1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Το ελικοπτερο αφου ανασυρθηκε ηταν σε δημοσια θεα
Κανεις δεν ειδε τρυπες!
εγώ γιατί είδα;
Το ελικοπτερο αφου ανασυρθηκε ηταν σε δημοσια θεα
Κανεις δεν ειδε τρυπες!
αυτοκόλλητα λέμε.
πριτσίνια φιγκουρίνι πανίνι.
ρε μαλάκα θα με τρελλάνουν αυτοί.....
δε με τρέλλαναν οι ρωσσίδες στριπτηζούδες.
ΕΛΕΟΣ ρε γαμώ την ιθαγένειά μου.
Ε Λ Ε Ο Σ
δε με τρέλλαναν οι ρωσσίδες στριπτηζούδες.
Ε Λ Ε Ο Σ
προσεχουμε τα σαιτ απ'οπου αντλουμε πληροφοριες περσονα[size=14pt] Το κυρίαρχο, όμως, σενάριο παραμένει αυτό της κατάρριψης του ελικοπτέρου από τους Τούρκους καταδρομείς που βρίσκονταν στο νησί. Την άποψη αυτή ενίσχυσαν οι εικόνες που μεταδόθηκαν μετά την ανάσυρση του ελικοπτέρου από το βυθό, που έδειχναν μία σειρά οπών στο κυρίως σώμα του σκάφους.
Σύμφωνα με την εξήγηση που δόθηκε, επρόκειτο για υποδοχείς μπουλονιών τα οποία έσπασαν κατά την πρόσκρουση του ελικοπτέρου στο νερό.[/size]
[size=14pt] Η πτώση του ελικοπτέρου, οι συνεχείς καταγγελίες συγγενών των νεκρών αξιωματικών, σε συνδυασμό με την επιμονή του υπουργείου Εθνικής Αμύνης να μην παρουσιάσει τα συντρίμμια του ελικοπτέρου,[/size]
δε γαμιομαστε λέω γω αγγελίνο μου;
είπαμε άλλο μετριοπαθεια άλλο μαλακία.
προσεχουμε τα σαιτ απ'οπου αντλουμε πληροφοριες περσονα
Σ'εχουν τρελανει οι Ρωσιδες
μας είπανε......Μην τσακώνεστε για τα Ίμια ρε!!!!
Θα μας πουν οι μονιμάδες του Ναυτικού τι έγινε......αν θέλουν
Τωρα μ'εκανες με τα κρεμμυδακια!οι γονείς των παλλικαριών τα λένε ρε....
Εχουν πει κατι που δεν ξερω?Μην τσακώνεστε για τα Ίμια ρε!!!!
Θα μας πουν οι μονιμάδες του Ναυτικού τι έγινε......αν θέλουν
Και γαμω τις πηγες!!!!
πάρτα και απ το ριζοσπάστη για να μη μας λες ότι τα γράφουν τα εθνίκια.....
Τωρα μ'εκανες με τα κρεμμυδακια!
Και γαμω τις πηγες!!!!
τώρα να σου πω ότι απαγορεύεται δημοσίως θα απαευθύνομαι ή σε βλάκα, ή σε προβοκάτορα.Εχουν πει κατι που δεν ξερω?
τώρα να σου πω ότι απαγορεύεται δημοσίως θα απαευθύνομαι ή σε βλάκα, ή σε προβοκάτορα.Εχουν πει κατι που δεν ξερω?
Οι γονεις εχουν καθε δικαιωμα να πιστευουν οτι θελουν και χιλια δικαια θαχουνθα μπορούσες να δοκιμάσεις να μιλήσεις ειρωνικά με τους γονείς των παιδιών να δούμε ποιός θα σε έκανε κρεμμύδια.
Ευχαριστω για τους χαρακτηρισμους!τώρα να σου πω ότι απαγορεύεται δημοσίως θα απαευθύνομαι ή σε βλάκα, ή σε προβοκάτορα.
Για ΕΛΔΥΚ Κύπρου το 74 γνωρίζεις κάτι ή δεν πήγε κανείς αφού επισήμως δεν υπήρχε αποστολή απο το Ελληνικό κράτος ούτε και ποτέ αναγνωρίστηκε;
Για τα Τουρκοβάτραχα που ανέβηκαν στα Ιμια γνωρίζεις πού βρίσκονται ή νομίζεις ότι αποστρατεύτηκαν με τιμές;
Είπαμε.... Φύγαν τα αυτοκόλλητα πριτσίνια... Σου χαλάω εγώ χατήρι;