loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Κοίτα, αυτά τα site που κάνουν fake προφίλ είναι συγκεκριμένα και φαίνονται από την αρχή ότι είναι ψεύτικα. Εγώ έχω προφίλ στο zoo εδώ και 8 χρόνια. Είναι μια χαρά site, όπως τα παλιά dating club κλπ. Και μάλιστα έχω γνωρίσει αρκετές γκόμενες από εκεί. Πρέπει όμως να προσέχεις γιατί μπαίνουν και πολλοί άντρες που το παίζουν γυναίκες. Σιγά σιγά θα το καταλαβαίνεις εύκολα και θα τους κάνεις block. Θέλει όμως υπομονή. Μπαίνε μεσημέρια κατά τις 12-1 ή βράδυ αργά. Είναι οι καλύτερες ώρες για τις γκόμενες. Αν είσαι ελεύθερος είναι εύκολο να βγεις για καφέ. Εγώ που είμαι λίγο παντρεμένος είναι πολύ πιό δύσκολο γιατί όλες εκεί μέσα θέλουν σχέση. ;) Καλή επιτυχία. Για ό,τι θες ρώτα με και με pm.
Εισαι θεος ρε φιλε... ;)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)