Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τωρα τι μας περιμένει δεν ξέρω .....αλλα χειρότερος μπορει ν α ειναι απο τον σαμαρακο?...........δυσκολα αλλα μπορει..... :think:
Μην ψαχνεις απαντηση εδω μεσα τυπε. Εαν δεν τον δουμε δεν θα μαθουμε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δήλωση-παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού
Κώστας Καραμανλής: Στήριξη της ΝΔ για να μην πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών

«Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο. Για όλους αυτούς τους λόγους θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ο λαικισμος πεφτει συννεφο βλεπω...εσυ ρε καραγκιοζη δεν εχεις αλλαξει ποτε γνωμη ?

Οτι εχεις πει απο τοτε που γεννηθηκες ισχυει ?

Και εγω ειπα δεν θα γαμησω ποτε μαυρη και μια νυχτα μου την εδωσε και πηδηξα την μιση αιθιοπια...

αντε καραγκιοζηδες μας πρηξατε τα @@ τι ειπε τι εκανε ποτε εκλασε ο Σαμαρας....

τυπε αν η ΝΔ δινει κουπονια για γαμησι με μαυρες την ψηφιζω.κανονισε  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πολυ σπλατερ ακουστηκε αυτο, μαν  :S

hqdefault.jpg

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Βλεπω οτι αυτοι που στηριζουν τη Νεα Δημοκρατια δεν επιχειρηματολογουν αλλα καταφεγευουν σε υβρεολογιο!!! Ενταξει σας καταλαβαινω ερχεται συντριβη!!! Εγω θα συνεχισω να παραθετω ιστορικα βιντεο.
Παμε λοιπον να δουμε το βιντεο οπου ο Σαμαρας δειχνει ικανοποιηση μετα την εκλογη του Στεφανοπουλου το 1995.

Παμε να δουμε και τις δηλωσεις του Επιτιμου Προεδρου της Ν.Δ. μετα την εκλογη του Στεφανοπουλου.

Με την ψηφιση του Στεφανοπουλου χαθηκε η ευκαιρια να πεσει η κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ και μας φορτωσε το ΠΑΣΟΚ  για 10 χρονια!!!

''Ενόψει των προεδρικών εκλογών του 1995, το κόμμα της Πολιτικής Άνοιξης (ΠΟΛ.ΑΝ.) πρότεινε και στήριξε ως υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο, ο οποίος με τη στήριξη και του ΠΑΣΟΚ εξελέγη στις 8 Μαρτίου 1995, κατά την τρίτη ψηφοφορία, με 181 ψήφους, ως ο πέμπτος Πρόεδρος Δημοκρατίας μετά τη μεταπολίτευση του 1974 και την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος.[7]''
Το παραθετω απο την wikipedia για να μην λετε οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου

Απευθυνομαι σε εσας τους γνησιους Νεοδημοκρατες , στη βαση της Ν.Δ.  , θα χαραμισετε την ψηφο σας για να ψηφισετε αυτον τον ανθρωπο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βλεπω οτι αυτοι που στηριζουν τη Νεα Δημοκρατια δεν επιχειρηματολογουν αλλα καταφεγευουν σε υβρεολογιο!!! Ενταξει σας καταλαβαινω ερχεται συντριβη!!! Εγω θα συνεχισω να παραθετω ιστορικα βιντεο.
Παμε λοιπον να δουμε το βιντεο οπου ο Σαμαρας δειχνει ικανοποιηση μετα την εκλογη του Στεφανοπουλου το 1995.

Παμε να δουμε και τις δηλωσεις του Επιτιμου Προεδρου της Ν.Δ. μετα την εκλογη του Στεφανοπουλου.

Με την ψηφιση του Στεφανοπουλου χαθηκε η ευκαιρια να πεσει η κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ και μας φορτωσε το ΠΑΣΟΚ  για 10 χρονια!!!

''Ενόψει των προεδρικών εκλογών του 1995, το κόμμα της Πολιτικής Άνοιξης (ΠΟΛ.ΑΝ.) πρότεινε και στήριξε ως υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο, ο οποίος με τη στήριξη και του ΠΑΣΟΚ εξελέγη στις 8 Μαρτίου 1995, κατά την τρίτη ψηφοφορία, με 181 ψήφους, ως ο πέμπτος Πρόεδρος Δημοκρατίας μετά τη μεταπολίτευση του 1974 και την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος.[7]''
Το παραθετω απο την wikipedia για να μην λετε οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου

Απευθυνομαι σε εσας τους γνησιους Νεοδημοκρατες , στη βαση της Ν.Δ.  , θα χαραμισετε την ψηφο σας για να ψηφισετε αυτον τον ανθρωπο?
Ασε μας ρε φιλε, βρηκες επιχειρημα απο το 1995.
Αν αυτος σου φορτωσε τοτε το ΠΑΣΟΚ, τωρα μας φορτωνετε τον Συριζα ολοι εσεις που δεν ψηφιζετε ΝΔ.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ασε μας ρε φιλε, βρηκες επιχειρημα απο το 1995.
Αν αυτος σου φορτωσε τοτε το ΠΑΣΟΚ, τωρα μας φορτωνετε τον Συριζα ολοι εσεις που δεν ψηφιζετε ΝΔ.
φτυσ,το κόρφο σου που θα ψηφίσουμε νδ.........αρρωστοι ειμαστε?

kozelass

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδες και εγω νεοδημοκρατης ειμαι αλλα μεχρι να φυγει απο το κομμα αυτο το σιχαμα δεν προκειται να τους δωσω την ψηφο μου.καλα ρε νεοδημοκρατες ολοι εμεις μαζι δεν ειμασταν που τον βριζαμε και τον λεγαμε προδοτη και τον κηνηγουσαμε στους δρομους,υπαρχουν τα ντοκουμεντα και τωρα αρκετοι απο εσας τον χειροκροτατε και τον ψηφησατε και αρχηγος του κομματος μας?οι δικοες σας κολοτουμπες δεν μετρανε ετσι?πως κανταντησε ετσι το κομμα μας,κριμα πολυ κριμα,βαλε την δουνια στραβε ,βαλε και την αραπο πρωην μοντελα,ψαζεψε και την γκερεκου και τον οικονομου και και και και,καταντιαααααααααααα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
παιδες και εγω νεοδημοκρατης ειμαι αλλα μεχρι να φυγει απο το κομμα αυτο το σιχαμα δεν προκειται να τους δωσω την ψηφο μου.καλα ρε νεοδημοκρατες ολοι εμεις μαζι δεν ειμασταν που τον βριζαμε και τον λεγαμε προδοτη και τον κηνηγουσαμε στους δρομους,υπαρχουν τα ντοκουμεντα και τωρα αρκετοι απο εσας τον χειροκροτατε και τον ψηφησατε και αρχηγος του κομματος μας?οι δικοες σας κολοτουμπες δεν μετρανε ετσι?πως κανταντησε ετσι το κομμα μας,κριμα πολυ κριμα,βαλε την δουνια στραβε ,βαλε και την αραπο πρωην μοντελα,ψαζεψε και την γκερεκου και τον οικονομου και και και και,καταντιαααααααααααα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ενας ακομη γιαλαντζι δεξιος που αναλωνεται σε υψηλη κριτικη ωστε να ψηφιζει ο,τιδηποτε αλλο εκτος απο ΝΔ και να κυβερνανε οι αλλοι.

kozelass

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παρακαλω τον φιλο alex71 να μου θυμισει απο την δεκαετια του 80 που πολιτευετε το σιχαμα προεδρος  του κομματος μας,τα πολιτικα του κατορθωματα ειτε οταν ηταν στην νδ ειτε στην πολιτικη ανοιξη.γιατι ειμαι γιαλατζι νεοδημοκρατης επειδη δεν ψηφιζω καποιον που δεν εχει προσφερει τιποτα στην πολιτικη σκηνη της χωρας?συνεχεια αλλα λεει και αλλα κανει.ολα ειναι στο youtube και στις εφημεριδες.δεν εχει μπεσαο ανθρωπος.σε τι διαφερει απο τον καρατζαφερει που ολοι μας τον κοροιδευουμε?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Tυπε τωρα εσυ περνιεσαι για εξυπνος?Και πιστευεις οτι μας επεισες οτι εισαι πρωην νεοδημοκρατης?Φοβασαι να πεις οτι θα ψηφισεις Συριζα?Πεστο για να ανακουφιστεις.Μηπως αντι για kozalaas εισαι ο legolas?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
παρακαλω τον φιλο alex71 να μου θυμισει απο την δεκαετια του 80 που πολιτευετε το σιχαμα προεδρος  του κομματος μας,τα πολιτικα του κατορθωματα ειτε οταν ηταν στην νδ ειτε στην πολιτικη ανοιξη.γιατι ειμαι γιαλατζι νεοδημοκρατης επειδη δεν ψηφιζω καποιον που δεν εχει προσφερει τιποτα στην πολιτικη σκηνη της χωρας?συνεχεια αλλα λεει και αλλα κανει.ολα ειναι στο youtube και στις εφημεριδες.δεν εχει μπεσαο ανθρωπος.σε τι διαφερει απο τον καρατζαφερει που ολοι μας τον κοροιδευουμε?
Ναι εχεις δικιο, σε αδικησα. Δεν εισαι γιαλαντζι νεοδημοκρατης. Αυθεντικος συριζαιος εισαι και μας πουλας φουμαρα. Την καλησπερα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom