amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
μαζί τον καρφώναμε .Ο Κομάντο δεν χάθηκε, απλούστατα κάρφωνε και ήταν απασχολημένος!!!!
μαζί τον καρφώναμε .Ο Κομάντο δεν χάθηκε, απλούστατα κάρφωνε και ήταν απασχολημένος!!!!
μαζί τον καρφώναμε .
Θα με στειλεις ρε συ!!!μαζί τον καρφώναμε .
Και τωρα αυτο θα κανω ρε μιση μεριδα. Παω να σε δωσω στεγνα γαμπρε της Ευτυχιας.Ο Κομάντο δεν χάθηκε, απλούστατα κάρφωνε και ήταν απασχολημένος!!!!
Και τωρα αυτο θα κανω ρε μιση μεριδα. Παω να σε δωσω στεγνα γαμπρε της Ευτυχιας.
πολυ καλα εσυ.... :-*Καλησπέρα Σαμανθα!!! Είσαι καλά;;;;
που θα σε στείλω ρε συ ?Θα με στειλεις ρε συ!!!
ναι ετσι ειναι...ειχα τα δικα μου και ελειπα μερες απο το σπιτι...εχουμε και οικογενειαΕγω ΘΕΑ μου χαθηκα? Πρωτον ησουν "αδιαθετη" και ελειπες αρκετες μερες. Ετσι δεν ειναι? ;) ;) ;) Και δευτερον ποσες μερες εχεις να μπεις στο site?
Συμφωνω Θεα μου. Καλα εκανες. Αλλα μην μου λες ομως οτι χαθηκα μονο εγω. ;) ;) ;)ναι ετσι ειναι...ειχα τα δικα μου και ελειπα μερες απο το σπιτι...εχουμε και οικογενεια
οκ σε παρακολουθωΣυμφωνω Θεα μου. Καλα εκανες. Αλλα μην μου λες ομως οτι χαθηκα μονο εγω. ;) ;) ;)
Τιμη μου να με παρακολουθει μια ΘΕΑ σαν και εσενα. :-* :-* :-* Αυριο Φραντζη το πρωι? ;) ;) ;)οκ σε παρακολουθω
Τιμη μου να με παρακολουθει μια ΘΕΑ σαν και εσενα. :-* :-* :-* Αυριο Φραντζη το πρωι? ;) ;) ;)
Σε λιγο αλλου να δεις πως θα τα γραψω γαμπρε της συμφορας που κανεις και προεκλογικο αγωνα θαβοντας με. Σαμανθουλα διωξε αυτο το υποκειμενο απο δω σε παρακαλωΠως τα γράφεις ατιμούλικο, πως τα γράφεις!!!!
Σε λιγο αλλου να δεις πως θα τα γραψω γαμπρε της συμφορας που κανεις και προεκλογικο αγωνα θαβοντας με. Σαμανθουλα διωξε αυτο το υποκειμενο απο δω σε παρακαλω
Ρε συ το τρομαξαμε το κοριτσι και δεν μιλαει. Σαμανθουλα μου φιλαρακια ειμαστε και κανουμε πλακα. Δεν μαλωνουμε κοριτσαρα μου γλυκια.Βρε κνώδαλο, απολειφάδι έχεις το θράσος να ζητάς από τη γλυκιά Σαμάνθα να με ξαποστείλλει;;;
Δεν ντρέπεσαι που ομολογείς ότι είσαι ενα βρωμερό και τρισάθλιο καρφί!!!!!
καλησπέρα altec-άκο μου...Καλως την Παολινα μας :-* :-* :-*