Νέα

Ρούντολφ Ες. Από ανθρωπιστικής απόψεως ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μόνο το συγγενές θα σχολιάσω απο το κείμενο σου. Με το αλλο συμφωνω.
Για μένα ισχύει το εξής. Ο εθνικισμός ενος εθνους, απο τη φύση του αναφέρεται μόνο στο υπ' όψιν έθνος. ΔΕν αναφέρεται και δεν εχει καμία σχέση με κανένα αλλο. Ειναι το αντίθετο χαρακτηριστικό απο το αντίστοιχο του κομμουνισμού που ειναι παγκόσμιος.
Ετσι λοιπόν, ενα Ελληνικό εθνικιστικό κίνημα/κόμμα δεν εχει εκφύσεως καμία σχέση με νορβηγικό, ιαπωνικό, βραζιλιανικό ή οποιοδήποτε άλλο εθνικιστικό κίνημα. Σαν εθνικιστές εχουμε φυσική αντίλειψη ζωής και κόσμου και γνωρίζουμε οτι δε μπορούμε να ταυτιζόμαστε με τίποτα ξένο.

το ιδιο πραγμα λεμε απλα εννουσα οτι και οι δυο πιστευαν κατα 70% το ιδιο πραγμα αλλα ο καθενας για το εθνος του... απλα δεν γουσταρω την γερμανολαγνεια, ειναι σαν να λεμε οτι εμεις οι ελληνες εθνικιστες θα πρεπει να προβαλλουμε τον κεμαλ που ηταν εθνικιστης ασχετα εαν εχει σκοτωσει 2 εκ μικρασιατες.... μελεταμε το 3ο ραιχ αλλα ως εκει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Υπάρχει Βασιλική συνιστώσα στη ΧΑ τύπε;

mqdefault.jpg
το κινημα μεγαλωνει τυπε :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εκτός από τον απόλυτο,οι άλλοι εθνικιστές-πατριώτες με ποιο σκεπτικό στηρίζετε-θέλετε βασιλιά;;;

Βασιλιάς κ Φύρερ γίνεται να συνυπάρξουν;;; :think:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τυπε ο φερης γλυφει οπου μπορει μπας και φαει κανα κοκκαλακι

το ξαναλεω ο καρατζαφερης εξεδιδε το "στεμα της δημοκρατιας" το 74 οταν ηταν ενας απλος δημοσιογραφος..πριν καν τον βαλει στην ΝΔ ο αβερωφ αρα δεν τιθεται θεμα να προσποιειται το Βασιλοφρονα για συμφερον.. Αντιθετα ο Μιχαλολιακος δεν ηταν αν και βασιλικος τοσο μαχητικος υπερ της μοναρχιας σ σχεση με το Καρατζαφερη....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το ξαναλεω ο καρατζαφερης εξεδιδε το "στεμα της δημοκρατιας" το 74 οταν ηταν ενας απλος δημοσιογραφος..πριν καν τον βαλει στην ΝΔ ο αβερωφ αρα δεν τιθεται θεμα να προσποιειται το Βασιλοφρονα για συμφερον.. Αντιθετα ο Μιχαλολιακος δεν ηταν αν και βασιλικος τοσο μαχητικος υπερ της μοναρχιας σ σχεση με το Καρατζαφερη....
ο φερης δεν καλυπτει τα ηθικα ιδεωδη των βασιλοφρονων τυπε
γιαυτο και ο Μεγαλειοτατος τον εβαλε στο περιθωριο

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εκτός από τον απόλυτο,οι άλλοι εθνικιστές-πατριώτες με ποιο σκεπτικό στηρίζετε-θέλετε βασιλιά;;;

ο χιλτερ σιγουρα δεν ηταν βασιλικος γιατι δεν επανεφερε τοΝ Γουλιελμο....ο Μεταξας ηταν...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ποιος εθνικιστής - πατριώτης στηρίζει τον Φύρερ;

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16

Προσωπικά δε μου λέει τίποτα ο θεσμός της βασιλείας. Ολα για μένα στην πολιτική ειναι θέμα συμφερόντων. Αν μπορούσε να αντιπροσωπεύσει και να εφαρμόσει τα συμφέροντα μας θα ημουν υπέρ. Ο συγκεκριμένος δε ξέρω, οπότε δεν ειμαι ουτε υπερ του, ουτε εναντίον του. Για μένα δε ΄τιθεται καν θεμα/ερώτημα βασιλείας.

Επισκέπτης
Σαν εθνικιστές εχουμε φυσική αντίλειψη ζωής και κόσμου και γνωρίζουμε οτι δε μπορούμε να ταυτιζόμαστε με τίποτα ξένο.
Σιγα μην ταυτιστειτε με οτιδηποτε ξενο,εδω δεν ταυτιζεστε με τη ντοπια γραμματικη καλα καλα... :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ο φερης δεν καλυπτει τα ηθικα ιδεωδη των βασιλοφρονων τυπε
γιαυτο και ο Μεγαλειοτατος τον εβαλε στο περιθωριο

ο Μεγαλειοτατος δεν ειναι στην Ελλαδα και δεν επηρεαζει αμεσα καταστασεις... Η καταδικη της Χ.Α στο CNN απο το Μεγαλειοτατο τα λεει ολα AN KAI αστοχη πολιτικα... (μην τα λεμε απο την αρχη απολυτε)

Όταν ο Καρατζαφέρης αρθρογραφούσε υπέρ της Μοναρχίας!

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Ποιος εθνικιστής - πατριώτης στηρίζει τον Φύρερ;

Κανένας διότι ο φύρερ (προφανώς μιλάς για τον Αδόλφο Χίτλερ ετσι?) ανήκει σε άλλο έθνος. Ειναι στην ιστορία αλλου εθνους.Δε μας αφορά, οπως δε μας αφορά ο Ιβαν ο τρομερός, ο μαο τσε τουνγκ, ο χαλίφης των χορασμίων, ο Αρμίνιος της Γερμανίας που τσάκισε τους Ρωμαίους και τόσες χιλιάδες αλλοι ηγέτες στο πέρασματων αιώνων.

Επισκέπτης
Φίλε είχα πιάσει κουβέντα με ένα τέτοιο σκυλί. Ήταν τον Δεκέμβριο του 2008 τότε με τα Δεκεμβριανά.΄
Ένας μεσήλικας γύρω στα 50-55 και άρχισε και μου έλεγε: "Όλα δικά μας παιδιά είναι και η Μέρκελ όλοι δικοί μας.. Και
ο Χίτλερ δικό μας παιδί ήταν,ήθελε να γίνει βασιλιάς της Ευρώπης." "Ναι του λέω,ξέρω.."Τι ξέρετε μου έλεγε..Ότι σας μαθαίνουμε εμείς ξέρετε..."
"Αν θέλουμε,σας ρίχνουμε εκεί κάτι στο κρέας και σας ψοφάμε όλους"...

Του λέω τι ακριβώς θέλετε απο εμάς; Να παίρνουμε μισθούς 600 και 700 euro; "Oύτε μου λέει, λιγότερα"...

Μετά αρχίσαμε και πιάσαμε κουβέντα για τους πλούσιους και μου έλεγε ότι ο Λάτσης είναι δικό μας παιδί,αν έχεις μάνα Εβραία είσαι δικό μας  παιδί..
Βαρδινογιάννηδες και Ωνάσηδες να  πάνε να γαμηθούν...

Στο τέλος του λέω ότι είστε σκυλιά του Ισραήλ!
Και μου λέει "καλά, θα δείτε τον Απρίλιο"...
Να πούμε εδώ ότι τον Απρίλιο (του 2009) έπεσε η κυβέρνηση Καραμανλή...

Υ.Γ.Είναι φώς φανάρι ότι υπάρχει ένα πανίσχυρο Εβραικό λόμπι το οποίο καθορίζει μάλλον τη τύχη του πλανήτη...

