The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.209
- Πόντοι
- 25.467
ποιος μαλακας μου εστειλε βιντεο πατουλη να τον εγαμησω.....?
Του Γιώργου με το Ρώμα; Ή της Μαρίνας με Μαρέβα.
ποιος μαλακας μου εστειλε βιντεο πατουλη να τον εγαμησω.....?
μου τα στειλανε ολα και αυτο που ειναι ολοι και η σια και σκαει ο αλλος και τους ξενερωνει...δεν αντεξα να δω ,το εκλεισα...Του Γιώργου με το Ρώμα; Ή της Μαρίνας με Μαρέβα.
πμ φιλαρακι...ευχαριστωμου τα στειλανε ολα και αυτο που ειναι ολοι και η σια και σκαει ο αλλος και τους ξενερωνει...δεν αντεξα να δω ,το εκλεισα...
Αυτό ρε τύπε που μου έστειλες με τη Κοκκίνου που γλυφομουνιαζει τη Γαρμπή μόλις πάει να αρπάξει τη πούτσα του Σχοινά κόβετε,δεν ξέρω μπορεί να φταίει και ο υπολογιστής μου που είναι παλιόςΤου Γιώργου με το Ρώμα; Ή της Μαρίνας με Μαρέβα.
να σου στειλω κατι νασιοναλ τζεογκραφικ που εχω απο το 1982 να κανεις δουλεια σου,μη χαλαστεις με αυτες τις μαλακιες?πμ φιλαρακι...ευχαριστω
γυρνα το πλευρα ,ειναι απο τοτε που ηταν η κοκκινου παχουλη και δεν χωραγε ολο σε μια ....Αυτό ρε τύπε που μου έστειλες με τη Κοκκίνου που γλυφομουνιαζει τη Γαρμπή μόλις πάει να αρπάξει τη πούτσα του Σχοινά κόβετε,δεν ξέρω μπορεί να φταίει και ο υπολογιστής μου που είναι παλιός
και να την επαιξω με δρυοκολαπτες που ζευγαρωνουν???οκνα σου στειλω κατι νασιοναλ τζεογκραφικ που εχω απο το 1982 να κανεις δουλεια σου,μη χαλαστεις με αυτες τις μαλακιες?
δωρεαν ρε συ ,τι τακιμια ειμαστε...μην το δωσεις μονο σε επισκεπτες....μονο σε παλια μελη...και να την επαιξω με δρυοκολαπτες που ζευγαρωνουν???οκ
δεν δινω φραγκω να ξες ομως
με 6 μνμ απο το 2020 το μονο βιντεο που δικαιουσαι ειναι του μητσοτακη μετα τις εκλογες!Στείλτε κ σε μένα το βίντεο.
Είσαι πολύ σκληρός τυπεμε 6 μνμ απο το 2020 το μονο βιντεο που δικαιουσαι ειναι του μητσοτακη μετα τις εκλογες!
Αυτό ρε τύπε που μου έστειλες με τη Κοκκίνου που γλυφομουνιαζει τη Γαρμπή μόλις πάει να αρπάξει τη πούτσα του Σχοινά κόβετε,δεν ξέρω μπορεί να φταίει και ο υπολογιστής μου που είναι παλιός
δηλαδη το ξερει η Καιτη λες ? και τον αφησε?Την ισπανική της Κοκκίνου στον Σχοινά την ωρα που η Γαρμπή του κάνει "μασάζ προστάτη", την έχει;
...οχι μονο αλλα ειδικα ο νιπλης σου βαζει και οτι υδατογραφημα θελεις....να το νιωθεις κατα δικο σου!εδω εισαι τυπε @ Νίπλης ...θα σε δαγκωσει λιγο στην τιμη αλλα ειναι ο μονος που το εχει ακομπρεσαριστο και χωρις υδατογραφημα
η ζωη τυπε βλεπεις...με χαλυβδωσεΕίσαι πολύ σκληρός τυπε
Όχι εκεί μου κόβετεΤην ισπανική της Κοκκίνου στον Σχοινά την ωρα που η Γαρμπή του κάνει "μασάζ προστάτη", την έχει;
Όχι εκεί μου κόβετε
Σε ευχαριστώ πολύ αν μπορείς στείλε και την άλλη με την ΠαπουτσάκηΘα σας το ξαναστείλω.
Σε ευχαριστώ πολύ αν μπορείς στείλε και την άλλη με την Παπουτσάκη