Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Τύποι ας στείλει κάποιος το βιντεο
δες pm
e n j o y
Με τον Ωναση τύπε ή με τίποτα δεύτερους;Ελα για να τελειώνει εδω το αστείο αδέρφια μου πουταναραίοι...να σοβαρευτούμε λιγο...με μια 20αρα paysafe στέλνω ατάκα κι επιτόπου μέχρι και τα αποκρυφα γαμήσα της Ζωζως Σαπουντζάκη σε έγχρωμη μετεγγραφή mp4,3D και Dolby DIgital!!!!
Ευχαριστώ πολύ τύποι για τα βίντεο που μου στείλατε έπαθα πλάκα, θα τα έστελνα και εγώ σε άλλους αλλά έχω πολύ αργό υπολογιστή windows 95 και σέρνεται, και πάλι ευχαριστώ
Τιποτα αδελφέ να είσαι καλα
Αντζελο,και σε εμενα ..please...Τιποτα αδελφέ να είσαι καλα
Δεν παιρνει δισκέτα τύπε το μηχάνημα είναι παλιό με κασέτα από κασετόφωνο τα φορτώνω τα windows κάθε πρωίστειλτο μας σε δισκετα τυπε
θελω και εγω ζηλευω ,,,ευχαριστω εκ των πρωτερωνΑντζελο,και σε εμενα ..please...
δες pm
e n j o y
Με δευτεροτριτους....για τις καυτες περιπτυξεις με τον Αριστο τον τσιφτη τον καραμπουζουκλη θα χρειαστει 50αρα...δεν βγαινω μαναμ'....!!!!Με τον Ωναση τύπε ή με τίποτα δεύτερους;
Το πιο πρόσφατο είναι το λεσβιακό Ζαρίφη με Δανάη Μπάρκα στο καπό ενός τρακτέρ με ενισχυμένη λαμαρίνα από ανθρακόνημαΕδω για πιο βίντεο ρωταμε? Φουρέιρα, Καληφωνη, Παπαριζου, κρεμλιδου,Στεριανου, Δούκισσα, Καινουριου, Φιλισια, Στικούδη , Ράλλη, Παντελη?
Ειδα με μεγαλύτερη ευχαρίστηση το human centipede απο αυτοΤο πιο πρόσφατο είναι το λεσβιακό Ζαρίφη με Δανάη Μπάρκα στο καπό ενός τρακτέρ με ενισχυμένη λαμαρίνα από ανθρακόνημα