paraliakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Κ. σκηνοθέτη,είστε έτοιμη για γύρισμα!
Είναι η ίδια με αυτή με τις βυζάρες 5-6 post παραπάνω; Εδώ φαίνεται πολύ πιο αδύνατη.
Καλησπερα και από μενα ! Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται η κυρία , γνωρίζεις αν κάνει γλυφοκωλι ;Η ίδια είναι φίλε μ!
+/- μερικά κιλά ...
Είναι μπαμπάτσικο το μωρό...
Θα έλεγα στην παρούσα φάση που την συνάντησα θυμήζει το παραπάνω gif
και όχι αυτό!
Εύλογη η απορία σου!
Διάβασε την κριτική του duckyduck θα σου λύσει όλες τις απορίες.Καλησπερα και από μενα ! Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται η κυρία , γνωρίζεις αν κάνει γλυφοκωλι ;
Εμένα μ ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει γλυφοκώλι πάντως .. τώρα το τι γράφει η συγκεκριμένη κριτική ...
Κάποια στιγμή ενώ τη γαμούσα πισοκωλλητά μου χαίδευε τα @@ , και νόμιζα ότι θέλει να μ βάλλει δάχτυλο ...
Τη ρώτησα μετά για το περιστατικό και μου ανέφερε και τη συγκεκριμένη ότι να ναι κριτική ... ότι δεν ισχύει δλδ ...
Και ο νοών νοείτω ... ;)
Νομίζω ότι πρέπει να μας πει η ίδια τι κάνει, εφόσον το γλυφοκώλι είναι πλέον της μόδας
Π
Σαφώς και θα πρέπει να μας πει αλλά εδώ θα ήθελα να θείξω ένα τεράστιο θέμα όσο αφορά της κριτικές άν και δεν είναι ΜΟΝΟ για την παρούσα κοπέλα.
Ο καθένας από εμάς εμπνέει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης. Από εκεί και πέρα ανάλογα με την χημεία αλλά και τον καιρό που μας γνωρίζει η εκάστοτε κοπέλα μπορεί να παίξει κάποιο εξτραδάκι που καλό θα ήταν να μην το γράφουμε στην κριτικές . Και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ πχ ότι μία κοπέλα μπορεί να κάνει CIM σε εμάς και πχ να μην τα φτύσει ποτέ και στον επόμενο συναγωνιστή να μην συμβεί αυτό και πάει λέγοντας. Αν ο κώλος μας είναι σαν δάσος του Αμαζονίου πχ δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο σχετικά με κάποιον άτριχο σχετικά κώλο για την κοπέλα (παρόλο που δεν είμαι φαν).
Μην καίτε λοιπόν τα κορίτσια. Ξεχωρίστε το εξτραδάκι που σας κάνουν , τιμήστε το και τουμπεκί..
Τα φιλιά μου
Πολύ σωστός!!Σαφώς και θα πρέπει να μας πει αλλά εδώ θα ήθελα να θείξω ένα τεράστιο θέμα όσο αφορά της κριτικές άν και δεν είναι ΜΟΝΟ για την παρούσα κοπέλα.
Ο καθένας από εμάς εμπνέει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης. Από εκεί και πέρα ανάλογα με την χημεία αλλά και τον καιρό που μας γνωρίζει η εκάστοτε κοπέλα μπορεί να παίξει κάποιο εξτραδάκι που καλό θα ήταν να μην το γράφουμε στην κριτικές . Και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ πχ ότι μία κοπέλα μπορεί να κάνει CIM σε εμάς και πχ να μην τα φτύσει ποτέ και στον επόμενο συναγωνιστή να μην συμβεί αυτό και πάει λέγοντας. Αν ο κώλος μας είναι σαν δάσος του Αμαζονίου πχ δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο σχετικά με κάποιον άτριχο σχετικά κώλο για την κοπέλα (παρόλο που δεν είμαι φαν).
Μην καίτε λοιπόν τα κορίτσια. Ξεχωρίστε το εξτραδάκι που σας κάνουν , τιμήστε το και τουμπεκί..
Τα φιλιά μου
Πολύ σωστός!!