Νέα

sa6etooo/ Aleksandra

• Μέλος που άνοιξε το νήμα repoupame
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
καμια σχεση οι φωτο με την πραγατηκοτητα.......τωρα περι του εργου δεν ξερω μια πιπα εδωσα....καβαλας

OP
OP
R

repoupame

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Να σας πω την αληθεια ειχα μια υποψεια οτι δεν εχει και πολυ σχεση με τις φωτο αφου και οι φωτο εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους  :jerking: :think:

Για πειτε προτεινεται κανα μωρακι  :tits2: για πρωταρηδες ή κανα συναγωνιστη για να ρωτησω  :huh:

aleksandra_ts

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάς άσχημα πράγματα για την προσωπικότητα μου, χωρίς να το ξέρω ; Οι εικόνες είναι δική μου και του πραγματικού !
Ποτέ στη δουλειά μου δεν είμαι παρεκτρέπομαι με κανέναν και ήμουν πάντα σωστός και πιστεύω ότι κανένας από όσους ήταν μαζί μου και δεν έμεινε ικανοποιημένος ??

aleksandra_ts

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
καμια σχεση οι φωτο με την πραγατηκοτητα.......τωρα περι του εργου δεν ξερω μια πιπα εδωσα....καβαλας
Αυτό μπορεί να συμβεί πριν από ένα χρόνο και μισό, πώς μπορείτε να πείτε ότι δεν είμαι πραγματικά ; Πώς μου αναγνωρίζονται αν οι φωτογραφίες δεν είναι πραγματικές ?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
πάλι λες παπαριές βάτραχε, εισαι εντελώς αναξιόπιστος... ποια Καβάλας ρε;; τόσες φορές 'έχουμε διαφωνήσει για την ιδια.. οι φωτογραφίες αυτες ειναι προσφατες και πραγματικες, εχει διαμερισμα στην αρχη της Αχαρνων.. εσυ μια τη πετυχαινεις στη Σατωβριανδου και μια στη Καβαλας... κι απ οτι λες παρ οτι δεν σου αρεσε της εδωσες μια πιπα.. πες μου οτι τρελλαθηκε απ την ομορφια σου και στην πήρε τσάμπα..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
πάλι λες παπαριές βάτραχε, εισαι εντελώς αναξιόπιστος... ποια Καβάλας ρε;; τόσες φορές 'έχουμε διαφωνήσει για την ιδια.. οι φωτογραφίες αυτες ειναι προσφατες και πραγματικες, εχει διαμερισμα στην αρχη της Αχαρνων.. εσυ μια τη πετυχαινεις στη Σατωβριανδου και μια στη Καβαλας... κι απ οτι λες παρ οτι δεν σου αρεσε της εδωσες μια πιπα.. πες μου οτι τρελλαθηκε απ την ομορφια σου και στην πήρε τσάμπα..

Μιλαω για δυο χρονια πριν μουτρο όχι για τωρα σπιτι καπου π καραισκαη ......Δεν λεω μαλακιες ρε μουτρο από τ 17 είμαι στο χωρο κ φτανω τ 40 ελεος μ αυτην την πιπιλα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Μιλαω για δυο χρονια πριν μουτρο όχι για τωρα σπιτι καπου π καραισκαη ......Δεν λεω μαλακιες ρε μουτρο από τ 17 είμαι στο χωρο κ φτανω τ 40 ελεος μ αυτην την πιπιλα
κι ακομα δεν ταμαθες.. δεν μου ειπες ομως γιατι της εδωσες την πιπα αφου ηταν χαλια απο εμφανιση...

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
καλή, μιά ώρα πρόγραμμα  και πλούσια τα ελέη.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
ναι το ξέρω...απλά λέω πως καλό είναι όταν γράφουμε μια γνώμη σε ένα forum που το διαβάζουν πολλοί, να είμαστε πιο αναλυτικοί...

μουτρο εχουν μεγαλο θρασος αυτές .....ειχαν κανει κυκλοωα και σου παρουσιαζοταν αλλα τον αλλον στο χωρο μονο η περουκα ηταν υδια ....ξερω πολύ καλα τ λεω δεν γραφω για να πω τη μαλακια μου .......τωρα μπορει ν χει βαλει μιαλο  μπορει κ οχιιιιιιιιιιιι....δυδημου είναι ο χωρος της αν θυμαμαι καλα στα μπουρδελα στη φιλης την εχω δει από κοντα προσφατα αρκετες φορες δεν εντηποσιαστηκα .....εγω δεν ξαναπαω ....εσεις μπορει ν κανετε οτι θελετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom