Γεια σας παιδια, για ριξε τα φωτα σας, ξερετε τιποτης? γιατι κριτικες δεν βρισκω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sa6etooo/ Aleksandra
- Μέλος που άνοιξε το νήμα repoupame
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
Μακριά
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
βουλγαροξεπέτα;;;Μακριά
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
καμια σχεση οι φωτο με την πραγατηκοτητα.......τωρα περι του εργου δεν ξερω μια πιπα εδωσα....καβαλας
aleksandra_ts
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάς άσχημα πράγματα για την προσωπικότητα μου, χωρίς να το ξέρω ; Οι εικόνες είναι δική μου και του πραγματικού !Μακριά
Ποτέ στη δουλειά μου δεν είμαι παρεκτρέπομαι με κανέναν και ήμουν πάντα σωστός και πιστεύω ότι κανένας από όσους ήταν μαζί μου και δεν έμεινε ικανοποιημένος ??
aleksandra_ts
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτό μπορεί να συμβεί πριν από ένα χρόνο και μισό, πώς μπορείτε να πείτε ότι δεν είμαι πραγματικά ; Πώς μου αναγνωρίζονται αν οι φωτογραφίες δεν είναι πραγματικές ?καμια σχεση οι φωτο με την πραγατηκοτητα.......τωρα περι του εργου δεν ξερω μια πιπα εδωσα....καβαλας
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
aleksandra_ts
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
πάλι λες παπαριές βάτραχε, εισαι εντελώς αναξιόπιστος... ποια Καβάλας ρε;; τόσες φορές 'έχουμε διαφωνήσει για την ιδια.. οι φωτογραφίες αυτες ειναι προσφατες και πραγματικες, εχει διαμερισμα στην αρχη της Αχαρνων.. εσυ μια τη πετυχαινεις στη Σατωβριανδου και μια στη Καβαλας... κι απ οτι λες παρ οτι δεν σου αρεσε της εδωσες μια πιπα.. πες μου οτι τρελλαθηκε απ την ομορφια σου και στην πήρε τσάμπα..καμια σχεση οι φωτο με την πραγατηκοτητα.......τωρα περι του εργου δεν ξερω μια πιπα εδωσα....καβαλας
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
πάλι λες παπαριές βάτραχε, εισαι εντελώς αναξιόπιστος... ποια Καβάλας ρε;; τόσες φορές 'έχουμε διαφωνήσει για την ιδια.. οι φωτογραφίες αυτες ειναι προσφατες και πραγματικες, εχει διαμερισμα στην αρχη της Αχαρνων.. εσυ μια τη πετυχαινεις στη Σατωβριανδου και μια στη Καβαλας... κι απ οτι λες παρ οτι δεν σου αρεσε της εδωσες μια πιπα.. πες μου οτι τρελλαθηκε απ την ομορφια σου και στην πήρε τσάμπα..
Μιλαω για δυο χρονια πριν μουτρο όχι για τωρα σπιτι καπου π καραισκαη ......Δεν λεω μαλακιες ρε μουτρο από τ 17 είμαι στο χωρο κ φτανω τ 40 ελεος μ αυτην την πιπιλα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
κι ακομα δεν ταμαθες.. δεν μου ειπες ομως γιατι της εδωσες την πιπα αφου ηταν χαλια απο εμφανιση...Μιλαω για δυο χρονια πριν μουτρο όχι για τωρα σπιτι καπου π καραισκαη ......Δεν λεω μαλακιες ρε μουτρο από τ 17 είμαι στο χωρο κ φτανω τ 40 ελεος μ αυτην την πιπιλα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
κι ακομα δεν ταμαθες.. δεν μου ειπες ομως γιατι της εδωσες την πιπα αφου ηταν χαλια απο εμφανιση...
δεν παιζεσαι μουτρο ..
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
παίζομαι.. με τα δύο χέριαδεν παιζεσαι μουτρο ..
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
καλή, μιά ώρα πρόγραμμα και πλούσια τα ελέη.
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
την πήρες πρόσφατα; πες λεπτομέρειες αν θες...σώμα, χώρος, πρόγραμμα...καλή, μιά ώρα πρόγραμμα και πλούσια τα ελέη.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
Τζον νομιζω σου χω πει γι αυτην...την πήρες πρόσφατα; πες λεπτομέρειες αν θες...σώμα, χώρος, πρόγραμμα...
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
ναι το ξέρω...απλά λέω πως καλό είναι όταν γράφουμε μια γνώμη σε ένα forum που το διαβάζουν πολλοί, να είμαστε πιο αναλυτικοί...Τζον νομιζω σου χω πει γι αυτην...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
καλή, μιά ώρα πρόγραμμα και πλούσια τα ελέη.
αυτή εδώ??????
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
ναι το ξέρω...απλά λέω πως καλό είναι όταν γράφουμε μια γνώμη σε ένα forum που το διαβάζουν πολλοί, να είμαστε πιο αναλυτικοί...
μουτρο εχουν μεγαλο θρασος αυτές .....ειχαν κανει κυκλοωα και σου παρουσιαζοταν αλλα τον αλλον στο χωρο μονο η περουκα ηταν υδια ....ξερω πολύ καλα τ λεω δεν γραφω για να πω τη μαλακια μου .......τωρα μπορει ν χει βαλει μιαλο μπορει κ οχιιιιιιιιιιιι....δυδημου είναι ο χωρος της αν θυμαμαι καλα στα μπουρδελα στη φιλης την εχω δει από κοντα προσφατα αρκετες φορες δεν εντηποσιαστηκα .....εγω δεν ξαναπαω ....εσεις μπορει ν κανετε οτι θελετε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις