Νέα

Ρύθμιση του site για περισσότερες σελίδες με τίτλους από νήματα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonixxx11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 253
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
816
Πόντοι
86
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον τίτλο που έγραψα και να εκφράσω μια απορία που έχω θα ήθελα.

Συνηθιζω να διαβάζω ολους τους τίτλους του κάθε νήματος καθημερινά και οποίο με ενδιαφέρει το ανοίγω για να το διαβάσω.

Σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω από τις έξι το πρωί μέχρι τις 8 και μισή το πρωί και μετά λόγω δουλειάς ξαναμπήκα να διαβάσω τους τίτλους νημάτων στις 12 το βράδυ δηλαδή μετά από δεκαπέντε ώρες ξαναμπήκα στο site.

Oμως μπαίνοντας μετά από δεκαπέντε ώρες και ξεκινώντας να δω τίτλους νημάτων και προχωρώντας τις σελίδες ένα,δυο,τρία κλπ σταμάτησε στην σελίδα πέντε που είχε ώρα 3:41 μεσημέρι.

Έχασα δηλαδή και υπάρχει ένα κενό αυτών που θα ήθελα να διαβάσω από 8μιση το πρωί μέχρι τις 3:41 μεσημέρι που σταμάτησαν οι σελιδες να προχωρούν και πριν τις 3:41.

Γιατί δεν συνεχίζει το site και σε σελίδες 6,7,8,9 ώστε να διαβάζουμε και πιο πισω κλπ και σταματάει στις 5 πρώτες σελίδες μόνο;

Αυτό αλλάζει με κάποια ρυθμιση; Ή ετσι είναι φτιαγμένο το site;

Ευχαριστώ.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.906
Πόντοι
3.506
Όταν πατάς ¨σημείωση όλων των thread ως αναγνωσμένων" σου κρατά καλύτερο update των αδιάβαστων ανά ώρα.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.268
Πόντοι
24.806
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον τίτλο που έγραψα και να εκφράσω μια απορία που έχω θα ήθελα.

Συνηθιζω να διαβάζω ολους τους τίτλους του κάθε νήματος καθημερινά και οποίο με ενδιαφέρει το ανοίγω για να το διαβάσω.

Σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω από τις έξι το πρωί μέχρι τις 8 και μισή το πρωί και μετά λόγω δουλειάς ξαναμπήκα να διαβάσω τους τίτλους νημάτων στις 12 το βράδυ δηλαδή μετά από δεκαπέντε ώρες ξαναμπήκα στο site.

Oμως μπαίνοντας μετά από δεκαπέντε ώρες και ξεκινώντας να δω τίτλους νημάτων και προχωρώντας τις σελίδες ένα,δυο,τρία κλπ σταμάτησε στην σελίδα πέντε που είχε ώρα 3:41 μεσημέρι.

Έχασα δηλαδή και υπάρχει ένα κενό αυτών που θα ήθελα να διαβάσω από 8μιση το πρωί μέχρι τις 3:41 μεσημέρι που σταμάτησαν οι σελιδες να προχωρούν και πριν τις 3:41.

Γιατί δεν συνεχίζει το site και σε σελίδες 6,7,8,9 ώστε να διαβάζουμε και πιο πισω κλπ και σταματάει στις 5 πρώτες σελίδες μόνο;

Αυτό αλλάζει με κάποια ρυθμιση; Ή ετσι είναι φτιαγμένο το site;

Ευχαριστώ.

Επί τι ευκαιρία και στις κριτικές θα μπορούσε να συνεχίζει έτσι όπως είναι στην αρχική. Γιατί αν μπεις πρωί και μετά βράδυ θα χάσεις κάποιες. Όταν πατάς Όλες οι κριτικές να βγαίνουν σε κουτάκια και να επιλέγεις. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό λόγο του όγκου δεδομένων.

OP
OP
S

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
816
Πόντοι
86
Δεν έχω καταλάβει όμως αφού δεν πήρα κάποια σαφή απάντηση γιατί δεν μπορεί κάποιος να διαβάσει και πέραν των πέντε πρώτων σελίδων κάθε φορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom