Νέα

σαϊτ γνωριμιων κομπινα???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tony75gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Κοίτα, αυτά τα site που κάνουν fake προφίλ είναι συγκεκριμένα και φαίνονται από την αρχή ότι είναι ψεύτικα. Εγώ έχω προφίλ στο zoo εδώ και 8 χρόνια. Είναι μια χαρά site, όπως τα παλιά dating club κλπ. Και μάλιστα έχω γνωρίσει αρκετές γκόμενες από εκεί. Πρέπει όμως να προσέχεις γιατί μπαίνουν και πολλοί άντρες που το παίζουν γυναίκες. Σιγά σιγά θα το καταλαβαίνεις εύκολα και θα τους κάνεις block. Θέλει όμως υπομονή. Μπαίνε μεσημέρια κατά τις 12-1 ή βράδυ αργά. Είναι οι καλύτερες ώρες για τις γκόμενες. Αν είσαι ελεύθερος είναι εύκολο να βγεις για καφέ. Εγώ που είμαι λίγο παντρεμένος είναι πολύ πιό δύσκολο γιατί όλες εκεί μέσα θέλουν σχέση.  ;) Καλή επιτυχία. Για ό,τι θες ρώτα με και με pm.

Εισαι θεος ρε φιλε... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τον ορισμο του λιγο παντρεμενου θα ηθελα να μαθω.....

Δηλαδη υπαρχει και ο πολυ παντρεμενος ?

Πως γινεται αυτο ?
Ο παπας λεει τα μισα στο μυστηριο γαμου και μενεις λιγο παντρεμενος ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Πως γινεται αυτο ?
Ο παπας λεει τα μισα στο μυστηριο γαμου και μενεις λιγο παντρεμενος ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε αυτη τη περιπτωση φιλε αχαχουχα το μεστηριο θα ακυρωνοντω... ;) :cheesy: :grin: :priest: :priest: :priest: :priest:!!!!

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
502
Πόντοι
306
είχα γραφτεί και γώ στο ''Perfect date'' που το διαφημίζει και ο Ant1 :grin: Μόλις γράφτηκα και έβαλα και φωτο η οποία ήταν υποχρεωτική για να απαντάς στα μνμτα....αμέσωσ μου έστειλε μια γκόμενα μήνυμα,και μάλιστα από την πόλη μου κιόλας!!!!!(μένω σε επαρχιακή πόλη)χάρηκα έγώ!!!!!! πάω να απαντήσω και τότε :o διαπιστώνω ότι για να απαντήσω ήθελε πιστωτική κάρτα :jerking: οπότε ΜΑΚΡΙΑ....Delete.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
psix fan, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με zoo, μπήκκα σήμερα και ζυτάει sms για αναζήτησηκαι αρχίζει τα μάζεψε coins κλπ. Κάνω κάτι λάθος; Για πες εσύ που το έχεις ψάξει, η χάρη μου από singles.gr και adult.gr ξεκίνησε, για να φτάσει σήμερα στο parea.gr και στο tagged.com. Από zoo, ιδεα. Αγωνιστικοί χαιρετισμοί, παντα καλά
Συνάδελφε όταν εγώ έκανα λογαριασμό στο zoo ήταν πιό free τα πράγματα. Δε ζητούσαν sms και μαλακίες. Εδώ και 4-5 χρόνια ζητάνε νομίζω. Για να είναι κατοχυρωμένοι το λένε. Δεν ξέρω αν θα έκανα υπό αυτές τις συνθήκες. Επειδή είμαι λίγο παντρεμένος, όχι τίποτ' άλλο...  :cheesy: Πάντως σαν site είναι γρήγορο και άμεσο ειδικά αν πας στο chat. Πολύ μουνί αλλά και αρκετή κορο'ι'δία από πούστηδες που το παίζουν γυναίκες. Αυτούς τους καταλάβαινα από την αρχή πάντα, κι έτσι δεν είχα πρόβλημα.

Εισαι θεος ρε φιλε... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!!!
Το ξέρω... Αυτόγραφα δίνω μετά τις 6 το απόγευμα... :grin:

Πως γινεται αυτο ?
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom