Titlover69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 1.076
αυτο πως να το καταλαβουμε ;
Ναι σωστά , κάτι μου λέει ότι είναι η ίδια αν κρίνω από κορμί , βυζιά κλπ
αυτο πως να το καταλαβουμε ;
Ναι σωστά , κάτι μου λέει ότι είναι η ίδια αν κρίνω από κορμί , βυζιά κλπ
αυτο το διαστημα,οχι μονο αυτη ,αλλα και ολες εδω μεσα,δεν δουλευουν.αυτο συμπεραινω απο το οτι δεν κινηται κανενα νημα ουτε μπαινουν εδω οι γκομενες.θα μου πεις ειναι επαρκεις λογος αυτος,για να το συμπερανουμε?οχι,αλλα ειναι μια ενδειξη.αν δουλευε καποια κατι θα ειχε φανει.το παραδοξο για μενα ειναι,που ειναι εξαφανισμενες ολες?τι διαολο κανουν?ποτε θα εμφανιστουν για χαιρετουρες?πριν ολο καλημερα και καλησπερα ηταν.Δεν παίζει να δουλεύει αυτό το διάστημα, έτσι;
δεν είναι χαζές να μπουν και να πουν ότι εργάζονται..να ξεκαθαρίσω πώς δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη (την οποία δε γνωρίζω)..άλλες όμως από εδώ εργάζονται σε πιο κλειστό κύκλο (με άτομα πχ που ξέρουν πώς δε θα πάνε να βάλουν κριτικές..άλλωστε είναι λάθος η σκέψη ό,τι όλοι οι πελάτες είναι ταυτόχρονα και μέλη του παρόντος σάιτ..μάλλον η πλειοψηφία των πελατών δεν ασχολούνται καν με αυτό). 3 που γνωρίζω προσωπικά , έχουν νοικιάσει airbnb (έχουν πέσει και οι τιμές)αυτο το διαστημα,οχι μονο αυτη ,αλλα και ολες εδω μεσα,δεν δουλευουν.αυτο συμπεραινω απο το οτι δεν κινηται κανενα νημα ουτε μπαινουν εδω οι γκομενες.θα μου πεις ειναι επαρκεις λογος αυτος,για να το συμπερανουμε?οχι,αλλα ειναι μια ενδειξη.αν δουλευε καποια κατι θα ειχε φανει.το παραδοξο για μενα ειναι,που ειναι εξαφανισμενες ολες?τι διαολο κανουν?ποτε θα εμφανιστουν για χαιρετουρες?πριν ολο καλημερα και καλησπερα ηταν.
συναδελφε,δεν θα το πουν βεβαια και ουτε θα το διαλαλισουν.εγω λεω οτι ουτε για χαιρετουρες δεν μπαινουν.εξαφανιζολ ολες.και εγω μπορει υπο καποιες συνθηκες για δυο τρεις να θεωρηθω κλειστος κυκλος,αλλα και αυτες δεν υπαρχουν πουθενα.οχι οτι θα πηγαινα βεβαια αλλα μια κουβεντα να ανταλαξουμε τηλεφωνικως.παντως απο τις ανεξαρτητες βιζιτες εδω μεσα δεν νομιζω καμια να κανει ραντεβου.δεν είναι χαζές να μπουν και να πουν ότι εργάζονται..να ξεκαθαρίσω πώς δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη (την οποία δε γνωρίζω)..άλλες όμως από εδώ εργάζονται σε πιο κλειστό κύκλο (με άτομα πχ που ξέρουν πώς δε θα πάνε να βάλουν κριτικές..άλλωστε είναι λάθος η σκέψη ό,τι όλοι οι πελάτες είναι ταυτόχρονα και μέλη του παρόντος σάιτ..μάλλον η πλειοψηφία των πελατών δεν ασχολούνται καν με αυτό). 3 που γνωρίζω προσωπικά , έχουν νοικιάσει airbnb (έχουν πέσει και οι τιμές)
δε ξέρω ποιές εννοείς με τον όρο ανεξάρτητες.. βάζεις μέσα πχ και του μάμπα? επικεντρώνεσαι κυρίως σε αυτές ,οι εκπρόσωποι των οποίων καλημέριζαν/καληνύχτιζαν κτλ? Χωρίς να έχει σημασία μία λοιπόν από αυτές εργάζεται σίγουρα (μου έστειλε μνμ).. του μάμπα δεν το συζητώ, οι περισσότερες εργάζονται. Κοπέλες που εργάζονταν σε γραφεία που έκλεισαν, εργάζονται μόνες τους.Όπως και κοπέλες των στούντιο..συναδελφε,δεν θα το πουν βεβαια και ουτε θα το διαλαλισουν.εγω λεω οτι ουτε για χαιρετουρες δεν μπαινουν.εξαφανιζολ ολες.και εγω μπορει υπο καποιες συνθηκες για δυο τρεις να θεωρηθω κλειστος κυκλος,αλλα και αυτες δεν υπαρχουν πουθενα.οχι οτι θα πηγαινα βεβαια αλλα μια κουβεντα να ανταλαξουμε τηλεφωνικως.παντως απο τις ανεξαρτητες βιζιτες εδω μεσα δεν νομιζω καμια να κανει ραντεβου.
δεν είναι χαζές να μπουν και να πουν ότι εργάζονται..να ξεκαθαρίσω πώς δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη (την οποία δε γνωρίζω)..άλλες όμως από εδώ εργάζονται σε πιο κλειστό κύκλο (με άτομα πχ που ξέρουν πώς δε θα πάνε να βάλουν κριτικές..άλλωστε είναι λάθος η σκέψη ό,τι όλοι οι πελάτες είναι ταυτόχρονα και μέλη του παρόντος σάιτ..μάλλον η πλειοψηφία των πελατών δεν ασχολούνται καν με αυτό). 3 που γνωρίζω προσωπικά , έχουν νοικιάσει airbnb (έχουν πέσει και οι τιμές)
όσο θα περνά ο καιρός, όλο και περισσότερες θα βγαίνουν για δουλειά.. τα έτοιμα λεφτά ,ακόμα και στην καραντίνα, εύκολα τρώγονταιΣωστος
για του μαμπα μου το ειπαν κανα δυο συναγωνιστες.αλλα δεν τις ξερω και γενικως δεν εχω σχεση με μαμπα.λεω για call-girls που διαφημιζονται εδω μεσα.μασαζοκοριτσα και στουντιο δεν ξερω.δε ξέρω ποιές εννοείς με τον όρο ανεξάρτητες.. βάζεις μέσα πχ και του μάμπα? επικεντρώνεσαι κυρίως σε αυτές ,οι εκπρόσωποι των οποίων καλημέριζαν/καληνύχτιζαν κτλ? Χωρίς να έχει σημασία μία λοιπόν από αυτές εργάζεται σίγουρα (μου έστειλε μνμ).. του μάμπα δεν το συζητώ, οι περισσότερες εργάζονται. Κοπέλες που εργάζονταν σε γραφεία που έκλεισαν, εργάζονται μόνες τους.Όπως και κοπέλες των στούντιο..
Υποθέτω και οι λοιπές κατηγορίες (οικων ανοχής πχ) κάτι θα κάνουν για να περνά η ώρα.
όσο θα περνά ο καιρός, όλο και περισσότερες θα βγαίνουν για δουλειά.. τα έτοιμα λεφτά ,ακόμα και στην καραντίνα, εύκολα τρώγονται
συναδελφε,δεν θα το πουν βεβαια και ουτε θα το διαλαλισουν.εγω λεω οτι ουτε για χαιρετουρες δεν μπαινουν.εξαφανιζολ ολες.και εγω μπορει υπο καποιες συνθηκες για δυο τρεις να θεωρηθω κλειστος κυκλος,αλλα και αυτες δεν υπαρχουν πουθενα.οχι οτι θα πηγαινα βεβαια αλλα μια κουβεντα να ανταλαξουμε τηλεφωνικως.παντως απο τις ανεξαρτητες βιζιτες εδω μεσα δεν νομιζω καμια να κανει ραντεβου.
οι λογαριασμοί δε σταματάνε, τα ενοίκια τρέχουν.. όσα και να βγάζουν , οι περισσότερες τα ξοδεύουν εν ριπή οφθαλμού..Σιγουρα κ μην ξεχναμε οτι καποιες το κανουν για επιβιωση σαν βασικη δουλεια!!!
οι λογαριασμοί δε σταματάνε, τα ενοίκια τρέχουν.. όσα και να βγάζουν , οι περισσότερες τα ξοδεύουν εν ριπή οφθαλμού..
μασαζοκόριτσο το οποίο είχα συμβουλεύσει πριν το κλείσιμο να κρατήσει λεφτά, δε με άκουσε.. μία εβδομάδα μετά δεν είχε ούτε για φαγητό..
πες της μην αγχωνεται μπορουν να γραψουν οτι την πηρανΚανείς λάθος...
Μια συγκεκριμένη που γνωρίζω κάνει ραντεβού σε σπίτια μόνο με πιο παλιούς πελάτες που δεν θα γράψουν κάτι...
παντως απο τις ανεξαρτητες βιζιτες εδω μεσα δεν νομιζω καμια να κανει ραντεβου.