Νέα

σαϊτ γνωριμιων κομπινα???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tony75gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tony75gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0

δεν ξερω αν εχει ηδη αναρτηθει παρομοιο θεμα αλλα βαριομουν να ψαξω. σκεφτομουν εδω και καιρο να γραφτω σε καποιο σαιτ γνωριμιων να δω τι μπορει να βγει και απο κει. υπαρχουν πολλα δημοφιλη σαιτ οπως το elligiblegreeks.com, badoo.com, zoo.gr, wraia.gr κτλ. ο λογος που εως τωρα δισταζω ειναι γιατι εχω ακουσει διαφορα περιεργα για αυτα τα σαιτ, ειδικα προσφατα και απο εναν στενο φιλο που μου καταθεσε την δικη του εμπειρια. προκειται παλι για κομπινα. για να γραφτεις εξ αρχης, και να ανεβασεις προφιλ ειναι συνηθως δωρεαν. λες δε βαριεσαι, ας το κανω. την επομενη μερα εχεις λαβει 10 εμαιλ/μηνυματα απο εγγεγραμενες γκομενες που θελουν να σε γνωρισουν. εδω αρχιζει το κολπο. για να απαντησεις και να συνομιλησεις πρεπει βεβαια να κανεις καποια αναβαθμιση της εγραφης σου, σε πλατυνενιο μελος, και να πληρωσεις το αντιτιμο. λες στον νευατο σου, ε, τι θα αφησω τετοιες ευκαιριες να πανε χαμενες? βγαζεις τη πιστωτικη σου καρτα, πληρωνεις, και γινεσαι φουλ μελος με ολα το προνομοια επικοινωνιας. συντομα ερχεται η απογοητευση. στελνεις απαντησεις απεγνωσμενα στα μηνυματα που ελαβες πρωτου καν γινεις φουλ μελος, για να συνεχιστει το νταραβερι, μα οι γκομενες που δειξαν τοσο θερμο ενδιαφερον εχουν γινει αφαντες. δεν απαντανε, ουτε σημειο ζωης δεν δινουν.
  συμπερασμα: στεινουν ψευτικα προφιλ ως δολωμα και σου στελνουνε μηνυματα μεχρι να γινεις κανονικο μελος και να εισπραξουν καποιο ποσο. και μετα ουτε φωνη, ουτε ακροαση. αυτο που ενισχυει τις υποψιες μου ειναι συμφωνα με τη καταθεση του φιλου μου, μολις τελειωνε η συνδρομη του, παλι δεχοταν καταιγιδα μηνυματων απο τις δηθεν σαγηνευμενς με το προφιλ του. και ο κακομοιρης πληρωσε 2-3 συνδρομες μεχρι να μυριστει την κομπινα. και αν προσεξετε, οι φωτογραφιες των γυναικων στα σαιτ, ειναι οντως φωτογραφιες γυναικων της διπλανης πορτας. οποτε μεχρι να καταλαβεις τι παιζετε, οι επιτηδειοι επιχειρηματιες των σαιτ τα εχουν οικονομησει αδρα. στο κατω κατω, υπαρχει κανας φορεας που μπορει να ελεγξει την αξιοπιστια των σαιτ? οταν μπορεις να στησεις την επιχειρηση/κομπινα διαδυκτιακα απο το σπιτι σου στο Μπαγλαντες αμα λαχει. 
  θα με ενδιεφεραν οι γνωμες/εμπειριες σας με τα λεγομενα σαιτ γνωριμιων, για να μη μας περνανε για κοροϊδα, τα λαμογια που μπορει να κρυβονται πισω απ'αυτα... 

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Γραφτηκα σε κατι αντιστοιχο για πλακα.
Μολις μου ζητησαν χρηματα δεν απαντησα ποτε.
Ετσι απλα. Σβηνεις και το προφιλ η το e-mail που γραφτηκες και ξενοιαζεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
συμφωνο απολυτος και καλα κανεις και θυγεις το θεμα αυτο !
καλυτερα να πας ναδωςσεις 20-30 ευρω σε ντανα παρα σε αυτους!! επισης απορω πως γραφουν μερικοι για το mamba  καπως ετσι λεγεται και αυτο ειναι μουφα??????????????????
απορω πως βρισκουν τις πραγματικες φωτογραφιες κοριτσιων?? :think: :think:
αλλα φανταζομαι με το χρημα ολα γινονται -κοριτσια απο το πουθενα με χρηματα τους στελνουν φωτος και ετσι στηνουν την κομπινα απο το μπαγκλανες πουλωντας ελπιδα για :zfuck: :zfuck: :zfuck:
αλλα επαναλαμβανω καλυτερα στα τιμια μπουρδελα δινεις το παραβολο περνας μεσα πηδας και κανεις δε σε ξερει μετα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μακρια απο τετοια πραγματα ..... Ειναι μαλακια σκετη και χασιμο χρονου και χρηματων
Αν το παει κανεις ετσι καλυτερα να παει σε ενα γραφειο συνοικεσιων και οτι βγει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μακρια απο τετοια πραγματα ..... Ειναι μαλακια σκετη και χασιμο χρονου και χρηματων
Αν το παει κανεις ετσι καλυτερα να παει σε ενα γραφειο συνοικεσιων και οτι βγει

σκασε. ηλιθια.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
συναγωνιστές μη μασάτε. Η απάτη είναι προφανής.  Parea και tagged μια χαρά την κάνουν την δουλειά τους και είναι και δωρεάν στις περισσότερες παροχές.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
πάντως αν είναι να συστηθεί φορέας ελέγχοου της αξιοπιστίας ανάλογων σάιτ, υπολογίστε με αμισθί. Έλεος.

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδήμονας... Απλά θα καταθέσω τη δική μου εμπειρία επί αυτού. Αυτές οι σελίδες, ειδικά οι ξένες (.com) που υπόσχονται γνωριμία ατόμων στην περιοχή σου, είναι ψεύτικες. Καθώς και οι ελληνικές που έχουν χρήστες γένους θηλυκού, αλλά είτε αυτοί είναι άντρες (είτε ανώμαλοι ή κουτοπόνηροι, που νόμισαν πως κάνοντας προφίλ στις γυναίκες θα έχουν μεγαλύτερη προσβασιμότητα και προβολή), ή γυναίκες που είναι άσχετες με τη γεωγραφική περιοχή που όρισες (ξένα ονόματα και παρατσούκλια κτλ).

Αν κάποιος είναι αρκετά χαζός ώστε να δώσει πιστωτική και να αγοράσει χρόνο, μπορεί να βρεθεί χρεωμένος ως το λαιμό. Ήξερα μια κοπέλα που νοίκιαζε κοντά στη μαρτίου (θεσ/νίκη), η οποία είχε εξαναγκαστεί να δουλεύει παρά τη θέλησή της σε διάφορες παροχές υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων και τηλεφωνικό σεξ, γιατί πολύ απλά βρέθηκε υπερχρεωμένη από φαινομενικά αθώες διαδικασίες, όπως την εγγραφή και τη συνδρομή σε σελίδες γνωριμιών. Δεν ντράπηκε να μου πει πως ψάχνει σπίτι να χωθεί για να πάψουν να την κυνηγάνε και να την απειλούν (μέχρι κι η μάνα της δούλευε για να ξεχρεώσει, μια από τις δουλειές της σε γνωστό σούπερ μάρκετ). Αλλά θεέ μου, πόσο άσκημη και χοντρή ήταν...

Ακόμα και για σκληροπυρηνική "διασκέδαση", no strings attached, χίλιες φορές να γνωρίσεις κόσμο έξω. Όχι ότι θα είναι πολύ πιο "νορμάλ" ή λιγότερο σεξομανής/ανώμαλος αυτός ο κόσμος, αλλά το κακό με το ίντερνετ έχει παραγίνει πια, είναι γεμάτο πλαστές περσόνες και διεστραμμένα φρικιά. (αναφέρομαι αποκλειστικά σε σελίδες γνωριμιών επί του παρόντος) Προσωπικά πιστεύω όλες οι σελίδες γνωριμιών είναι απάτη, κομπίνα, μούφα. Ειδικά όσοι θέλουν ελληνίδες, ας αναρωτηθούν, ΠΟΙΑ ελλεηνίδα θα δήλωνε δημοσίως, ανοιχτά και ξεκάθαρα τί σκέφτεται, τί θέλει και πως θέλει μόνο σεξ, πόσο μάλιστα δωρεάν και χωρίς ανταλλάγματα; Και θα ανέβαζε την αληθινή της φωτό; Εδώ έγινε ολόκληρη συζήτηση για το πως πάνε να κάνουν πιάτσα στην ιταλία επειδή φοβούνται μήπως τις δει κανάς γνωστός εδώ, κι εσείς ρε παιδιά περιμένετε να γνωρίσετε ελλεηνίδα για σεξ μέσω ίντερνετ;!; Βέβαια, ήξερα μια στο zoosk που είχε ανεβάσει αληθινή της φωτό και παραδεχόταν πως ψάχνει μόνο "λίγη παρέα" (είπαμε, κωδικοποιημένες λέξεις-κλειδιά), αλλά αυτή ήταν μισή ελληνίδα, οπότε δεν πιάνει.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
μικρέ αθώε Tony S, αρκεί να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις, ή να ανοίγεις μια συζήτηση χωρίς χοντράδες κατ αρχήν. Εννοείται πιστωτικές δεν δίνουμε, αυτό είναι η στοιχειώδης ΑΒήτα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Γράφεσαι πρώτα για πλάκα. Χωρίς συνδρομές.

Όσα μηνύματα κι αν σου στέλνουν οι γκόμενες "μεγαλοτσουλί". "καυλιάρα". "ξαναμμένη", "καβλάκι", "αρχοντομούνα", ροζμουνάκι"... εσύ δεν απαντάς .... απλώς λαμβάνεις τα μηνύματα στο μέηλ σου...

Την απάτη την καταλαβαίνεις ύστερα από ένα-δύο μήνες...

Παύουν να σου στέλνουν οποιοδήποτε μήνυμα...

Πιο γαμάτη και πονηρή μπίζνα δεν υπάρχει... Τρελά κέρδη... και που να πας για μήνυση... για 20 και 30 ευρώ;

Πολύ πούστικα στημένο. 

Υποκλίνομαι στους μάγκες.... γελάω με τους μαλάκες που έπεσαν στην παγίδα...

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ποτε λεφτα σε site γνωριμιων εκτος αν ειναι πανω απο 5 χρονια ενεργο!!!!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Όποιος θέλει να αποφύγει μούφες, εδώ!

Η αγγελία είναι από το "Βήμα της Κυριακής".

Μάλιστα λέω να μαζευτούμε 10-15 άτομα από εδώ και να πάμε όλοι μαζί στο "γραφείο" αυτό, να μπουκάρουμε και να τους πούμε:

"Ήρθαμε για τα κορίτσια".

Συνημμένα

• Aggelia.gif
    Aggelia.gif
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 25

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
   Γράφεσαι πρώτα για πλάκα. Χωρίς συνδρομές.

Όσα μηνύματα κι αν σου στέλνουν οι γκόμενες "μεγαλοτσουλί". "καυλιάρα". "ξαναμμένη", "καβλάκι", "αρχοντομούνα", ροζμουνάκι"... εσύ δεν απαντάς .... απλώς λαμβάνεις τα μηνύματα στο μέηλ σου...

Την απάτη την καταλαβαίνεις ύστερα από ένα-δύο μήνες...

Παύουν να σου στέλνουν οποιοδήποτε μήνυμα...

Πιο γαμάτη και πονηρή μπίζνα δεν υπάρχει... Τρελά κέρδη... και που να πας για μήνυση... για 20 και 30 ευρώ;

Πολύ πούστικα στημένο. 

Υποκλίνομαι στους μάγκες.... γελάω με τους μαλάκες που έπεσαν στην παγίδα...

Ακριβως... :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Όποιος θέλει να αποφύγει μούφες, εδώ!

Η αγγελία είναι από το "Βήμα της Κυριακής".

Μάλιστα λέω να μαζευτούμε 10-15 άτομα από εδώ και να πάμε όλοι μαζί στο "γραφείο" αυτό, να μπουκάρουμε και να τους πούμε:

"Ήρθαμε για τα κορίτσια".

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny:Εισαι θεος φιλε samsung για αλλη μια φορα σε συγχαιρω :thumbsup: :rockon: :rockon:!!!
Ειστε να παμε ετσι για πλακα.. :rockon: :rockon: :rockon:!!!

OP
OP
T

Tony75gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μικρέ αθώε Tony S, αρκεί να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις, ή να ανοίγεις μια συζήτηση χωρίς χοντράδες κατ αρχήν. Εννοείται πιστωτικές δεν δίνουμε, αυτό είναι η στοιχειώδης ΑΒήτα.

Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
τα περισσοτερα γραφεια ειναι απατη. Πληρωνεις ενα ποσο για εγγραφη και μπορει να σου γνωρισουν 1-2 κοπελες το μηνα χωρις βεβαια να σου εγγυηθοθν κατι επιπλεον

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
Συνηθως εγγθουνται οτι θα σου γνωρισουν κοπελες  αλλα μενουν μονο στα λογια, .Ακομα ομως και να σουν γνωρισουν καποια η κοπελα μπορει να σου πει οτι δεν σε γουσταρει , και ετσι εχεις χασει γιρω στα 150-200 ευρω για την εγγραφη και δεν εχεις κανει και τιποτα. Εχω γωωστό μου που την εχει πατησει. Πολλες κοπελες ειναι συνενοημενες με τα γραφεια να συμπεριφερονται με αυτο τον τροπο

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36

δεν ξερω αν εχει ηδη αναρτηθει παρομοιο θεμα αλλα βαριομουν να ψαξω. σκεφτομουν εδω και καιρο να γραφτω σε καποιο σαιτ γνωριμιων να δω τι μπορει να βγει και απο κει. υπαρχουν πολλα δημοφιλη σαιτ οπως το elligiblegreeks.com, badoo.com, zoo.gr, wraia.gr κτλ. ο λογος που εως τωρα δισταζω ειναι γιατι εχω ακουσει διαφορα περιεργα για αυτα τα σαιτ, ειδικα προσφατα και απο εναν στενο φιλο που μου καταθεσε την δικη του εμπειρια. προκειται παλι για κομπινα. για να γραφτεις εξ αρχης, και να ανεβασεις προφιλ ειναι συνηθως δωρεαν. λες δε βαριεσαι, ας το κανω. την επομενη μερα εχεις λαβει 10 εμαιλ/μηνυματα απο εγγεγραμενες γκομενες που θελουν να σε γνωρισουν. εδω αρχιζει το κολπο. για να απαντησεις και να συνομιλησεις πρεπει βεβαια να κανεις καποια αναβαθμιση της εγραφης σου, σε πλατυνενιο μελος, και να πληρωσεις το αντιτιμο. λες στον νευατο σου, ε, τι θα αφησω τετοιες ευκαιριες να πανε χαμενες? βγαζεις τη πιστωτικη σου καρτα, πληρωνεις, και γινεσαι φουλ μελος με ολα το προνομοια επικοινωνιας. συντομα ερχεται η απογοητευση. στελνεις απαντησεις απεγνωσμενα στα μηνυματα που ελαβες πρωτου καν γινεις φουλ μελος, για να συνεχιστει το νταραβερι, μα οι γκομενες που δειξαν τοσο θερμο ενδιαφερον εχουν γινει αφαντες. δεν απαντανε, ουτε σημειο ζωης δεν δινουν.
  συμπερασμα: στεινουν ψευτικα προφιλ ως δολωμα και σου στελνουνε μηνυματα μεχρι να γινεις κανονικο μελος και να εισπραξουν καποιο ποσο. και μετα ουτε φωνη, ουτε ακροαση. αυτο που ενισχυει τις υποψιες μου ειναι συμφωνα με τη καταθεση του φιλου μου, μολις τελειωνε η συνδρομη του, παλι δεχοταν καταιγιδα μηνυματων απο τις δηθεν σαγηνευμενς με το προφιλ του. και ο κακομοιρης πληρωσε 2-3 συνδρομες μεχρι να μυριστει την κομπινα. και αν προσεξετε, οι φωτογραφιες των γυναικων στα σαιτ, ειναι οντως φωτογραφιες γυναικων της διπλανης πορτας. οποτε μεχρι να καταλαβεις τι παιζετε, οι επιτηδειοι επιχειρηματιες των σαιτ τα εχουν οικονομησει αδρα. στο κατω κατω, υπαρχει κανας φορεας που μπορει να ελεγξει την αξιοπιστια των σαιτ? οταν μπορεις να στησεις την επιχειρηση/κομπινα διαδυκτιακα απο το σπιτι σου στο Μπαγλαντες αμα λαχει. 
  θα με ενδιεφεραν οι γνωμες/εμπειριες σας με τα λεγομενα σαιτ γνωριμιων, για να μη μας περνανε για κοροϊδα, τα λαμογια που μπορει να κρυβονται πισω απ'αυτα... 
Κοίτα, αυτά τα site που κάνουν fake προφίλ είναι συγκεκριμένα και φαίνονται από την αρχή ότι είναι ψεύτικα. Εγώ έχω προφίλ στο zoo εδώ και 8 χρόνια. Είναι μια χαρά site, όπως τα παλιά dating club κλπ. Και μάλιστα έχω γνωρίσει αρκετές γκόμενες από εκεί. Πρέπει όμως να προσέχεις γιατί μπαίνουν και πολλοί άντρες που το παίζουν γυναίκες. Σιγά σιγά θα το καταλαβαίνεις εύκολα και θα τους κάνεις block. Θέλει όμως υπομονή. Μπαίνε μεσημέρια κατά τις 12-1 ή βράδυ αργά. Είναι οι καλύτερες ώρες για τις γκόμενες. Αν είσαι ελεύθερος είναι εύκολο να βγεις για καφέ. Εγώ που είμαι λίγο παντρεμένος είναι πολύ πιό δύσκολο γιατί όλες εκεί μέσα θέλουν σχέση.  ;) Καλή επιτυχία. Για ό,τι θες ρώτα με και με pm.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
psix fan, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με zoo, μπήκκα σήμερα και ζυτάει sms για αναζήτησηκαι αρχίζει τα μάζεψε coins κλπ. Κάνω κάτι λάθος; Για πες εσύ που το έχεις ψάξει, η χάρη μου από singles.gr και adult.gr ξεκίνησε, για να φτάσει σήμερα στο parea.gr και στο tagged.com. Από zoo, ιδεα. Αγωνιστικοί χαιρετισμοί, παντα καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom