον Ελληνικό λαό 26 δισεκατομμύρια ευρώ, απευθείας και μαζί με τις εγγυήσεις! Και θα ήθελα πραγματικά, στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού της Ισπανίας, να ευχαριστήσω γι’ αυτό τον Ισπανικό λαό. Αυτή είναι πραγματική αλληλεγγύη μέσα στο θεσμικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θυμίζω ότι το 2010, τότε που η Ισπανία (του Θαπατέρο) δάνεισε την Ελλάδα, ο Αντώνης Σαμαράς διαφωνούσε με το...μείγμα των πολιτικών και καταψήφισε το Μνημόνιο!

ο ανθρωπος δεν παιζεται λεμε

η υπευθυνη δυναμη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Ντελίριο εμφυλιοπολεμικής ρητορικής από τον Μάκη Βορίδη, σε προεκλογική ομιλία του στον Ασπρόπυργο, την Κυριακή, όπως έχει καταγραφεί στο βίντεο.

"Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή. Για να είμαστε συνεννοημένοι" αναφέρει στην ομιλία του. [size=14pt]"Η δικιά μας η γενιά δεν θα παραδώσει τη χώρα στην Αριστερά, ό,τι και αν χρειαστεί να κάνουμε"[/size], συνεχίζει.

Και προσθέτει: "Το νόημα της αντιπαράθεσης την επόμενη Κυριακή, το νόημα των εκλογών – δεν θέλω να ξεγελιέστε -, δεν διαλέγετε ούτε ένα κόμμα, ούτε διαλέγετε ένα οικονομικό πρόγραμμα".  Η επόμενη Κυριακή είναι μια τεράστια ιδεολογική σύγκρουση. "Είναι η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο κόσμους. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα στον κόσμο της ελευθερίας και της πατρίδας, ανάμεσα στις αξίες της [size=14pt]Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας[/size] που εκπροσωπούμε εμείς και στον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η Αριστερά. Δεν θα νικήσει η αριστερά την επόμενη Κυριακή"

Ότι και αν χρειαστεί να κάνουμε; Τι θέλει να πει ο (τσεκουροφόρος) ποιητής  :think:

http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/makis-voridis-tsekouri.jpg[/img[/URL]]

Χαίρομαι πάντως που επιτέλους πέταξε ο συγκεκριμένος το "σοβαρό" του προσωπείο (βέβαια όποιος πίστεψε έστω και για ένα λεπτό ότι ο διάδοχος του Μιχαλολιάκου στην ΕΠΕΝ είναι κάτι άλλο από ακροδεξιό φασιστόμουτρο, [b]ακριβώς ίδιων [/b]ιδεολογικών αντιλήψεων με τους Χρυσαυγίτες ζει σε πολύ βαθιά πλάνη): Ούτε έξοδος από το Ευρώ, ούτε χρεωκοπία, ούτε τίποτα δε τους ενδιαφέρει. Το σημαντικό είναι να μην αφήσουμε τα αριστερά μιάσματα να έρθουν στην εξουσία. Το ίδιο θέμα που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και 70 χρόνια: Να μη βγει ποτέ πραγματικά αριστερή κυβέρνηση για να μη πειράξει την καθεστηκυία τάξη. Και είναι τέτοιο το μίσος τους που φοβάμαι ότι θα τα καταφέρουν. Ειλικρινά δε ξέρω τι μπορεί να κάνουν τις επόμενες ημέρες ώστε να αλλάξει πορεία η κοινή γνώμη. Φοβάμαι όμως ότι κάτι θα γίνει και θα αλλάξει η κατάσταση... Μακάρι να διαψευσθώ.

Αλήθεια οι φίλοι που το παίζουν φιλελεύθεροι τι έχουν να σχολιάσουν για τα τόσο δημοκρατικά αυτά στελέχη; Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών; Αυτή είναι η ευρωπαϊκή Ελλάδα που ευαγγελίζονται;

Κάποιος πραγματικά φιλελεύθερος θα ντρεπόταν να πει ότι ψηφίζει το κόμμα στο οποίο φωλιάζουν τέτοια φίδια.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
τι φίδια και μαλακίες ρε τύπε?
Ξύπνα λίγο και πες μας σε ποια ευρωπαική ή μη, χώρα κυβερνάει ή κυβέρνησε αριστερά και ο λαός περνάει καλά!!
Βρες ΜΙΑ και μετά τράβα μια φάπα στον εαυτό σου που θες αριστερή κυβέρνηση! :headbang:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
στηριζουμε Ν.Δ.και Αντωνη Σαμαρα για να αποφυγουμε τον κομμουνιστικο εσμο  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom