Νέα

Ρούντολφ Ες. Από ανθρωπιστικής απόψεως ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
είδαμε τι έγινε και με τηνέντιμη ειρήνη στον Α!ΠΠ..

πολύ καλη αντιμετώπιση ειδικά μετά τον Β!ΠΠ....

Υπήρχε το προηγούμενο της συνθήκης των Βερσαλιών,ελάχιστοι κατάλαβαν οτι περιείχε το σπέρμα του Β Π.Π .

Επισκέπτης
Μην ξεχνάμε όμως και τους "καλούς" Γάλλους
που ... ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
ΝΑ ... ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!

ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΤΟ 1939,
ΟΤΑΝ ΚΥΡΗΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ... ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
(ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ 2 ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ):
800px-French_Empire_1919-1939.png

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λάκη κάποιοι από αυτά τα απομεμακρυσμένα μέρη της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (Ινδία, Νέα Ζηλανδία), όχι μόνον πολέμησαν τους Γερμανούς (και τους Ιάπωνες), αλλά καθάρισαν και για πάρτη μας το Δεκέμβρη του '44 και γλυτώσαμε τα χειρότερα!
Οπότε ευτυχώς που υπήρχαν κι αυτοί να λες! ;)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ρε Μαγκες ο βασικος λογος του Α'ΠΠ και απ'τους βασικοτερους του Β' μαζι με οσα κουβαλουσαν οι συνθηκες απ'το πρωτο,μεσοπολεμο,κριση,ανοδος φασισμου/ναζισμου,κτλ ηταν οτι δεν ειχε σχεδον καθολου παρα ελαχιστες αποικιες η Γερμανια ωστε να της εξασφαλιζουν οτι θα μπορει να αναπτυσεται ανετα συνεχως μεσω της εκμεταλευσης των αποικιων οπως η Αγγλια και η Γαλλια!

Οσο για τη Τριτη Στρατια του Μοντυ(Μοντγκομερυ) που αποκλειστηκε στη Δουνκερκη και ο Χιτλερ αφησε να περασουν στην Αγγλια 350 χιλιαδες Αγγλοι και Γαλλοι με το πασο τους με τα καικακια,κτλ στην επιχειρηση Ντυναμό, ενω πραγματικα θα μπορουσε να τους εξαφανισει με ενα χραπ εκει υπαρχει ενα ερωτηματικο, ειδικα αν σκεφτουμε την υπεροχη που θα ειχε μετα η Γερμανια απεναντι στην Αγγλια η οποια θα αντιμετώπιζε τεραστιο προβλημα στρατιωτικης επαρκειας και ετοιμοτητας καθως δεν ειχε παρα ελαχιστο στρατο στο νησι αφου ηταν ολος διασκορπισμενος στις αχανεις αποικιες!
Η πιθανοτερη εξηγηση για την ανετοτατη και χαριστικη εκενωση της Δουνκερκης ειναι οτι το εκανε σαν μια πραξη καλης χειρονομιας προς τον Τσερτσιλ ωστε να τους πεισει οτι δε χρειαζεται να σφαχτουμε μεταξυ μας αφηστε με να κανω τη δουλεια μου στην υπολοιπη Ευρωπη και να σας προφυλασσω σαν τειχος ασφαλειας απο τον Σταλιν!

Επισκέπτης
Η πιθανοτερη εξηγηση για την ανετοτατη και χαριστικη εκενωση της Δουνκερκης ειναι οτι το εκανε σαν μια πραξη καλης χειρονομιας προς τον Τσερτσιλ ωστε να τους πεισει οτι δε χρειαζεται να σφαχτουμε μεταξυ μας αφηστε με να κανω τη δουλεια μου στην υπολοιπη Ευρωπη και να σας προφυλασσω σαν τειχος ασφαλειας απο τον Σταλιν!

Φιλοξενούσε εκείνο τον καιρό ένα πουτανάκι στη γερμανία , αγγλίδα πριγκηπέσσα
και ήθελε να κάνει και τον καλό ... Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ...........

Θα ήθελα να ήμουν πιλότος και να χτύπαγα τους άγγλους από αεροπλάνο στη δουνκέρκη.
Να έκανα βόλτες από πάνω και να γάζωνα .....

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16

Θα ήθελα να ήμουν πιλότος και να χτύπαγα τους άγγλους από αεροπλάνο στη δουνκέρκη.

Κι εγω το ίδιο ρε μάγκα, ετσι μόνο και μόνο για τη πουστιά που μας κάνανε στη Μικρά Ασία και Ανατολική Θράκη.

ju-87_stuka.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

με τοσο παχος ρε που να χωρεσεις στο κοκπιτ.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Καλοπροαιρετη Ερωτηση διαβαζοντας σοβαρα αυτα που λες φιλε αφου ένα πανίσχυρο Εβραικό λόμπι ελεγχει τα παντα στην Ελλαδα γιατι τοτε εκαναν τη Χρυση Αυγη απο ασημαντη και γραφικη συμμορια του 0.02% παντοδυναμη εκλογικα με ποσοστα της ταξεως του 10%..;
Τι τους εξυπηρετει τετοια δυναμη σε ενα ναζιστικο/αντισημιτικό κομμα.. :huh: :huh:;;;????

Αναμενω την Απαντηση σου με ανυπομονησια!!!

Δεν γνωρίζω να εξυπηρετεί κάποιους αυτό.
Εχώ την εντύπωση ότι η είσοδος της Χρυσή Αυγής στη Βουλή, ήταν κάτι το απρόβλεπτο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606

ΠΑΡΕ τηλεφωνο την αντζελα...Κορδελιαστρα δουλευε στα νιατα της ,ολο και καπου θα σου βρει να δουλεψεις ΓΑΖΩΤΡΙΑ,αμα το χεις απωθημενο!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Για τον Χίτλερ μιλάς?

Ο Χίτλερ πάντως αμφιβάλλω αν γαμούσε και αν γάμησε έστω και μία φορά την Εύα Μπράουν.

Κρίμα γιατί ήταν και ωραίο μουνί και πήγε αγάμητο και άδικα το καημένο.

Επισκέπτης
Για τον Χίτλερ μιλάς?

Ο Χίτλερ πάντως αμφιβάλλω αν γαμούσε και αν γάμησε έστω και μία φορά την Εύα Μπράουν.

Δηλαδή την κοίταγε ;;;;;;;
Η πολιτική εμπάθεια τυφλώνει , ξέρω ...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δηλαδή την κοίταγε ;;;;;;;
Η πολιτική εμπάθεια τυφλώνει , ξέρω ...

Κοίτα, δεν θα επιμείνω αν και δεν τον πάω τον τύπο, το λέω. Με τις εμμονές που είχε αμφιβάλλω αν μπορούσε πραγματικά σαν εραστής να ικανοποιήσει και να κάνει ευτυχισμένη μια γυναίκα (και δεν μιλάω μόνο για την πραξη, με καταλαβαίνεις).

Δύο από τις ερωμένες του αυτοκτόνησαν (η μία ήταν ανηψιά του) και δύο έκαναν απόπειρα.

Συνημμένα

• Cool Hitler  2.jpg
    Cool Hitler 2.jpg
    328,8 KB · Εμφανίσεις: 41

Επισκέπτης
Απολογία ΕΝΟΣ ΑΓΝΟΥ ΙΔΕΑΛΙΣΤΟΥ,
ΠΟΥ ΑΨΗΦΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΥΝ
ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Για τον Χίτλερ μιλάς?

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ... :2funny: ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΙΣΕ ΤΟ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Απολογία ΕΝΟΣ ΑΓΝΟΥ ΙΔΕΑΛΙΣΤΟΥ,
ΠΟΥ ΑΨΗΦΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΥΝ
ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ.

αφού δεν μετανιώνει γιατί έφυγε από την Γερμανία; περισσότερο σε παραλήρημα μου ακούγεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom