papitsoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Γεια σας παιδια, εχω ενα hornet 600 2004 εχει κανεις αποψη κανενα εμπιστο συνεργειο για ρυθμισμα βαλβιδων, αλλα περισσοτερο μ ενδιαφερει το κοστος αν ξερει κανεις πανω κατω
Ο άνθρωπος έχει Hornet 600 όχι XT....NBAZ είσαι υπερβολικός.Για να ρυθμίσεις τις βαλβίδες αρκεί να βγει το τεπόζιτο και να ανοίξει το καπάκι της κεφαλής.Εκεί είναι τα "κοκοράκια" των βαλβίδων στα οποία ρυθμίζεται το διάκενο.Πάντως φίλε papitsoulos αν δε χτυπάνε οι βαλβίδες δε θέλουν ρύθμισμα.Και σε πολλές μηχανές είναι αυτόματες οπότε δε θέλουν ποτέ ρύθμισμα.
Ο άνθρωπος έχει Hornet 600 όχι XT....
Και ήμουν έτοιμος να παω στον μάστορα μου να του κάνω σκηνή που μου παίρνει τσάμπα λεφτάTo cb600 δεν εχει κοκορακια, εχει καπελωτα οπως λεει ο nbaz.
τυπε πάρε τηλέφωνο κάνα συνεργείο να μάθεις τιμές. ....εγώ την άλλη εβδομάδα θα την πάω στον Γεωργουση. ....εχω άκουσα ότι κάνει καλή δουλειά. ...Παιδια καπελωτα εχει, ξερω να το κανω και μονος μου, αλλα δεν εχω ορεξη και βασικα ροποκλειδο για να σφιξω το καπακι μετα, απλα επειδη δε πηγαινω σε μηχανικους κανω τα παντα, εκτος απο αυτο ρωτησα μηπως καποιος ξερει μονο για ελεγχο και ρυθμισμα αν χρειαζεται ποσο κοστιζει.
Στα 24κ λεει οντως εγω την πηρα με 15κ και εχω τωρα 38κ. Ακουω εναν ηχο αλλα δεν ειναι οι βαλβιδες ο CCT χτυπαει, αλλα ελεω manual και για ψυχολογικους παραγωντες ηθελα να τις τσεκαρο.
το θέμα είναι η σωστή δουλειά. ...αν και 200 που λες για cbf 250...μου ακούγεται υπερβολικόγεωργουσης???μεγαλος κλεφτης!πηγε φιλος με cbf 250 να ρωτησει για ρυθμιση βαλβιδων και του ζητησε 200 ευρω!!![]()