Νέα

S/M με ερωτική επαφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα masterjim1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

masterjim1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται κοπελες που να εχουν τα καταληλα αξεσουαρ για sm και να κανουν και επαφη ωστε να μπορουν να γινουν ολες οι φαντασιωσεις

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Υπάρχει ενα sm studio αλλα μακριααααααα.Πληρωνεις ενα καρο λεφτα και δε γαμας κιολας συν οτι οι γκομενες μπαζα

kinky_mind

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν εννοεις το s/m studio στη μαρνη, εχω επισκευτει τοσα και τοσα και το βρισκω μακραν το καλυτερο, οχι οτι υπαρχουν και πολλα δηλαδη.. αλλα εκει φιλε δε γαμας που να χτυπιεσαι κατω :headbang:

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
άμα δε γαμας τι κάνεις τότε?

Cyclon

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σας,

μηπως ξερει κανεις καμια ομορφη (σχετικο ειναι αυτο) που να εκτελει χρεη αφεντρας σε καποιο στουντιο?

Εχω επισκεφθει αρκετες αλλα πολλες ειτε κανουν αγγαρεια ειτε δεν το 'χουν.
Μονο μια ηταν πολυ καλη αλλα δεν ειχα συγκρατησει ονομα,την ειχα πετυχει στη Βριλησσου στο νουμερο 36 πριν αρκετο καιρο.
Το μονο που θυμαμαι ηταν ξανθια με αρκετα ωραιο σωμα και μιλουσε απταιστα ελληνικα.

Αν γνωριζει καποιος,καποια κοπελα που να ξερει να το εξασκει ας με βοηθησει.

Ευχαριστω.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Σ 59 6ος ελενη.

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους.Στο σολωμου 59 6ος ελενη που λετε τι παιζει?Ειναι στουντιο s/m,στουντιο κανονικο υπαρχει κανενα τηλ?Γενικα τι παιζει εκει?Ευχαριστω

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Καλημερα σας,

μηπως ξερει κανεις καμια ομορφη (σχετικο ειναι αυτο) που να εκτελει χρεη αφεντρας σε καποιο στουντιο?

Εχω επισκεφθει αρκετες αλλα πολλες ειτε κανουν αγγαρεια ειτε δεν το 'χουν.
........
Αν γνωριζει καποιος,καποια κοπελα που να ξερει να το εξασκει ας με βοηθησει.

Ευχαριστω.
Αν δεν είναι ξανθιά και είναι κάποια νεαρή Ελληνίδα και πανέμορφη κοκκινομάλλα και το κυριότερο που δεν το παίζει αλλά είναι μια αυθεντική Αφέντρα, μήπως θα σε χάλαγε? :bottom:
Εκτός και αν θέλεις μαζί με το αυταρχικό και sex... :idiot:
Στο λέω επειδή sex σε αυτόν τον χώρο δεν παίζει που να τις χρυσώνεις όπως σωστά λέει και ο kinky mind! :cool2:

xristos1974

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν είναι ξανθιά και είναι κάποια νεαρή Ελληνίδα και πανέμορφη κοκκινομάλλα και το κυριότερο που δεν το παίζει αλλά είναι μια αυθεντική Αφέντρα, μήπως θα σε χάλαγε? :bottom:
Εκτός και αν θέλεις μαζί με το αυταρχικό και sex... :idiot:
Στο λέω επειδή sex σε αυτόν τον χώρο δεν παίζει που να τις χρυσώνεις όπως σωστά λέει και ο kinky mind! :cool2:

Αγαπητέ atractive_man επειδή φαίνεται να ξέρεις κάτι, θερμή παράκληση να μου στείλεις με PM τα στοιχεία επικοινωνίας της εν λόγω Ελληνίδος. Δεν ψάχνω για σεξ με την Αφέντρα, μόνο αυταρχικό. Ελληνίδα όμορφη, που να "το έχει" στον συγκεκριμένο τομέα  είναι πραγματικά σπάνιο.

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους,βρε παιδια αυτη η Ελενη που λετεν πιο πανω ειναι επαγγελματιας αφεντρα το κανει ετσι,ειναι s/m studio,υπαρχει καποιο τηλ τι ακριβως γινεται με αυτη,εξηγηστε μου και εμενα,ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom