δεν ξερω αν εχει ηδη αναρτηθει παρομοιο θεμα αλλα βαριομουν να ψαξω. σκεφτομουν εδω και καιρο να γραφτω σε καποιο σαιτ γνωριμιων να δω τι μπορει να βγει και απο κει. υπαρχουν πολλα δημοφιλη σαιτ οπως το elligiblegreeks.com, badoo.com, zoo.gr, wraia.gr κτλ. ο λογος που εως τωρα δισταζω ειναι γιατι εχω ακουσει διαφορα περιεργα για αυτα τα σαιτ, ειδικα προσφατα και απο εναν στενο φιλο που μου καταθεσε την δικη του εμπειρια. προκειται παλι για κομπινα. για να γραφτεις εξ αρχης, και να ανεβασεις προφιλ ειναι συνηθως δωρεαν. λες δε βαριεσαι, ας το κανω. την επομενη μερα εχεις λαβει 10 εμαιλ/μηνυματα απο εγγεγραμενες γκομενες που θελουν να σε γνωρισουν. εδω αρχιζει το κολπο. για να απαντησεις και να συνομιλησεις πρεπει βεβαια να κανεις καποια αναβαθμιση της εγραφης σου, σε πλατυνενιο μελος, και να πληρωσεις το αντιτιμο. λες στον νευατο σου, ε, τι θα αφησω τετοιες ευκαιριες να πανε χαμενες? βγαζεις τη πιστωτικη σου καρτα, πληρωνεις, και γινεσαι φουλ μελος με ολα το προνομοια επικοινωνιας. συντομα ερχεται η απογοητευση. στελνεις απαντησεις απεγνωσμενα στα μηνυματα που ελαβες πρωτου καν γινεις φουλ μελος, για να συνεχιστει το νταραβερι, μα οι γκομενες που δειξαν τοσο θερμο ενδιαφερον εχουν γινει αφαντες. δεν απαντανε, ουτε σημειο ζωης δεν δινουν.
συμπερασμα: στεινουν ψευτικα προφιλ ως δολωμα και σου στελνουνε μηνυματα μεχρι να γινεις κανονικο μελος και να εισπραξουν καποιο ποσο. και μετα ουτε φωνη, ουτε ακροαση. αυτο που ενισχυει τις υποψιες μου ειναι συμφωνα με τη καταθεση του φιλου μου, μολις τελειωνε η συνδρομη του, παλι δεχοταν καταιγιδα μηνυματων απο τις δηθεν σαγηνευμενς με το προφιλ του. και ο κακομοιρης πληρωσε 2-3 συνδρομες μεχρι να μυριστει την κομπινα. και αν προσεξετε, οι φωτογραφιες των γυναικων στα σαιτ, ειναι οντως φωτογραφιες γυναικων της διπλανης πορτας. οποτε μεχρι να καταλαβεις τι παιζετε, οι επιτηδειοι επιχειρηματιες των σαιτ τα εχουν οικονομησει αδρα. στο κατω κατω, υπαρχει κανας φορεας που μπορει να ελεγξει την αξιοπιστια των σαιτ? οταν μπορεις να στησεις την επιχειρηση/κομπινα διαδυκτιακα απο το σπιτι σου στο Μπαγλαντες αμα λαχει.
θα με ενδιεφεραν οι γνωμες/εμπειριες σας με τα λεγομενα σαιτ γνωριμιων, για να μη μας περνανε για κοροϊδα, τα λαμογια που μπορει να κρυβονται πισω απ'αυτα...