ρε εχω μια γνωστη που μοιραζει φυλλαδια πριαμος μια κοντουλα καστανοξανθη ηταν αυτη που ειδατε?
pussy wagon Σεβαστός Εγγρ. 13 Οκτ 2010 Μηνύματα 28.766 Κριτικές 18 Like 5.571 Πόντοι 1.796 22 Δεκ 2014 #21 ρε εχω μια γνωστη που μοιραζει φυλλαδια πριαμος μια κοντουλα καστανοξανθη ηταν αυτη που ειδατε?
rigormortis Γλομπεο-Μύστης Εγγρ. 23 Απρ 2008 Μηνύματα 10.644 Κριτικές 429 Like 5.094 Πόντοι 20.605 22 Δεκ 2014 #22 geoMan έγραψε: σ'αυτα τα ξενοδοχεια παιζει ρολο η ηχομονωση. Προσφατα σε hotel στο φαληρο ενας γκαριζε σαν νταλικέρης "τι σου κανω μωρη καριολα..." Κλικ για ολόκληρη προβολή... και αυτή να τανε καμιά χαμηλοβλεπούσα φιλόλογος με γυαλιά και κώτσο
geoMan έγραψε: σ'αυτα τα ξενοδοχεια παιζει ρολο η ηχομονωση. Προσφατα σε hotel στο φαληρο ενας γκαριζε σαν νταλικέρης "τι σου κανω μωρη καριολα..." Κλικ για ολόκληρη προβολή... και αυτή να τανε καμιά χαμηλοβλεπούσα φιλόλογος με γυαλιά και κώτσο
thiras Μέλος Εγγρ. 11 Ιουλ 2006 Μηνύματα 1.187 Like 242 Πόντοι 36 28 Ιαν 2015 #23 Tamer έγραψε: Και μένα! Πιστεύω πάντως πως για τέτοια ξενοδοχεία γύρω στα 20 ευρώ είναι μια χαρά.Τα πιο πολλά που έχω δώσει είναι 23 σε ένα που είναι στο μικρολίμανο και γουστάρουμε με τη δικιά μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... καί το κρεολή 23....
Tamer έγραψε: Και μένα! Πιστεύω πάντως πως για τέτοια ξενοδοχεία γύρω στα 20 ευρώ είναι μια χαρά.Τα πιο πολλά που έχω δώσει είναι 23 σε ένα που είναι στο μικρολίμανο και γουστάρουμε με τη δικιά μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... καί το κρεολή 23....
A Acto Μέλος Εγγρ. 3 Ιουν 2016 Μηνύματα 355 Κριτικές 4 Like 263 Πόντοι 21 4 Ιουν 2016 #24 Από τα πιο καλά της περιοχής, όχι κάτι τρελό αλλά τίμιο. Καθαρό, ωραία διακόσμηση. Μεγάλο μειονέκτημα οι μη σφραγισμένες πετσέτες και φυσικά το παρκάρισμα στη γυρω περιοχή. Για τα παράνομα ζευγαράκια... διακριτικότητα?? απλα ¨δεν υπάρχει ¨ ! Στην κυριολεξία! Βουλιαγμένης και Αλίμου..αυτό τα λέει όλα..
Από τα πιο καλά της περιοχής, όχι κάτι τρελό αλλά τίμιο. Καθαρό, ωραία διακόσμηση. Μεγάλο μειονέκτημα οι μη σφραγισμένες πετσέτες και φυσικά το παρκάρισμα στη γυρω περιοχή. Για τα παράνομα ζευγαράκια... διακριτικότητα?? απλα ¨δεν υπάρχει ¨ ! Στην κυριολεξία! Βουλιαγμένης και Αλίμου..αυτό τα λέει όλα..
K koumpater Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Μαΐ 2016 Μηνύματα 251 Κριτικές 8 Like 246 Πόντοι 281 23 Ιουλ 2016 #25 Παικταραδες εχει παει κανεις προσφατα στο Salem? Απο καθαριοτητα και κινηση τι παιζει μεσα σε Σουκου;
Παικταραδες εχει παει κανεις προσφατα στο Salem? Απο καθαριοτητα και κινηση τι παιζει μεσα σε Σουκου;
JOULIANI Μέλος Εγγρ. 10 Ιαν 2006 Μηνύματα 1.520 Κριτικές 7 Like 90 Πόντοι 16 23 Ιουλ 2016 #26 koumpater έγραψε: Παικταραδες εχει παει κανεις προσφατα στο Salem? Απο καθαριοτητα και κινηση τι παιζει μεσα σε Σουκου; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καθαριοτητα μια χαρα . Κινηση ...μμμ....χαλαρα .
koumpater έγραψε: Παικταραδες εχει παει κανεις προσφατα στο Salem? Απο καθαριοτητα και κινηση τι παιζει μεσα σε Σουκου; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καθαριοτητα μια χαρα . Κινηση ...μμμ....χαλαρα .
K koumpater Ενεργό Μέλος Εγγρ. 20 Μαΐ 2016 Μηνύματα 251 Κριτικές 8 Like 246 Πόντοι 281 23 Ιουλ 2016 #27 JOULIANI έγραψε: Καθαριοτητα μια χαρα . Κινηση ...μμμ....χαλαρα . Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλως τυπε, ευχαριστω. Τετοια περιοδο περιμενα πως θα γινεται της τρελης μια και ειναι απο τις λιγοστες καλες επιλογες στη περιοχη.
JOULIANI έγραψε: Καθαριοτητα μια χαρα . Κινηση ...μμμ....χαλαρα . Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλως τυπε, ευχαριστω. Τετοια περιοδο περιμενα πως θα γινεται της τρελης μια και ειναι απο τις λιγοστες καλες επιλογες στη περιοχη.
T tzakomo Μέλος Εγγρ. 12 Ιαν 2011 Μηνύματα 486 Like 140 Πόντοι 1 27 Δεκ 2016 #28 μια χαρα ειναι το μερος για τιμες δεν θυμαμαι τα μικρα δωματια, αλλα η μεγαλη σουιτα για 4 ατομα μας πηγε 65 αν θυμαμαι καλα
μια χαρα ειναι το μερος για τιμες δεν θυμαμαι τα μικρα δωματια, αλλα η μεγαλη σουιτα για 4 ατομα μας πηγε 65 αν θυμαμαι καλα
G giwrgos.wraios Μέλος Εγγρ. 8 Ιαν 2021 Μηνύματα 76 Like 176 Πόντοι 0 10 Ιαν 2021 #29 Μικρά δωμάτια και η σουίτα στο υπόγειο χάλια ,καμία σχέση με τις φωτογραφίες και 100 ευρώ η διανυκτέρευση στην σουίτα με το τζακούζι
Μικρά δωμάτια και η σουίτα στο υπόγειο χάλια ,καμία σχέση με τις φωτογραφίες και 100 ευρώ η διανυκτέρευση στην σουίτα με το τζακούζι