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Τι λες τώρα??????????????????????

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Σιγα μην ταυτιστειτε με οτιδηποτε ξενο,εδω δεν ταυτιζεστε με τη ντοπια γραμματικη καλα καλα... :2funny:

αρα να υποθεσω οτι εισαι υπερ της καθαρευουσας αφου νοιαζεσαι για την γραμματικη?

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
καλα σε ειχα κοψει εσενα για φασιστα τυπε :-

ολοι για κάτι με κόβουν φίλτατε! Κοίτα εγω δε θέλω ενα βασιλιά, γουστάρω πολίτευμα αρχαίας Σπάρτης, θέλω 2 βασιλιάδες ταυτόχρονα!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Το πολιτειακό ζήτημα έληξε θεωρώ αμετάκλητα το 1974. Από εκεί και πέρα, ο θεσμός της βασιλείας έχει την έννοια του κληρονομικού ανώτατου άρχοντα, αντί για αιρετό που έχουμε τώρα. Είμαι εγώ βασιλιάς, θα γίνει και το παιδί μου, είτε είναι ηλίθιος, είτε είναι ζώον είτε ανώμαλος.....
Ουδέποτε υπήρξα βασιλικός, είμαι κάθετα υπέρ της προεδρευόμενης δημοκρατίας. Για να κάνω όμως το συνήγορο του εξαποδώ, ερωτώ:
α) Δεν υπάρχουν ''κληρονομικώ δικαιώματι'' συμμετοχές στην πολιτική ζωή της χώρας;
β) Το ότι με έμμεσο τρόπο εκλέγεται κάθε 5 έτη ένας Πρόεδρος, σε τι τον κάνει καλύτερο από έναν όντως ''πεφωτισμένο'' βασιλιά;
Το κακό του θεσμού της βασιλείας στην Ελλάδα, όπως ασκήθηκε από τα πρόσωπα που διετέλεσαν βασιλείς, ήταν κατά την ταπεινή μου άποψη ένα: η εμπλοκή της στην πολιτική σκηνή, και το γεγονός ότι το Παλάτι αποτελούσε ''πόλο εξουσίας'', με διάθεση να ασκεί πολλαπλή επιρροή στα πράγματα. Εάν το Παλάτι έμενε έξω από τις πολιτικές διαμάχες και αρκούνταν στο να ''βασιλεύει'', ίσως ακόμη να είχαμε βασιλεία.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κανένας διότι ο φύρερ (προφανώς μιλάς για τον Αδόλφο Χίτλερ ετσι?) ανήκει σε άλλο έθνος. Ειναι στην ιστορία αλλου εθνους.Δε μας αφορά, οπως δε μας αφορά ο Ιβαν ο τρομερός, ο μαο τσε τουνγκ, ο χαλίφης των χορασμίων, ο Αρμίνιος της Γερμανίας που τσάκισε τους Ρωμαίους και τόσες χιλιάδες αλλοι ηγέτες στο πέρασματων αιώνων.
Ο Μιχαλολιάκος=ελληνική εκδοχή Φύρερ.

Μην κάνεις τον κινέζο ισχύει.... :grin: μπαίνει κ σηκώνεστε όλοι όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού...σιγά μην μπαίνει άλλος πολιτικός αρχηγός κ σηκώνονται όλοι όρθιοι...

Επισκέπτης
Και τα εξωφυλλα με τον Αδολφο και τον Ες που κολλανε αφου"δεν σας αφορα"? :2funny:
URL]]

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
μην εισαι τοσο σιγουρος τυπε :sunglasses:

ο Μεγαλειοτατος αρθρογραφει με 100.000 ατομα στην ελλαδα... καποιοι απο αυτους οπως λες και εσυ ψηφιζουν για να μην χασουν την κουταλα ΝΔ...υπαρχει και η πεζη πραγματικοτητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom