Θα σου πρότεινα σαν παλιός μπογιατζής να το ενισχύσεις με μίνιο αστάρι ντουκόχρωμα και ριπολίνη. Εγγύηση 1000% ότι θα χεστείς στο τάλιροτυποι εχω κανει κατι μαυρα μεροκαματα λαδομπογιατζης πριν δραστηριοποιηθω στα μαλλια της γριας και τα σαλεπια
λετε αμα κανω σκονη κατι χρωματιστους σοβαδες και λαδομπογιες που εχω κρατησει και πουλαω σαν υλικα οικοδομων για να ζησω,να βγαλω τιποτα αν τα σπρωξω στους μυστες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ροζ κόκα το ακριβότερο ναρκωτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Με αυτα τα υλικα λογικα θα "μπετωσει".....
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.877
- Πόντοι
- 206
Η πραγματική κόκα χωρίς να έχω γνώσεις επίθεση του θέματος νομίζω κάνει καλό .
στις χώρες παραγωγής τα φύλα τα μασάνε
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.723
- Πόντοι
- 2.606
εμεις παλι εδω μασαμε σανοΗ πραγματική κόκα χωρίς να έχω γνώσεις επίθεση του θέματος νομίζω κάνει καλό .
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 446
Η πραγματική κόκα χωρίς να έχω γνώσεις επίθεση του θέματος νομίζω κάνει καλό .
Η πραγματική κόκα το φυτό το μασουλαγανε οι ιθαγενείς της νότιου Αμερικής για να τους κρατανε ξυπνιους απο την υπνηλία που υπέφεραν. Οι άγιοι Ευρωπαίοι την κάναμε σκατα για να εθιστεί ο κοσμάκης στα ναρκωτικά.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.936
- Πόντοι
- 3.346
Woke ναρκωτικα ειναι αυτα.
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.877
- Πόντοι
- 206
Εμείς έχουμε άλλου είδους ναρκωτηκα που μας κρατάνε άγρυπνους ΔΕΗ ,ΟΤΕ,ΕΦΚΑ ,ΕΦΟΡΙΑΗ πραγματική κόκα το φυτό το μασουλαγανε οι ιθαγενείς της νότιου Αμερικής για να τους κρατανε ξυπνιους απο την υπνηλία που υπέφεραν. Οι άγιοι Ευρωπαίοι την κάναμε σκατα για να εθιστεί ο κοσμάκης στα ναρκωτικά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κουτόχορτοεμεις παλι εδω μασαμε σανο
Το άρθρο το έχει γράψει κάποιος αστοιχείωτος κρετίνος. 2CB είναι με ροζ χρωστική, καμία φορά άρωμα φράουλας, καφεΐνη και κάποιες φορές κεταμίνη.Βασικά τώρα διάβασα το άρθρο.
Δεν ήταν καν κόκα λέει, κεταμίνη με αμφεταμίνη.
Και το πουλούσαν 120 το γραμμάριο ενώ δεν κάνει ούτε 20.
Οι λεφτάδες που είχαν δει το Breaking Bad, νόμιζαν ότι χρωματιστό ναρκωτικό = καλύτερο.
Και θα κοκορεύονταν ότι έπιναν "ροζ κόκα" άρα καλύτερη.
Δε θα ξέρουν που να κρυφτούν τώρα από την ξεφτίλα.
Το 2CB είναι μια από τις πολλές φενυθιλαμινες που συνέθεσε ο Shulgin και δημοσίευσε στο βιβλίο του PiHKAL.
Είναι στην ίδια γενική κατηγορία με το MDMA.
Είναι σπάνιο και περίεργο γιατί έχει και ψυχεδελική δράση εκτός από διεγερτική.
Η πραγματική κόκα το φυτό το μασουλαγανε οι ιθαγενείς της νότιου Αμερικής για να τους κρατανε ξυπνιους απο την υπνηλία που υπέφεραν. Οι άγιοι Ευρωπαίοι την κάναμε σκατα για να εθιστεί ο κοσμάκης στα ναρκωτικά.
Η «πραγματική» κοκαινη είναι υδροχλωρικό αλας και αμινη στη γενικότερη συνομοταξία των αλκαλοειδων. Είναι μια λευκή, κρυσταλλική σκόνη, με σύσταση που ξεκινάει από πούδρα έως σαν χοντρό αλάτι, εξαρτάται από τον τρόπο που εξάχθηκε. Παρά την πεποίθηση των περισσότερων καμένων στη καθαρή της μορφή δεν έχει μυρωδιά.
Το φυτό (ερυθροξυλο κοκας) περιέχει λιγότερο από 1.5% κοκαινη κατά βάρος και περιέχει και άλλες ουσίες. Οπέρ μια μπουκιά από φύλα έχει κάπου 1mg κοκαΐνης μέσα όταν μια τυπική χρήση της σκόνης είναι 60-200mg.
Την χρησιμοποιούν για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκαλεί η ελειψη οξυγόνου στα ψηλά υψόμετρα των Άνδεων του περου.
Είναι σαφώς καλύτερο από τον καφέ. Και αν θες να καταλάβεις γιατί δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την 100πλασια δόση καφεΐνης. Πχ ένας τυπικός καφές έχει 50mg καφεΐνης, εσυ δοκίμασε να φας 5γρ. Θα μείνεις στο τόπο.
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 446
Καφε δεν πινω γενικα μονο σε εκτακτες αναγκες για να αντιμετωπισω την υπνηλια ενα σκετο καφε, ευχαριστω για τις πληροφοριες.Η «πραγματική» κοκαινη είναι υδροχλωρικό αλας και αμινη στη γενικότερη συνομοταξία των αλκαλοειδων. Είναι μια λευκή, κρυσταλλική σκόνη, με σύσταση που ξεκινάει από πούδρα έως σαν χοντρό αλάτι, εξαρτάται από τον τρόπο που εξάχθηκε. Παρά την πεποίθηση των περισσότερων καμένων στη καθαρή της μορφή δεν έχει μυρωδιά.
Το φυτό (ερυθροξυλο κοκας) περιέχει λιγότερο από 1.5% κοκαινη κατά βάρος και περιέχει και άλλες ουσίες. Οπέρ μια μπουκιά από φύλα έχει κάπου 1mg κοκαΐνης μέσα όταν μια τυπική χρήση της σκόνης είναι 60-200mg.
Την χρησιμοποιούν για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκαλεί η ελειψη οξυγόνου στα ψηλά υψόμετρα των Άνδεων του περου.
Είναι σαφώς καλύτερο από τον καφέ. Και αν θες να καταλάβεις γιατί δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την 100πλασια δόση καφεΐνης. Πχ ένας τυπικός καφές έχει 50mg καφεΐνης, εσυ δοκίμασε να φας 5γρ. Θα μείνεις στο τόπο.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.733
- Πόντοι
- 3.506
Έχουν βγάλει. Ήδη από τη 10ετία του 60. Τσέκαρε acid blotters.Σε λιγο θα βγαζουν ναρκωτικά με σχεδια και σχήματα.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.126
- Πόντοι
- 3.556
Σε λιγο θα βγαζουν ναρκωτικά με σχεδια και σχήματα.
Την gay κοκαΐνη θα την βγάζουν σε σχήμα πουτσάκι ... θα πέσουν με τα μούτρα οι μπούστηδες και θα γίνει ανάρπαστη
Σορρυ δεν αναφερόμουν προσωπικά σε εσένα, το δεύτερο πρόσωπο ήταν κατσχρηστικοΚαφε δεν πινω γενικα μονο σε εκτακτες αναγκες για να αντιμετωπισω την υπνηλια ενα σκετο καφε, ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Όσα θες, εκτός από το lsd που το βάζουν σε τυπωμένα στυπόχαρτα τα χάπια extasy έρχονται σε προ σχήμα και χρώμα θες. Αρκουδάκια, λογότυπα, ότι μπορείς να φανταστείςΣε λιγο θα βγαζουν ναρκωτικά με σχεδια και σχήματα.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.339
- Πόντοι
- 3.936
Όσοι είναι χοντρομ@λακες ας ψακωθουν ελευθερα, μια- δύο κι έξω. Τη σπάνε 10 φορές με διαφορα δηλητήρια για να πολλαπλασιαστει και μετά γίνονται μάγκες τα βαπόρακια που θέλουν κότερα ελικόπτερα, κάτι τελειωμένοι δηλαδη που γουσταρυν χαι λαιφ τραγούδια χορό κ βιντεοκλίπ.Ροζ κόκα στην Ελλάδα 120 ευρώ το γραμμάριο
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.339
- Πόντοι
- 3.936
Με μελάνι σουπιας καλύτερα και να έχεις την Τσιλα για κράχτη, λέγοντας το τραγούδι: μαυρη- μαυρηδηλαδη αμα τη νοθευσουν με σαλεπι τυπε θα γινει μωβ;
Gademosavros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 1.106
- Πόντοι
- 201
Γι αυτό κανένας απ αυτούς δεν έχει δόντιαΗ πραγματική κόκα χωρίς να έχω γνώσεις επίθεση του θέματος νομίζω κάνει καλό .
Την μασάνε για το υψόμετρο στις Άνδεις και έχει κ διάφορα σουβενίρ με κόκα για τουρίστες να πάρεις σε αυτά τα χωριά. Πχ καραμέλες με κόκα, τσαι κ.ο.κ.Η πραγματική κόκα χωρίς να έχω γνώσεις επίθεση του θέματος νομίζω κάνει καλό .
Διαγραμμένο μέλος 248828
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2024
- Like
- 239
- Πόντοι
- 21
Εγώ προτιμώ τα κοκάκια με ανάλαφρη κρέμα και επίστρωση σοκολάτας !!!
Φοβερό διεγερτικό και τρομερή εξάρτηση !!!
Φοβερό διεγερτικό και τρομερή εξάρτηση !!!
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.877
- Πόντοι
- 206
Έχεις δοκιμάσειΤην μασάνε για το υψόμετρο στις Άνδεις και έχει κ διάφορα σουβενίρ με κόκα για τουρίστες να πάρεις σε αυτά τα χωριά. Πχ καραμέλες με κόκα, τσαι κ.ο.κ.