You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Samantha από Βριλησσού 42
- Μέλος που άνοιξε το νήμα samy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
extravagant
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαλλον απ την αλλη βδομαδα θα ερθει η Σαμανθα μου ειπε η τσατσα.
μαλλον απ την αλλη βδομαδα θα ερθει η Σαμανθα μου ειπε η τσατσα.
ωραιος...σου ειπε τον λογο απουσιας απο την μαχη;;;
εγω σημερα που περασα απο το 57 , βριλλησου , μου ειπε η τσατσα πως σταματησε για παντα
.......αν ειναι ετσι , ας το επιβεβαιωσει και η ιδια , να μην ψαχνουμε αδικα ολη την Αθηνα.................αν ισχυει αυτο , θα ειναι η δευτερη μεγαλυτερη απωλεια μετα την γαλλοισπανιδα Αννι στην Αριστοτελους......οι παλιοι ξερουν.........
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
ωωωω κριμα αν σταματησε τελειως.
ισως ακουστω ρομαντικος αλλα ηταν κοριτσι διαμαντι εκτος απο πανεμορφη. παντα με χαμογελο. στα ενδοτερα μαλιστα στην κουβεντα που καναμε πριν η μετα παντα γελουσαμε και περναγαμε καλα.
οσοι την ειχαν γνωρισει καταλαβαινουν τι εννοω! ;)
οτι και αν κανει ας ειναι καλα η κοπελα!
ισως ακουστω ρομαντικος αλλα ηταν κοριτσι διαμαντι εκτος απο πανεμορφη. παντα με χαμογελο. στα ενδοτερα μαλιστα στην κουβεντα που καναμε πριν η μετα παντα γελουσαμε και περναγαμε καλα.
οσοι την ειχαν γνωρισει καταλαβαινουν τι εννοω! ;)
οτι και αν κανει ας ειναι καλα η κοπελα!
εγω σημερα που περασα απο το 57 , βριλλησου , μου ειπε η τσατσα πως σταματησε για παντα
εεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πες μου οτι ειναι ψεμα!!!!
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
πραγματικα απο τις πιο μεγαλες απουσιες,που τη θυμηθηκες ρε φιλε;μας τρελλανες βραδυατικα,ΑΞΙΟΣ........αν ειναι ετσι , ας το επιβεβαιωσει και η ιδια , να μην ψαχνουμε αδικα ολη την Αθηνα.................αν ισχυει αυτο , θα ειναι η δευτερη μεγαλυτερη απωλεια μετα την γαλλοισπανιδα Αννι στην Αριστοτελους......οι παλιοι ξερουν.........
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ναι ρε carlos την αννι την γαλοισπανιδα με τισ βυζαρεσ στο αριστοτελουσ που ειχε την τσατσα που ηταν σαν πετεινοσ.πολυ καυλα η αννι.......αν ειναι ετσι , ας το επιβεβαιωσει και η ιδια , να μην ψαχνουμε αδικα ολη την Αθηνα.................αν ισχυει αυτο , θα ειναι η δευτερη μεγαλυτερη απωλεια μετα την γαλλοισπανιδα Αννι στην Αριστοτελους......οι παλιοι ξερουν.........
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
οχι αξιοσ ΠΑΝΑΞΙΟΣ!!πραγματικα απο τις πιο μεγαλες απουσιες,που τη θυμηθηκες ρε φιλε;μας τρελλανες βραδυατικα,ΑΞΙΟΣ.
εεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πες μου οτι ειναι ψεμα!!!!
και εγω ελπιζω να ειναι ψεμα αλλα ετσι μου ειπε η τσατσα
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Έχει βγάλει και τη φωτογραφία απ το προφίλ της.
Αν με ρωτήσετε, πραγματικά χαίρομαι που σταμάτησε (αν σταμάτησε) τη δουλειά. Της αξίζει κάτι πολύ καλύτερο.
Μπράβο Σαμάνθα
οντως. αν και δεν ηταν η δικη της φωτογραφια βεβαια.
συμφωνω απολυτα φιλε μου μαζι σου. σιγουρα της αξιζει να κανει κατι καλο απο εδω και περα!
αλλα εμενα κατι μου λεει απο οσο την ξερω οτι εχει παει διακοπες παλι και απλα δεν εχει μπει τοσο καιρο. το κανει συχνα αυτο...
Iδωμεν.............................!
jeronymo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλή σας μέρα. Έμαθα ότι η γνωστή Σαμάνθα έφυγε απο Βριλλησσού 57. Γνωρίζει κανείς σε ποιο "σπίτι" δουλεύει τώρα?
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ!!!
Μάλλον αποχαρακτηρίστηκε και σε κάποιο νησί θα είναι με τον αραβωνιάρη της. Ίσως και για μόνιμα, αλλα που ξέρεις ίσως κάποιος μας να τη συναντήσει σε κάποια δική της επιχείρηση, άλλου είδους φυσικά.
Και ασφαλώς οποιος την δεί υποχρεούται να κάνει τουμπεκί.
Καλα περάσαμε το διακαιούται και η ίδια να ξεκινήσει προσωπική ζωή.
Μακάρι και τα υπόλοιπα καλά κορίτσια που μας ανέχονται (με το αζημιωτο βέβαια)να κάνουν κάποτε και όσο είναι καιρός το ίδιο.
Και εγώ με τη σειρά μου της ευχομαι πο καρδιάς να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη με ότι επιθυμεί..
Μάλλον αποχαρακτηρίστηκε και σε κάποιο νησί θα είναι με τον αραβωνιάρη της. Ίσως και για μόνιμα, αλλα που ξέρεις ίσως κάποιος μας να τη συναντήσει σε κάποια δική της επιχείρηση, άλλου είδους φυσικά.
Και ασφαλώς οποιος την δεί υποχρεούται να κάνει τουμπεκί.
Καλα περάσαμε το διακαιούται και η ίδια να ξεκινήσει προσωπική ζωή.
Μακάρι και τα υπόλοιπα καλά κορίτσια που μας ανέχονται (με το αζημιωτο βέβαια)να κάνουν κάποτε και όσο είναι καιρός το ίδιο.
Και εγώ με τη σειρά μου της ευχομαι πο καρδιάς να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη με ότι επιθυμεί..
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Κοριτσάρα μου,
δε πα να λένε ότι θέλουνε, εγώ ΕΔΩ θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα
,.....παρουσία , αμα χρειαστεί ! Μέχρι να ξαναδώ τα γελάκια σου και τα ναζάκια σου !
δε πα να λένε ότι θέλουνε, εγώ ΕΔΩ θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα
,.....παρουσία , αμα χρειαστεί ! Μέχρι να ξαναδώ τα γελάκια σου και τα ναζάκια σου !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 238
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις