Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
και εως σήμερα νεότερο ουδέν.Μια από τα ίδια και εγώ, στο περίμενε 3 εβδομάδες
και εως σήμερα νεότερο ουδέν.Μια από τα ίδια και εγώ, στο περίμενε 3 εβδομάδες
Ένα μήνα έχει να μπει στην ιστοσελίδα που την βρήκες?2η επίσκεψη στη Ροζίτα!vfm για αυτό που προσφέρει,μασάζ πέους και μασαζακι ζήτησα!τα δείνει όλα αν και μιλάει πολύ!Αξίζει να την επισκεφθεί κάποιος έστω και για μια φορά!BBW μελαχρινή γύρω στα 30.
Είχα το τηλέφωνο από την 1η επισκεψηΈνα μήνα έχει να μπει στην ιστοσελίδα που την βρήκες?
Στείλε στο Βάιμπερ της για να κανονίσεις ραντεβούΠηγε κανεις προσφατα? Γιατι την ψαχνω και δεν την βρισκω...
Καλησπέρα μύστη, μήπως μπορείς να στείλεις το βαιμπερ γιατι δεν το βρίσκω πουθεναΣτείλε στο Βάιμπερ της για να κανονίσεις ραντεβού
Κανενα νεο;
Έτσι μαν.Με εμένα δεν είχε κανένα πρόβλημα και ούτε έκανα κάτι που να την πείραξε.Ξαφνικά όμως σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα μου,οπότε έσβησα και τον αριθμό της.Δεν είναι η μόνη με τέτοια συμπεριφορά στον χώρο πάντωςΜετά από μερικές κλήσεις σε διάστημα μερικών εβδομάδων όπου δεν απάντησε η Ροζίτα δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο. Πάμε για άλλα
Ακριβώς το ίδιο και με μενα. Πάντα κυριος ήμουν και με το χαβαλέ μας. Αλλά αφού δεν θέλει δεν θα σκάσουμε κιόλαςΈτσι μαν.Με εμένα δεν είχε κανένα πρόβλημα και ούτε έκανα κάτι που να την πείραξε.Ξαφνικά όμως σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα μου,οπότε έσβησα και τον αριθμό της.Δεν είναι η μόνη με τέτοια συμπεριφορά στον χώρο πάντως