You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Samantha από Βριλησσού 42
- Μέλος που άνοιξε το νήμα samy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
ΚΑΛΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ NATURAL ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ. TO ΜΩΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ !!!!!!!!(ΙΣ)ΠΑΝΙΚΟΣ
Επισκέπτης
:o :o :o :o
να μου θυμησετε να την επισκεφτω.....
εσύ να κάτσεις στα αυγά σου. άκου να επισκευτείς την αγαπούλα μου!!
όχι ρε για τον φίλο μου τα πάντα. να την επισκευτείς και να της πεις και χαιρετίσματα. αύριο πρωι θα είναι βριλ 57 για όσους ενδιαφέρονται.
εσύ να κάτσεις στα αυγά σου. άκου να επισκευτείς την αγαπούλα μου!!
όχι ρε για τον φίλο μου τα πάντα. να την επισκευτείς και να της πεις και χαιρετίσματα. αύριο πρωι θα είναι βριλ 57 για όσους ενδιαφέρονται.
οταν ερθω θα περασω μια βολτα.... ;)
Επισκέπτης
το μωράκι είναι γλύκα ζουνι, να περιμένουμε και κριτική σου?ΚΑΛΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ NATURAL ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ. TO ΜΩΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ !!!!!!!!
Καψούρα μου .
Αυτό το ΣαββατοΚύριακο δεν θα σου έρθω γιατί θα λείπω.
Πρέπει να πάω στο χωριό μου.
Όχι για μένα..
για τη φουκαριάρα τη μάνα μου θα πάω , που θέλει να αλλάξει δίσκο-πλατώ στο αμάξι
και δεν θέλει να μπλέξει με τα συνεργεία..
Όχι για μένα..
για τη φουκαριάρα τη μάνα μου θα πάω , που θέλει να αλλάξει δίσκο-πλατώ στο αμάξι
Επισκέπτης
Καψούρα μου .
Όχι για μένα..
έ οχι και καψούρα σου .
δεν πειράζει ρε θα σε πάω εγώ στην αγαπήμένη <μας> , τι σοι φίλος είμαι. ;) ;) ;)
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Οταν εκανα ποδολαγνια στο 12 εσυ δεν πρεπει να την ειχες γνωρισει ακομη.το μωράκι είναι γλύκα ζουνι, να περιμένουμε και κριτική σου?
Οσο για τις κριτικες βαριεμαι να γραφω.
Επισκέπτης
σεβαστό , μα πολύ σεβαστόΟταν εκανα ποδολαγνια στο 12 εσυ δεν πρεπει να την ειχες γνωρισει ακομη.
Οσο για τις κριτικες βαριεμαι να γραφω.
και μια διόρθωση , αν και η σαμάνθουλα μου είπε ότι δουλεύει αύριο πρωι , το πρόγραμμα του 57 λέει αλεξια-σαμανθα-νανσυ.
θα το επιβεβαιώσω και αύριο.
Επισκέπτης
μπορεί να μην κατάλαβα καλά. θα δείξει η πρωινή ενημέρωσηΑυριο Σαββατο δουλευει 5-11 .Τετοια ενημερωση ειχα απο την ιδια.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
πιστεύω να συμφωνείς στην ελευθερία λόγου του καθενός και μην τα θέλεις όλα για εσένα ;) ;) ;) .έ οχι και καψούρα σου .
δεν πειράζει ρε θα σε πάω εγώ στην αγαπήμένη <μας> , τι σοι φίλος είμαι. ;) ;) ;)
Επισκέπτης
μην μου πειράζεσαι φιλαράκι. ξέρει ο samy. όλα καλά ειναι ρε συ.πιστεύω να συμφωνείς στην ελευθερία λόγου του καθενός και μην τα θέλεις όλα για εσένα ;) ;) ;) .
έτσι κι αλλιώς αν μπορούσα ρε συ να την είχα μόνο δικιά μου εδώ θα ήμουν? μέχρι στιγμής όλοι οι καλοί χωράνε. συμφωνεις?
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
συμφωνώ φίλε μου όλοι οι καλοί πάντα χωράνε στην καρδιά της Σαμανθούλας μας .μην μου πειράζεσαι φιλαράκι. ξέρει ο samy. όλα καλά ειναι ρε συ.
έτσι κι αλλιώς αν μπορούσα ρε συ να την είχα μόνο δικιά μου εδώ θα ήμουν? μέχρι στιγμής όλοι οι καλοί χωράνε. συμφωνεις?
Ξέρει κάποιος πότε επιστρέφει η Σαμανθά; (Βρυλλησού 57.)
Και ποιός νοιάζεται?
Επισκέπτης
Και ποιός νοιάζεται?
προς τι αυτό? προσβάλεις όλους αυτούς που ασχολούνται και μας αρέσει το κοριτσάκι.κι αν νοιαζόμαστε τι πρόβλημα υπάρχει. ;) ;)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
εγώ νοιάζομαι για το κορίτσι εσύ που δεν νοίαζεσε τι δουλειά έχεις το θρεντ της .
Και ποιός νοιάζεται?
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
εγώ νοιάζομαι για το κορίτσι εσύ που δεν νοίαζεσε τι δουλειά έχεις το θρεντ της .
εγω επειδη νοιαζετε ο αντωνης νοιαζομαι και εγω
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
έτσι είναι ο ένας νοιάζετε για τον άλλο και τούμπαλιν .εγω επειδη νοιαζετε ο αντωνης νοιαζομαι και εγω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 238
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις