Νέα

Σάλος στην Τουρκία από δηλώσεις Ερντογάν για εκδίωξη μειονοτήτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vlachodeutsch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 772
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
όταν εγώ έβλεπα κάποιον να ζητιανεύει ή να κλαίει ξενέρωνα και δεν μπορούσα να το ξεπεράσω μέχρι την επόμενη μέρα χώρια που του έδινα και το 2 ημερών ποδήλατό μου

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Σνιφ, σνιφ, κλαψ, κλαψ, είμαι φτωχός!

Θέλω το ποδηλατάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εδώ το είχα αλλά φοβήθηκα τα μπινελίκια και το προσπέρασα ως ενισχυτικό του πόιντ  :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
είχε ο μπαμπάς άκρες στη ΓΑΔΑ και το βρήκα μετά από 5 μέρες και ενώ είχαν γίνει άνω κάτω όλες οι γιάφκες πιτσιρικάδων τέντυ μπόυδων...

Ακόμα έχει δεσπόζουσα θέση στην αποθήκη......

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το κεφάλαιο ποτέ δεν χάνει.......  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

γνώρισα και καλά παιδιά στην ασφάλεια.... απέκτησα γρήγορα άκρες....
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν το κάνεις πάσα σε κανα πακιστανό? Εκτός αν έχει συναισθηματική αξία. :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν το κάνεις πάσα σε κανα πακιστανό? Εκτός αν έχει συναισθηματική αξία. :boobies:
δεν υπάρχει περίπτωση...
είναι το πρώτο μου ποδήλατο με κόντρα........
εχει γράψει πολλά χιλιόμετρα......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

στους πάκηδες να κάνει δώρα η βολταιρόσαυρα...
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Άσε το πόσοι έχουν εκλογικό βιβλιάριο. Και οι μετανάστες καθορίζουν την εθνική ταυτότητα, ειδικά όταν το ποσοστό τους είναι υψηλό.

To ανάποδο συμβαίνει, οι μετανάστες προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής και την κουλτούρα της χώρας που μένουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
To ανάποδο συμβαίνει, οι μετανάστες προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής και την κουλτούρα της χώρας που μένουν.

όχι πάντα....
θύμησέ μου να σε πάω όταν γυρίσω σε μερικά σπίτια μεταναστών να δεις ότι νομίζεις πως βρίσκεσαι σε άλλη χώρα.....

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
και κλείνοντας αυτόν τον πρόλογο για τους φίλους μας τους Τούρκους θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Γουίλιαμ Χέιζ από το εξπρές το μεσονυχτίου όταν του ανήγγειλε το Τουρκικό Ανώτατο Δικαστήριο την άρση της Χαρης που του είχε δωθεί.

Αυτό το βιβλιαράκι ξέρετε που είχε απαγορευθεί η κυκλοφορία του στην δημοκρατία των Νεοσελτζούκων πουσταράδων.....

[size=18pt]IT'S FUNNY THAT EVEN THOUGH YOU ARE A NATION OF PIGS YOU DON'T EAT THEM[/size]

Eυτυχώς που πιάσαν οι Τούρκοι τον Billy Hayes πριν περάσει τα σύνορα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
όχι πάντα....
θύμησέ μου να σε πάω όταν γυρίσω σε μερικά σπίτια μεταναστών να δεις ότι νομίζεις πως βρίσκεσαι σε άλλη χώρα.....

Ναι δείξε μου γιατί εδώ στην Εκάλη που μένω δεν έχω ιδέα πως είναι... Το πες μόνος σου πάντως ΜΕΡΙΚΑ.

Θύμισέ μου και μένα να σου δείξω πολύ πειρσσότερα που δε διαφέρουν καθόλου από αυτά Έλληνα μικροαστού. Κυρίως οι βαλκάνιοι που το κοιτάνε για μόνιμα προσαρμόζονται. Οι αφροασιάτες που ούτε ξέρουν καλά καλά που ήρθαν και σήμερα είναι , αύριο δεν είναι εννοείται δε θα προσαρμοστούν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ναι δείξε μου γιατί εδώ στην Εκάλη που μένω δεν έχω ιδέα πως είναι... Το πες μόνος σου πάντως ΜΕΡΙΚΑ.

Θύμισέ μου και μένα να σου δείξω πολύ πειρσσότερα που δε διαφέρουν καθόλου από αυτά Έλληνα μικροαστού. Κυρίως οι βαλκάνιοι που το κοιτάνε για μόνιμα προσαρμόζονται. Οι αφροασιάτες που ούτε ξέρουν καλά καλά που ήρθαν και σήμερα είναι , αύριο δεν είναι εννοείται δε θα προσαρμοστούν.

Μα το πρόβλημα Πιστέ Ιππότη δεν είναι με τους ευρωπαϊκής καταγωγής μετανάστες- αυτοί ήρθαν σε μια εποχή που υπήρχε κάποια ζήτηση για εργατικά χέρια, πολιτισμικά δεν ήταν πολύ μακρυά και για αυτό σε διάστημα λίγων χρόνων προσαρμόστηκαν...

Με αφρικανούς και τους ασιάτες είναι το πρόβλημα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Eυτυχώς που πιάσαν οι Τούρκοι τον Billy Hayes πριν περάσει τα σύνορα...

τα είπαμε χίλιες φορές και επιμένεις ατην ίδια μαλακία. μη συγχέεις αδικήματα. Επίσης μη συγχέεις τον Ματέι με τον Παλαιοκώστα.......
Οταν καταλάβεις τη διαφορά τα ξαναλέμε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μα το πρόβλημα Πιστέ Ιππότη δεν είναι με τους ευρωπαϊκής καταγωγής μετανάστες- αυτοί ήρθαν σε μια εποχή που υπήρχε κάποια ζήτηση για εργατικά χέρια, πολιτισμικά δεν ήταν πολύ μακρυά και για αυτό σε διάστημα λίγων χρόνων προσαρμόστηκαν...

Εξαρτάται. Αλλά ξεκίνησα απαντώντας στο βυζολάγνο που είπε ότι οι μετανάστες " καθορίζουν την εθνική ταυτότητα". Εγώ βλέπω τους περισσότερους μετανάστες να αποκτούν τις εδώ συνήθεις. Ακόμη και αφροασιάτες προσαρμόζονται, δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Επουδενί οι μετανάστες καθορίζουν την εθνική ταυτότητα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πες του τα γαμώ την τρέλλα μου........ και δεν είναι τόσο το τι φέρνουν αλλά το πωώς διαβιούν....
Ελεος ρε πούστη μου με τους τρισάθλιους που ακόμα και όταν έχουν φράγκα η σχέση τους με το νερό είναι όπως του διάολου με το λιβάνι.
Το τι κουβαλάνε σε μικρόβιο απάνω τους μερικοί ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
Ακόμα και αυτοί που έχουν εργασία.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επουδενί οι μετανάστες καθορίζουν την εθνική ταυτότητα!
ρε μαλάκα πλάκα μας κάνεις;
στην Αμερική τι έγινε;
και εν πάση περιπτώσει όταν από τους 100 οι 80 είναι έποικοι αυτό που λες είναι μέγιστη παπαριά....

Υ.Γ.
πέρνα μια βόλτα απο Καλλιθέα. Μάθε πρώτα ρώσσικα και μετά μετακόμισε. Ούτε να ψωνίσεις στο ψιλικατζίδικο δε θα μπορείς......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

Αν βιώναμε μια πολιτιστική και οικονομική ευμάρεια θα είχε νόημα να βοηθήσουμε κι άλλους!
Και φυσικά υπό έλεγχο το επίπεδο των ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν και να εργαστούν στην πατρίδα μας............
Γιατί όλοι αυτοί που έχουν κάνει κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας στα φανάρια.. κι όχι μόνο μόνο που τους βλέπεις να ζητιανεύουνε ένα ευρώ, αναρωτιέσαι αν αυτή είναι η καλύτερη ζωή που ζητούσαν...........
Τέλος πάντων δεν φταίνε αυτοί που είναι εδώ........
Αλλά εκείνοι που τους επέτρεψαν και τους επιτρέπουν...να μένουν εδώ....
Και μέσα σε όλα αυτά που λέω για τους αλλοδαπούς θα πρέπει να τονίσω ότι υπάρχει και μια μερίδα εξαιρετικού κόσμου  με αρχές και μόρφωση που ειλικρινά αν ήταν όλοι έτσι δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα................
Φταίει το ξεκαθάρισμα το νοικοκύρεμα
ο έλεγχος των καταστάσεων που πια δεν υπάρχει σε τίποτα στον τόπο μας.........

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε μαλάκα πλάκα μας κάνεις;
στην Αμερική τι έγινε;
και εν πάση περιπτώσει όταν από τους 100 οι 80 είναι έποικοι αυτό που λες είναι μέγιστη παπαριά....

Υ.Γ.
πέρνα μια βόλτα απο Καλλιθέα. Μάθε πρώτα ρώσσικα και μετά μετακόμισε. Ούτε να ψωνίσεις στο ψιλικατζίδικο δε θα μπορείς......

H Αμερική είναι χώρα μεταναστών βρε τρόμπα! Και μη μου πεις για Γαλλία ή Αγγλία γιατί εκεί κυρίως έχει μετανάστες από τις πρώην αποικίες τους άρα είναι διαφορετικό το μοντέλο ενσωμάτωσης! Στην Αμερική δηλαδή ποια εθνική ταυτότητα υπήρχε και την καθόρισαν οι μετανάστες? Αφού μετανάστες ήταν εξαρχής όλοι οι κάτοικοι!΄Σιγά για την Καλλιθέα, λες και είναι ρώσικη αποικία. Επειδή έχει μερικούς ρωσοπόντιους! Η υπερβολή στο μεγαλείο της!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γιατί τόσος φόβος για τους μετανάστες, δεν το έχω καταλάβει...
Να μιλήσετε για τα προβλήματα που προκαλεί ο υπερβολικός αριθμός μεταναστών που ξεπερνά τα όρια αντοχής της κοινωνίας ναι, σύμφωνοι. Αλλά από πού κι ως πού να γίνουμε εμείς μουσουλμάνοι ας πούμε επειδή θα υπάρχουν μουσουλμάνοι εδώ; Από πού κι ως πού να υιοθετήσουμε τα έθιμα των άλλων; Αφού τα παιδιά τους εδώ θα μεγαλώσουν, τις ελληνικές συνήθειες θα μάθουν, γιατί τρελαίνεστε τόσο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σιγά για την Καλλιθέα, λες και είναι ρώσικη αποικία. Επειδή έχει μερικούς ρωσοπόντιους! Η υπερβολή στο μεγαλείο της!

Θα πάμε μαζί και αυτήν ακριβώς τη φράση θα την πεις δημόσια. Γιατί προφανώς από αρχίδια κουκούτσια οταν έρχεται η ώρα της πρακτικής αποδείξεως του εναντίου....

Υ.Γ.
Εχεις την εντύπωση ότι η Ελλάς σε 10 15 χρόνια θα είναι κάτι διαφορετικό από την Αμερική σε μικρογραφία; Εχει να πέσει πούτσα που θα πάει σύννεφο μικρούλη....... Βγάλε το εξκάλιμπερ και καλή τύχη.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μια προταση θα πω στα αγγλικα,
νομιζω πως οποιος την ξερει ή τη μαθει,
θα ειναι καλυμενος σε πολλα θεματα.

Global way of thinking is now !

και για οσους δεν καταλαβαν

Greek way of thinking is past dead !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί τόσος φόβος για τους μετανάστες, δεν το έχω καταλάβει...
Να μιλήσετε για τα προβλήματα που προκαλεί ο υπερβολικός αριθμός μεταναστών που ξεπερνά τα όρια αντοχής της κοινωνίας ναι, σύμφωνοι. Αλλά από πού κι ως πού να γίνουμε εμείς μουσουλμάνοι ας πούμε επειδή θα υπάρχουν μουσουλμάνοι εδώ; Από πού κι ως πού να υιοθετήσουμε τα έθιμα των άλλων; Αφού τα παιδιά τους εδώ θα μεγαλώσουν, τις ελληνικές συνήθειες θα μάθουν, γιατί τρελαίνεστε τόσο;

γιατί δεν υπάρχει ακόμα πλήρως θεσμοθετημένο πλαίσιο όπως περιγράφεται εδώ........

Η Γαλλία απορρίπτει μουσουλμάνα
13 Ιουλίου 2008, 12:54

Γαλλικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα μιας μουσουλμάνας από το Μαρόκο, να πάρει γαλλική υπηκοότητα, επειδή οι ισλαμιστικές αρχές της δεν ταιριάζουν με αυτές των Γάλλων.

Η 32χρονη γυναίκα μένει στη χώρα από το 2000 με το Γάλλο άντρα της, όπου και γέννησε τα τρία παιδιά της. Οι κοινωνικές υπηρεσίες αρνούνται να δεχτούν την Φάιζα Μ, όπως ονομάζεται η γυναίκα, γιατί ζει σε πλήρη υποταγή προς τα αρσενικά μέλη της οικογένειάς της, ενώ φοράει πάντοτε μπούρκα.

Η Φάιζα Μ, στην απολογία της, είπε ότι ποτέ δεν προσέβαλε τις βασικές αρχές της Γαλλίας. Το 2005 είχε ξανακάνει αίτηση για υπηκοότητα, αλλά πάλι της την είχαν αρνηθεί λόγω «ανεπαρκούς αφομοίωσης» από τη χώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom