podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Πληρώνεις να σε δείρουν,να σε εξευτιλήσουν και να σε ?Απαπαπα......
Τώρα ισχύει....Η δνση δεν ισχύει.....
Είναι...Τζένος...οι φωτό αυτό δείχνουν....άνδρακλας...οικοδόμος...πρέπει να μεταφερθεί στο ''Τραβέλια με προσόντα''...φιλε μου εισαι σιγουρος οτι αυτη η Τζενη ειναι Τζενη και οχι...Τζενος? Ειναι τουλαχιστον ομορφη/ος?
Αν ρωτάς εμένα φίλε...δεν έχω ιδέα...το site είδα με τις φωτό...δεν με ενδιαφέρουν τέτοιου είδους παιχνίδια.....ΤΙ παιζεται εκει εξηγησε μασ λιγο.
Αν ρωτάς εμένα φίλε...δεν έχω ιδέα...το site είδα με τις φωτό...δεν με ενδιαφέρουν τέτοιου είδους παιχνίδια.....
Ωχ...λές να είμαστε ανώμαλοι?ουτε και εμενα απλα δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους ευχαριστιση προσφερουν αυτες οι μαλακιες.να τρως ξυλο απο μπαζα να πληρωνεις και να μην χυνεις ελεος.ακουσα ατι η μια ειναι και τριχωτη.μηπως να πληρωσουμε για να μασ κανουν καμια φαλαγκα?
Ειναι απιστευτο ποση στενομυαλια υπαρχει στον Κόσμο. Στο σεξ ολα επιτρεπονται οταν συμφωνουν και οι 2,3,4 κτλ
. Nte Sade, von Mazoh, G. Appolinaire και αλλοι. Διβαστε και κανενα βιβλιο αγορια εκτος απο το Sportime και τον Φιλαθλο Αντε ντε να ανοιξει και λιγο το μυαλο.
Ρε φιλαράκι,εγώ δεν γουστάρω τέτοια πράγματα...δεν κατηγορώ και κανέναν που γουστάρει....όμως το να διαβάσω βιβλία για να μου αρέσει μου φαίνεται κάπως βλακεία...τί να κάνουμε τώρα?Και αυτό που έγραψα παραπάνωΕιναι απιστευτο ποση στενομυαλια υπαρχει στον Κόσμο. Στο σεξ ολα επιτρεπονται οταν συμφωνουν και οι 2,3,4 κτλ
Αλλωστε οσο ηλιθιο σας φενεται να πληρωσετε για να σας δειρει μια εκπαιδευμενη αφεντρα με ολα τα αξεσουαρ της και τον ειδικο της χωρο αλλο τοσο φενεται ηλιθιο να πληρωνεις 250 και 300 Ε για ενα ψευτικο GFE... σο θεατρο ειναι το ενα τοσο ειναι και το αλλο. Στο κτω κατω πολλοι ιδιοφυεις αντρες της ιστοριας υπηρξαν BDSM. Nte Sade, von Mazoh, G. Appolinaire και αλλοι. Διβαστε και κανενα βιβλιο αγορια εκτος απο το Sportime και τον Φιλαθλο Αντε ντε να ανοιξει και λιγο το μυαλο.
είναι απλά για χαβαλέ....σώνει και καλά να γουστάρουμε δλδ?Δεν σε καταλαβαίνω....Ωχ...λές να είμαστε ανώμαλοι?
Μα τί λέτε τώρα η Ευα και η Δέσποινα θεορόυνται οι πιο είδικες στον χόρο του S/M