Νέα

Σάλος στην Τουρκία από δηλώσεις Ερντογάν για εκδίωξη μειονοτήτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vlachodeutsch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 772
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[size=14pt] Το κυρίαρχο, όμως, σενάριο παραμένει αυτό της κατάρριψης του ελικοπτέρου από τους Τούρκους καταδρομείς που βρίσκονταν στο νησί. Την άποψη αυτή ενίσχυσαν οι εικόνες που μεταδόθηκαν μετά την ανάσυρση του ελικοπτέρου από το βυθό, που έδειχναν μία σειρά οπών στο κυρίως σώμα του σκάφους.

Σύμφωνα με την εξήγηση που δόθηκε, επρόκειτο για υποδοχείς μπουλονιών τα οποία έσπασαν κατά την πρόσκρουση του ελικοπτέρου στο νερό.
[/size]  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

[size=14pt] Η πτώση του ελικοπτέρου, οι συνεχείς καταγγελίες συγγενών των νεκρών αξιωματικών, σε συνδυασμό με την επιμονή του υπουργείου Εθνικής Αμύνης να μην παρουσιάσει τα συντρίμμια του ελικοπτέρου,[/size]

δε γαμιομαστε λέω γω αγγελίνο μου;

είπαμε άλλο μετριοπαθεια άλλο μαλακία.

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
ρε μαλάκα θα με τρελλάνουν αυτοί.....
δε με τρέλλαναν οι ρωσσίδες στριπτηζούδες.
ΕΛΕΟΣ ρε γαμώ την ιθαγένειά μου.
Ε Λ Ε Ο Σ

πωπω ρε περσονα μην εισαι τοσο προκαταλειμενος φασιστας εθνικιστης! Δεστο πιο σφαιρικα το ζητημα! :boobies: :boobies: :boobies:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.154
Πόντοι
456
[size=14pt] Το κυρίαρχο, όμως, σενάριο παραμένει αυτό της κατάρριψης του ελικοπτέρου από τους Τούρκους καταδρομείς που βρίσκονταν στο νησί. Την άποψη αυτή ενίσχυσαν οι εικόνες που μεταδόθηκαν μετά την ανάσυρση του ελικοπτέρου από το βυθό, που έδειχναν μία σειρά οπών στο κυρίως σώμα του σκάφους.

Σύμφωνα με την εξήγηση που δόθηκε, επρόκειτο για υποδοχείς μπουλονιών τα οποία έσπασαν κατά την πρόσκρουση του ελικοπτέρου στο νερό.
[/size]   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

[size=14pt] Η πτώση του ελικοπτέρου, οι συνεχείς καταγγελίες συγγενών των νεκρών αξιωματικών, σε συνδυασμό με την επιμονή του υπουργείου Εθνικής Αμύνης να μην παρουσιάσει τα συντρίμμια του ελικοπτέρου,[/size]

δε γαμιομαστε λέω γω αγγελίνο μου;

είπαμε άλλο μετριοπαθεια άλλο μαλακία.

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

προσεχουμε τα σαιτ απ'οπου αντλουμε πληροφοριες περσονα
Σ'εχουν τρελανει οι Ρωσιδες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προσεχουμε τα σαιτ απ'οπου αντλουμε πληροφοριες περσονα
Σ'εχουν τρελανει οι Ρωσιδες

το σάιτ μιλάει για 3 ΕΚΔΟΧΕΣ.
όταν μου ποστάρετε σάιτ τούρκικα είναι καλά;
και δεν τα λέω εγώ...
οι γονείς των παλλικαριών τα λένε ρε....

Κόφτε τη μαλακία. Και μη φτάνετε στο άλλο άκρο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πάρτα και απ το ριζοσπάστη για να μη μας λες ότι τα γράφουν τα εθνίκια.....

και μην ακούσω ξανά μαλακία που παραβιάσει τη λογική μου.

Το ελικόπτερο έπεσε.
Οι τούρκοι στάνταρ όταν βρίσκονται σε τέτοιες καταστάσεις ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Εδώ ρε μαλάκα έβγαλε ο πιλότος που περισυνέλεξε το λιμενικό μας φόρα παρτίδα το περίστροφό του.
Στο ελικόπτερο θα κολλούσαν;

Λέμε ότι υπάρχουν διατρήσεις, μετά λέμε φχαριστώ στ αμερικάνια και μετά το πόρισμα μιλάει για αποκόλληση των πριτσινιών...
Α, και τα συντριμμια του ελικοπτέρου απαγορεύεται να τα δουν οι γονείς των αξιωματικών....

ΠΟΥ ΣΑΙ ρε Yorgos. Ολα τυχαία γίνονται σ αυτή τη χώρα γαμώ την πουτάνα μου...

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μην τσακώνεστε για τα Ίμια ρε!!!!

Θα μας πουν οι μονιμάδες του Ναυτικού τι έγινε......αν θέλουν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχουν πει κατι που δεν ξερω?
τώρα να σου πω ότι απαγορεύεται δημοσίως θα απαευθύνομαι ή σε βλάκα, ή σε προβοκάτορα.

Για ΕΛΔΥΚ Κύπρου το 74 γνωρίζεις κάτι ή δεν πήγε κανείς αφού επισήμως δεν υπήρχε αποστολή απο το Ελληνικό κράτος ούτε και ποτέ αναγνωρίστηκε;

Για τα Τουρκοβάτραχα που ανέβηκαν στα Ιμια γνωρίζεις πού βρίσκονται ή νομίζεις ότι αποστρατεύτηκαν με τιμές;

Είπαμε.... Φύγαν τα αυτοκόλλητα πριτσίνια... Σου χαλάω εγώ χατήρι;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχουν πει κατι που δεν ξερω?
τώρα να σου πω ότι απαγορεύεται δημοσίως θα απαευθύνομαι ή σε βλάκα, ή σε προβοκάτορα.

Για ΕΛΔΥΚ Κύπρου το 74 γνωρίζεις κάτι ή δεν πήγε κανείς αφού επισήμως δεν υπήρχε αποστολή απο το Ελληνικό κράτος ούτε και ποτέ αναγνωρίστηκε;

Για τα Τουρκοβάτραχα που ανέβηκαν στα Ιμια γνωρίζεις πού βρίσκονται ή νομίζεις ότι αποστρατεύτηκαν με τιμές;

Είπαμε.... Φύγαν τα αυτοκόλλητα πριτσίνια... Σου χαλάω εγώ χατήρι;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.154
Πόντοι
456
θα μπορούσες να δοκιμάσεις να μιλήσεις ειρωνικά με τους γονείς των παιδιών να δούμε ποιός θα σε έκανε κρεμμύδια.
Οι γονεις εχουν καθε δικαιωμα να πιστευουν οτι θελουν και χιλια δικαια θαχουν
Αστους στον πονο τους
Αν ο θανατος των παιδιων αυτων  εκεινο το βραδυ (οπως και ναγινε) εφερε την λογικη στο προσκηνιο και απεσοβηθησαν τα χειροτερα τοτε ναι ειναι ηρωες,δεν πηγε χαμενη η θυσια τους

Μπορουμε ομως εμεις 10 χρονια μετα να κανουμε ψυχραιμη αποτιμηση η οχι?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.154
Πόντοι
456

Ευχαριστω για τους χαρακτηρισμους!
Για τους Τουρκους βατραχους δεν ξερω
Αν ειναι να μιλανε με συνομοσιες μπορουμε να λεμε οτι θελουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom