Νέα

Ροζ γραμμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Odysseas74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.643
Πόντοι
4.615
Όλοι μας βλέπουμε κατά καιρούς δελεαστικές διαφημήσεις με γυναίκες έτοιμες για καυτό τηλεφωνικό σεξ καλώντας αριθμούς που ξεκινούν από 90. Ποιος άραγε δεν έχει μπει στον πειρασμό να τηλεφωνήσει στις γραμμές προσαυξημένης χρέωσης; Σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό από μας έχει πάρει κάποια στιγμή στη ζωή του. Τι εμπειρίες έχετε αποκομίσει; Είναι σκέτη μούφα ή μήπως αν το χειριστούμε σωστά να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε (τηλεφωνικά πάντα) και τις πιό κρυφές μας φαντασιώσεις;
Έχω απολύτως προσωπική γνώμη για αυτές τις γραμμές. Όχι επειδή κάνω χρήση τους, αλλά γιατί έχω γνωρίσει δύο γυναίκες που έκαναν και κάνουν αυτή τη δουλειά. Και μπορώ να πω εν συντομία τα εξής:
1)Οι γραμμές προφανέστατα έχουν ως σκοπό να σε κάνουν να μιλάς όσο το δυνατόν πιο πολύ και να σε ''πιέζουν'' να τις καλείς ξανά και ξανά, αφήνοντάς σου και υπονοούμενα για από κοντά απολαύσεις κάποιες φορές.
2)Οι φώτο που τυχόν υπάρχουν σε αγγελίες διαφήμισης τέτοιων γραμμών, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση εμφανισιακά και ηλικιακά και με τις πραγματικά εργαζόμενες γυναίκες σε αυτές τις γραμμές. Το μοναδικό κριτήριο πρόσληψης και εργασίας σε μία τέτοια γραμμή είναι μία ''αισθησιακή'' φωνή και τίποτε περισσότερο. Από εκεί και έπειτα, μπορεί να είναι οποιασδήποτε ηλικίας και εμφάνισης, και να λέει τα δικά της εκείνη.
3)Εν ολίγοις, είναι χαμένος χρόνος και κυρίως χαμένο χρήμα......

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Έχω απολύτως προσωπική γνώμη για αυτές τις γραμμές. Όχι επειδή κάνω χρήση τους, αλλά γιατί έχω γνωρίσει δύο γυναίκες που έκαναν και κάνουν αυτή τη δουλειά. Και μπορώ να πω εν συντομία τα εξής:
1)Οι γραμμές προφανέστατα έχουν ως σκοπό να σε κάνουν να μιλάς όσο το δυνατόν πιο πολύ και να σε ''πιέζουν'' να τις καλείς ξανά και ξανά, αφήνοντάς σου και υπονοούμενα για από κοντά απολαύσεις κάποιες φορές.
2)Οι φώτο που τυχόν υπάρχουν σε αγγελίες διαφήμισης τέτοιων γραμμών, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση εμφανισιακά και ηλικιακά και με τις πραγματικά εργαζόμενες γυναίκες σε αυτές τις γραμμές. Το μοναδικό κριτήριο πρόσληψης και εργασίας σε μία τέτοια γραμμή είναι μία ''αισθησιακή'' φωνή και τίποτε περισσότερο. Από εκεί και έπειτα, μπορεί να είναι οποιασδήποτε ηλικίας και εμφάνισης, και να λέει τα δικά της εκείνη.
3)Εν ολίγοις, είναι χαμένος χρόνος και κυρίως χαμένο χρήμα......

Ακριβωs  10000000000000000%

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Μεχρι και τα μικρα παιδια το ξερουν το παραμυθι...
Πριν απο πολλα χρονια που πρωτοξεκινησε την πατησανε πολλοι
Το ειχανε πει σ ολα τα καναλια
Οχι δεν συναντησα καμμια κι ουτε θελω
Δλδ....και να θελειs δεν θα συναντησειs ποτε καμμια
Ναι εντάξει, συμφωνώ απόλυτα αλλά όταν παίρνεις τηλ και έχεις τρελές κάβλες, αν σου αρέσει η φωνή της, δε σ'ενδιαφέρει ποια κρύβεται από πίσω. Με αυτό το σκεπτικό εννοώ αν έχει βγάλει κανείς γούστα. Μόνο τηλεφωνικά. Από κοντά ξέρω ότι είναι αδύνατο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι εντάξει, συμφωνώ απόλυτα αλλά όταν παίρνεις τηλ και έχεις τρελές κάβλες, αν σου αρέσει η φωνή της, δε σ'ενδιαφέρει ποια κρύβεται από πίσω. Με αυτό το σκεπτικό εννοώ αν έχει βγάλει κανείς γούστα. Μόνο τηλεφωνικά. Από κοντά ξέρω ότι είναι αδύνατο.

Στον καιρο τηs οικονομικηs δυσπραγιαs που ζουμε, προτιμω να μαγνητοφωνησω μια φιλη μου, να την ακουω με την ησυχια μου και να
τραβαω και καμμια :jerking: :jerking: :jerking:Φτηνοτερα θα μου στοιχισει

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.643
Πόντοι
4.615
Έχεις συναντήσει ποτέ καμιά από αυτές;
Εγώ φίλε μου δεν έχω συναντήσει, έχω πηδήξει δύο από αυτές εκεί μέσα. Η μία ήταν ζωντοχήρα 46 ετών που έλεγε ότι είναι 25 και η άλλη παντρεμένη 37 που έλεγε 23 νομίζω. Δεν τις γνώρισα μέσω γραμμών αλλά έξω, και τα έφερε έτσι που μέσω της μίας κατέληξα να πηδήξω και την άλλη!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ήταν σε καμία περίπτωση τίποτα θεόμουνα, ούτε γκομενάρες. Και καμία σχέση με ό,τι έλεγαν. Απλά, έτυχε και οι δύο να πηδιούνται καταπληκτικά!!!! Και ειδικά η παντρεμένη είχε πλάκα, γιατί δούλευε νυχτερινή, ερχόταν να πηδηχτούμε πριν τη δουλειά και μετά πήγαινε να αφαιμάξει οικονομικά κάποιους άλλους.....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Στον καιρο τηs οικονομικηs δυσπραγιαs που ζουμε, προτιμω να μαγνητοφωνησω μια φιλη μου, να την ακουω με την ησυχια μου και να
Πλάκα πλάκα είναι πολύ καλή (και οικονομική) η ιδέα σου συνάδελφε...  :rockon:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Εγώ φίλε μου δεν έχω συναντήσει, έχω πηδήξει δύο από αυτές εκεί μέσα. Η μία ήταν ζωντοχήρα 46 ετών που έλεγε ότι είναι 25 και η άλλη παντρεμένη 37 που έλεγε 23 νομίζω. Δεν τις γνώρισα μέσω γραμμών αλλά έξω, και τα έφερε έτσι που μέσω της μίας κατέληξα να πηδήξω και την άλλη!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ήταν σε καμία περίπτωση τίποτα θεόμουνα, ούτε γκομενάρες. Και καμία σχέση με ό,τι έλεγαν. Απλά, έτυχε και οι δύο να πηδιούνται καταπληκτικά!!!! Και ειδικά η παντρεμένη είχε πλάκα, γιατί δούλευε νυχτερινή, ερχόταν να πηδηχτούμε πριν τη δουλειά και μετά πήγαινε να αφαιμάξει οικονομικά κάποιους άλλους.....
Είσαι δάσκαλος, πρέπει να το παραδεχτούμε!  :rockon:

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Mουφααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Λεφτα για πεταμα
Δωστε τα σε κανενα ορφανο τα λεφτα
Απ την αλλη   μερια  ειναι κατι τριμπαζα  μα κατι τριμπαζα!!!!!
Μουφααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
:boobies: :tickedoff: :think:Συμφωνώ απόλυτα. Ξέρεις πόσα ορφανά και αδέσποτα είναι στα στούντιο και στα μπρδλα που θα σου πουν ένα ευχαριστώ και θα αισθανθείς και συ ψυχική και σωματική ανάταση;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πλάκα πλάκα είναι πολύ καλή (και οικονομική) η ιδέα σου συνάδελφε...  :rockon:

Εγω ειχα ολη την καλη διαθεση(παντα την εχω δλδ)  να παρω τηλ  το  090 και να αναπολησω οπωs λεs και να την βρω νοερα...
Ομωs ο (ΕΥΡΩ)παιοs  ασθενει βαρεωs και βολευομαστε με το μαγνητοφωνο

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και δεν βλεπης τσοντα προτιμοτερο

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Εγω ειχα ολη την καλη διαθεση(παντα την εχω δλδ)  να παρω τηλ  το  090 και να αναπολησω οπωs λεs και να την βρω νοερα...
Ομωs ο (ΕΥΡΩ)παιοs  ασθενει βαρεωs και βολευομαστε με το μαγνητοφωνο
Οι καιροί είναι χαλεποί, όντως.  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Και δεν βλεπης τσοντα προτιμοτερο

Ελα ντε!!!!!!!!  τωρα που τα dvd  ειναι παμφθηνα
Απλα.....δεν το αγοραζειs απο το βιντεο κλαμπ τηs γειτονιαs σου
Παει και ο πιτσιρικαs εκει και παιρνει play staion
Mην γινουμε και ρομπα :2funny: :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.643
Πόντοι
4.615
Είσαι δάσκαλος, πρέπει να το παραδεχτούμε!  :rockon:
Φίλε μου εάν έχεις λεφτά που σου περισσεύουν και θες να τα ''επενδύσεις'' στη σεξουαλική σου ικανοποίηση, υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι από το να καλείς σε αυτές τις γραμμές όπου πληρώνεις τη μαλακία και εγώ δεν ξέρω πόσο......

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Ούτε καν να αγοράσεις τσόντα δε χρειάζεται. Μπαίνεις στο tube8 στο internet και βλέπεις ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου!

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
ακου εδω....... :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Φίλε μου εάν έχεις λεφτά που σου περισσεύουν και θες να τα ''επενδύσεις'' στη σεξουαλική σου ικανοποίηση, υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι από το να καλείς σε αυτές τις γραμμές όπου πληρώνεις τη μαλακία και εγώ δεν ξέρω πόσο......

Βεβαια  ....απο τα 15 ευρω μαλιστα παιρνειs πληρεs ...πακετο
δεν μενειs μονο στη φωνη
Και αντε να ειναι καμμια γιαγια απο την αλλη.....ανατριχιασα!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Πάντως σίγουρα οι περισσότεροι έχουμε κάνει τηλεφωνικό σεξ, είτε με φίλη μας, είτε στο 090. Έχει περάσει ποτέ κανείς ΚΑΛΑ σε κάτι τέτοιο;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πάντως σίγουρα οι περισσότεροι έχουμε κάνει τηλεφωνικό σεξ, είτε με φίλη μας, είτε στο 090. Έχει περάσει ποτέ κανείς ΚΑΛΑ σε κάτι τέτοιο;
Σοβαρα τωρα δεν λεω ψεματα,πηρα μια φορα τηλ και περιμενω πανω απο 5 λεπτα να με συνδεσουν τσατιστικα και το εκλεισα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σοβαρα τωρα δεν λεω ψεματα,πηρα μια φορα τηλ και περιμενω πανω απο 5 λεπτα να με συνδεσουν τσατιστικα και το εκλεισα

Εγω ειχα παρει απο περιεργεια μια φορα μονο....τοτε που πρωτοβγηκε το σπορ.....Με τιs μαλακιεs απο δω κι απο κει περασε η ωρα διχωs να παρω πρεφα......Μετα ηρθε οχι ο ερωταs αλλα το εγκεφαλικο απο τον λογαριασμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom