Νέα

Ρούντολφ Ες. Από ανθρωπιστικής απόψεως ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Το πιο πιθανό είναι να μην μπορούσαμε να δούμε τι θα είχε γίνει στον κόσμο γιατί απλά δεν θα είχαμε γεννηθεί.

Οι στειρωμένοι παππούδες και γιαγιάδες μας θα τελείωναν την ζωή τους εργαζόμενοι στα εργοστάσια του Ράιχ και μετά θα έπαιρνα τον δρόμο για την μονάδα ανακύκλωσης ώστε τα ελάχιστα εναπομείναντα λιπαρά στο σαρκίο τους να μετατραπύν σε κάποιο είδος προσωπικής υγιεινής για τους πολίτες της Germania.
σα μεταναστης με πτυχιο και μετρια αγγλικα βρισκεις μια δουλεια στην γερμανια?και του ποδαριου δουλεια...?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
σα μεταναστης με πτυχιο και μετρια αγγλικα βρισκεις μια δουλεια στην γερμανια?και του ποδαριου δουλεια...?

ρε πάλι δουλειά ψάχνεις εσύ? εδώ κάνουμε ιστορία απόψε.

για δουλειά Γερμανία θέλει Γερμανικά φίλε. χωρίς γερμανικά πας έως κουζίνα ελληνικού εστιατορίου (προσοχή εσωτερικός κουζίνα, να κόβεις σαλάτες, όχι σερβιτόρος) ξέρω έναν που δουλεύει έτσι, εφιάλτης.

Deutsch lernen junger Mann!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
παντως για χωρα που εκανε τοσο κακο στον κοσμο που εξαιτιας της πεθαναν και υπεφεραν εκατομμυρια το θρασος τους σημερα ειναι απιστευτο
σαν να μην ηρθε ο Χιτλερ ποτε

Τα μετρα που προτεινουν σημερα και αυτα που πιστευουν μου δειχνουν οτι σαν λαος θελουν την υποδουλωση του αλλου

Αμα πεις σε Γερμανο Χιτλερ θα τρελαθει..αλλα ουσιαστικα κανουν εναν οικονομικο πολεμο σημερα που τους βρισκει συμφωνους

στο ονομα κολλανε!!!απιστευτο

παντως γιατι σε μπουρδελο σαιτ ειμαστε να πω και μια ευχαριστη φαση που ειχα

Γνωρισα μια Γερμανια τουριστρια,ενω βγηκαμε την επομενη στο ψυρρη μου λεει μας χρωστατε και δεν πρεπει να σας πληρωνουμε..τρελαθηκα

καταλαβα οτι αμα εμεις σαν λαος τρωμε προπαγανδα επι 5 αυτοι τρωνε επι 5000000

Παντως μετα την ξεκολιασα
εγω πατριωτες το χρεος μου το ξεπληρωσα

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε είχα πιάσει κουβέντα με ένα τέτοιο σκυλί. Ήταν τον Δεκέμβριο του 2008 τότε με τα Δεκεμβριανά.΄
Ένας μεσήλικας γύρω στα 50-55 και άρχισε και μου έλεγε: "Όλα δικά μας παιδιά είναι και η Μέρκελ όλοι δικοί μας.. Και
ο Χίτλερ δικό μας παιδί ήταν,ήθελε να γίνει βασιλιάς της Ευρώπης." "Ναι του λέω,ξέρω.."Τι ξέρετε μου έλεγε..Ότι σας μαθαίνουμε εμείς ξέρετε..."
"Αν θέλουμε,σας ρίχνουμε εκεί κάτι στο κρέας και σας ψοφάμε όλους"...

Του λέω τι ακριβώς θέλετε απο εμάς; Να παίρνουμε μισθούς 600 και 700 euro; "Oύτε μου λέει, λιγότερα"...

Μετά αρχίσαμε και πιάσαμε κουβέντα για τους πλούσιους και μου έλεγε ότι ο Λάτσης είναι δικό μας παιδί,αν έχεις μάνα Εβραία είσαι δικό μας  παιδί..
Βαρδινογιάννηδες και Ωνάσηδες να  πάνε να γαμηθούν...

Στο τέλος του λέω ότι είστε σκυλιά του Ισραήλ!
Και μου λέει "καλά, θα δείτε τον Απρίλιο"...
Να πούμε εδώ ότι τον Απρίλιο (του 2009) έπεσε η κυβέρνηση Καραμανλή...

Υ.Γ.Είναι φώς φανάρι ότι υπάρχει ένα πανίσχυρο Εβραικό λόμπι το οποίο καθορίζει μάλλον τη τύχη του πλανήτη...

Καλοπροαιρετη Ερωτηση διαβαζοντας σοβαρα αυτα που λες φιλε αφου ένα πανίσχυρο Εβραικό λόμπι ελεγχει τα παντα στην Ελλαδα γιατι τοτε εκαναν τη Χρυση Αυγη απο ασημαντη και γραφικη συμμορια του 0.02% παντοδυναμη εκλογικα με ποσοστα της ταξεως του 10%..;
Τι τους εξυπηρετει τετοια δυναμη σε ενα ναζιστικο/αντισημιτικό κομμα.. :huh: :huh:;;;????

Αναμενω την Απαντηση σου με ανυπομονησια!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
παντως για χωρα που εκανε τοσο κακο στον κοσμο που εξαιτιας της πεθαναν και υπεφεραν εκατομμυρια το θρασος τους σημερα ειναι απιστευτο
σαν να μην ηρθε ο Χιτλερ ποτε

Τα μετρα που προτεινουν σημερα και αυτα που πιστευουν μου δειχνουν οτι σαν λαος θελουν την υποδουλωση του αλλου

Αμα πεις σε Γερμανο Χιτλερ θα τρελαθει..αλλα ουσιαστικα κανουν εναν οικονομικο πολεμο σημερα που τους βρισκει συμφωνους

στο ονομα κολλανε!!!απιστευτο

παντως γιατι σε μπουρδελο σαιτ ειμαστε να πω και μια ευχαριστη φαση που ειχα

Γνωρισα μια Γερμανια τουριστρια,ενω βγηκαμε την επομενη στο ψυρρη μου λεει μας χρωστατε και δεν πρεπει να σας πληρωνουμε..τρελαθηκα

καταλαβα οτι αμα εμεις σαν λαος τρωμε προπαγανδα επι 5 αυτοι τρωνε επι 5000000

Παντως μετα την ξεκολιασα
εγω πατριωτες το χρεος μου το ξεπληρωσα

Ρε φιλε μεγαλε πατριωταρα σε προσβαλει η καριολάιν στη μαπα σου λεει οτι ημαστε ενα εθνος λαμογιων και κλεφτων και εσυ κανεις τη παπια μηπως και γαμησεις.. :think: :jerking: :headbang:!!!!τελικα οι πυρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα.. :jerking: :jerking: :jerking:
Ντροπη ρε παλικαρι λιγος αυτοσεβασμος να πουμε δεν ειπαμε να πας να πλακωθεις με δεκα γερμαναραδες αλλα λιγη εθνικη(και οχι εθνικιστικη) αξιοπρεπεια δε μπορεις να δειξεις.. :huh: :idiot: :uglystupid: :headbang:!!! εγω επαψα να μιλαω με γερμανους ονλαιν σε τσατ/φορουμ/ποκερ,κτλ που μιλαγαμε για μηνες οταν αρχησαν να μου λενε αυτα που σου'πε η αλλη στη μαπα σου τους εστειλα στο διαολο και δε ξαναμπηκα ποτε γιατι δεν αντεχω τετοιες προσβολες..χωρις να'χω ιχνος εθνικισμου(βλ.ποστ μου)
μακρια απο εμενα η ακροδεξια που΄χει κανει και το μεγαλυτερο και πιο υπουλο απο ολα τα εγκληματα της στην ιστορια της ειναι να καπιλευτει σαν νταβας την πατριδο+αρχαιολατρεια..  :tickedoff:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε φιλε μεγαλε πατριωταρα σε προσβαλει η καριολάιν στη μαπα σου λεει οτι ημαστε ενα εθνος λαμογιων και κλεφτων και εσυ κανεις τη παπια μηπως και γαμησεις.. :think: :jerking: :headbang:!!!!τελικα οι πυρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα.. :jerking: :jerking: :jerking:
Ντροπη ρε παλικαρι λιγος αυτοσεβασμος να πουμε δεν ειπαμε να πας να πλακωθεις με δεκα γερμαναραδες αλλα λιγη εθνικη(και οχι εθνικιστικη) αξιοπρεπεια δε μπορεις να δειξεις.. :huh: :idiot: :uglystupid: :headbang:!!! εγω επαψα να μιλαω με γερμανους ονλαιν σε τσατ/φορουμ/ποκερ,κτλ που μιλαγαμε για μηνες οταν αρχησαν να μου λενε αυτα που σου'πε η αλλη στη μαπα σου τους εστειλα στο διαολο και δε ξαναμπηκα ποτε γιατι δεν αντεχω τετοιες προσβολες..χωρις να'χω ιχνος εθνικισμου(βλ.ποστ μου)
μακρια απο εμενα η ακροδεξια που΄χει κανει και το μεγαλυτερο και πιο υπουλο απο ολα τα εγκληματα της στην ιστορια της ειναι να καπιλευτει σαν νταβας την πατριδο+αρχαιολατρεια..  :tickedoff:
απο ποτε η αληθεια θεωρειται προσβολη;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Ποια αληθεια ρε μεγαλε..;;; για θυματακι των Μεσων ΜΑζικης Εξημερωσης σε κοβω και εσενα.. :idiot: :headbang:
Οι Γερμανοι εργαζομενοι δεν εχουν δωσει ουτε σεντς του ευρω για τα δανεια στην Ελλαδα!!!
Δανειζοντε με 2% και μας δανειζουν με 5% και ανω εχουν βγαλει δισσεκατομυρια με τη μπιζνα του χρεους της Ελλαδας..!!! μπραβο προβατακι και εσυ καλο κουτοχορτακι τρως αντε πηγαινε να ψοφησεις τη μνημονιακη τροικα εσωτερικου να μας σωσει απο τη χρεωκοπια... :cheesy: :grin: :2funny: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
:pipa1:

μπορει να'σαι και θαυμαστης του θαυμασιου κυριου τζημερου... :2funny: :2funny: :2funny: :pipa1: :pipa2:!!!!

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της επιστολής ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΣΤΗ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ

Αυτος ο ανθρωπος ζητα την ψηφο σας, και μαλιστα τον επιλεγουν το 3% περιπου των Ελληνων !!!!!!

'Εξοχότατη,

Αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα».

Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε...

Ελα προσκυνα και φιλα τους το κωλο και εσυ λιγο.. :kissass: :kissass:Μπορεις... :kissass2: :kissass2: :kissass2: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποια αληθεια ρε μεγαλε..;;; για θυματακι των Μεσων ΜΑζικης Εξημερωσης σε κοβω και εσενα.. :idiot: :headbang:
Οι Γερμανοι εργαζομενοι δεν εχουν δωσει ουτε σεντς του ευρω για τα δανεια στην Ελλαδα!!!
Δανειζοντε με 2% και μας δανειζουν με 5% και ανω εχουν βγαλει δισσεκατομυρια με τη μπιζνα του χρεους της Ελλαδας..!!! μπραβο προβατακι και εσυ καλο κουτοχορτακι τρως αντε πηγαινε να ψοφησεις τη μνημονιακη τροικα εσωτερικου να μας σωσει απο τη χρεωκοπια... :cheesy: :grin: :2funny: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!
Μαλιστα...οποτε ολα αυτα τα χρονια μια χαρα μας κυβερναγαν οι πολιτικοι μας.Γυμνασιο πας ακομη;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μαλιστα...οποτε ολα αυτα τα χρονια μια χαρα μας κυβερναγαν οι πολιτικοι μας.Γυμνασιο πας ακομη;

Οχι Δημοτικο ή μαλλον προνηπιο πας εσυ ρε πανηλιθιε ειπα εγω οτι δεν ειναι υπευθυνοι οι πολιτικοι μας για τη καταντια μας ή οτι ειναι αθωοι ευθυνων..;;??? Το μονο που ειπα απλουστατα ειναι οτι οι γερμανοι οχι μονο δεν εχουν δωσει σεντς απ'τη τσεπη τους για την Ελλαδα αλλα επισης οτι εχουν βγαλει δις ευρω καθαρο κερδος απο τη μπιζνα του δανεισμου μας!!!
Με ποιο δικαιωμα μας βριζουν στη μαπα μας για κλεφτες και λαμογια και μαλιστα μεσα στην ιδια μας τη χωρα.. :huh: :idiot: :uglystupid:???? Και αλλος ο πυρφορος το κανε μοκο και τα καταπιε ολα :pipa1: :2on1: :pipa2: μηπως και του κατσει η εκλεκτη φρουλαιν και γαμησει.. :jerking: :jerking: :jerking:!!!!! Που ειναι η χρυση πορδη να τουμπανιασει αυτη τη ξενη που μας βριζει μεσ'την ιδια μας τη χωρα...ε;; γιατι δεν την αγγιζει αυτην..;;;; :huh: :huh: :huh:???????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οχι Δημοτικο ή μαλλον προνηπιο πας εσυ ρε πανηλιθιε ειπα εγω οτι δεν ειναι υπευθυνοι οι πολιτικοι μας για τη καταντια μας ή οτι ειναι αθωοι ευθυνων..;;??? Το μονο που ειπα απλουστατα ειναι οτι οι γερμανοι οχι μονο δεν εχουν δωσει σεντς απ'τη τσεπη τους για την Ελλαδα αλλα επισης οτι εχουν βγαλει δις ευρω καθαρο κερδος απο τη μπιζνα του δανεισμου μας!!!
Με ποιο δικαιωμα μας βριζουν στη μαπα μας για κλεφτες και λαμογια και μαλιστα μεσα στην ιδια μας τη χωρα.. :huh: :idiot: :uglystupid:???? Και αλλος ο πυρφορος το κανε μοκο και τα καταπιε ολα :pipa1: :2on1: :pipa2: μηπως και του κατσει η εκλεκτη φρουλαιν και γαμησει.. :jerking: :jerking: :jerking:!!!!! Που ειναι η χρυση πορδη να τουμπανιασει αυτη τη ξενη που μας βριζει μεσ'την ιδια μας τη χωρα...ε;; γιατι δεν την αγγιζει αυτην..;;;; :huh: :huh: :huh:???????
Εχουν βγαλει δις οι γερμανοι.Θεε μου τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε απο ελληνικο "μυαλο" ακομη.Καταρχην δεν  μας δανειζουν οι γερμανοι αλλα ολη η Ε.Ε.Χωρες φτωχες,οπως η Σλοβακια π.χ.δινουν αυτα που δεν εχουν για να δανεισουν την κωλοχωρα των κλεφτων και λαμογιων.εχει απολυτο δικιο οποιος μας λεει στο συνολο ετσι.Τωρα αν εσυ πιστευεις τον τυπο οτι οντως πηδηξε,εισαι τρομπας.οσο πηδηξες εσυ την γερμανιδα,αλλο τοσο την πηδηξε και αυτος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εχουν βγαλει δις οι γερμανοι.Θεε μου τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε απο ελληνικο "μυαλο" ακομη.Καταρχην δεν  μας δανειζουν οι γερμανοι αλλα ολη η Ε.Ε.Χωρες φτωχες,οπως η Σλοβακια π.χ.

Μας δανείζουν διάφορες χώρες της ΕΟΚ με 5%. Κι αυτές δανείζονται με την σειρά τους.
Η Σλοβακία που ανέφερες και η Ιταλία δανείζονται με 6,5% άρα μπαίνουν μέσα, για να μας βοηθήσουν.
Η Γερμανία όμως δανείζεται με 2%, άρα κάνει χοντρή κονόμα "βοηθώντας" μας. Και σίγουρη, διότι μας έχει δεσμευσει πως το χρέος μας σ' αυτήν δεν είναι "διαπραγματεύσιμο". ;)  

Τόσο απλό!

Θα δεχθώ σαν αντίλογο πως εμείς το 5% δεν το βρίσκαμε στις αγορές με τίποτα! Ούτε 15%.
Αλλά όχι να παραπονιούνται κι οι Γερμανοί που κερδίζουν από την κοινοτική "αλληλεγγύη" τους!
Εν τάξει είναι οι οικονομικά ισχυροί και οι νικητές της ειρήνης (μετά την απώλεια του πολέμου), αλλά ας παραδεχθούν την αλήθεια, πως κερδίζουν.
Ο Καίσαρας την είχε παραδεχθεί λέγοντας το περίφημο "Ουαί τοις ηττημένοις!", δεν κλαιγόταν όμως τουλάχιστον.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καποιες θεσεις του Ναζιστικου κομματος
προσεχτε τις πρωτες θεσεις

1. Απαιτούμε την ένωση ολόκληρης της Γερμανίας σε μια Μείζονα Γερμανία πάνω στη βάση του εθνικού αυτοπροσδιορισμού.
2. Απαιτούμε ισότητα δικαιωμάτων του Γερμανικού Λαού στις σχέσεις του με άλλα Έθνη και την κατάργηση των συνθηκών των Βερσαλλιών και του Σεν Ζερμέν (Saint-Germain).
3. Απαιτούμε γη και χώρο (αποικίες) για τη διατροφή του λαού μας και την εγκατάσταση του πλεονάζοντος πληθυσμού.
4. Μόνο μέλη του Έθνους μπορούν να είναι πολίτες του Κράτους. Μόνον αυτοί με γερμανικό αίμα, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων, μπορούν να είναι μέλη του Έθνους. Συνεπώς, κανείς Εβραίος δεν μπορεί να ανήκει στο Έθνος.
5. Οι μη πολίτες μπορούν να ζουν στην Γερμανία ως επισκέπτες και πρέπει να υπόκεινται στην περί ξένων νομοθεσία.
6. Του δικαιώματος του εκλέγειν την Κυβέρνηση και τα νομοθετικά όργανα του Κράτους πρέπει να απολαμβάνουν οι πολίτες του Κράτους και μόνον. Απαιτούμε, κατά συνέπεια, όλα τα δημόσια αξιώματα, οιουδήποτε τύπου, είτε εντός του Ράιχ είτε σε ελάσσονες περιοχές, να μην αποδίδονται σε άλλους ει μη σε πολίτες του Κράτους. Είμαστε αντίθετοι προς την διεφθαρμένη κοινοβουλευτική τακτική της πλήρωσης κρατικών θέσεων σύμφωνα με κομματικές πεποιθήσεις και χωρίς αναφορά στον χαρακτήρα ή στις ικανότητες.
7. Απαιτούμε το Κράτος να εκπληρώσει το πρωταρχικό του καθήκον για να εξασφαλίσει τα προς το ζην σε όλους τους πολίτες του. Αν αποδειχθεί αδύνατη η διατροφή ολόκληρου του πληθυσμού, οι μη πολίτες πρέπει να απελαθούν από το Ράιχ.
8. Η μετανάστευση όλων των μη Γερμανών προς την χώρα πρέπει να απαγορευθεί. Απαιτούμε όλοι οι μη Γερμανοί, που εισήλθαν στην χώρα μετά τις 2 Αυγούστου 1914, να κληθούν να εγκαταλείψουν άμεσα την Γερμανία.
9. Όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
10. Πρέπει να είναι πρωταρχικό καθήκον κάθε πολίτη να εκτελεί χειρωνακτική ή νοητική εργασία. Οι δραστηριότητες κάθε ατόμου δεν πρέπει να έρχονται σε σύγκρουση με το γενικό συμφέρον, αλλά πρέπει να συμπλέουν με το γενικό πλαίσιο της κοινότητας και για το καλό του συνόλου. Κατά συνέπεια, απαιτούμε: την κατάργηση της υποδούλωσης στους τόκους.

αυτό κάτι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

αααα ναι κάτι για το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού που λέει ο πορνόπαπος ρεεεεεε

Επισκέπτης
Η Μάγδα Γκαίμπελς μπορούσε σαφώς να αφήσει το Βερολίνο με τα παιδιά της, όχι να τα σκοτώσει απαραιτήτως για να μην πέσουν στα χέρια των "υπανθρώπων" Ρώσων κομμουνιστών όπως ισχυρίζεται ο δημιουργός του θρέντ που μας φιλοξενεί. Θα μπορούσε να το σκάσει προς τους Αμερικάνους όπως έκανε ο Χίμμλερ.

Σαφώς και δεν μπορούσε,
στο μέτρο που δεν ήταν αδελφή της Λάρα Κρόφτ
και του Ιωάννη Ράμπο ...

Για τον Χίμμλερ ... τσάμπα κόπο έκανε ...
για να αυτοκτονήσει σε αγγλικό στρατόπεδο ... όπου θα τον εκτελούσαν ...
όπως και ο Γκαίριγκ ...

Για τα παιδιά του Γκαίμπελς , ούτε για πλάκα ,
δεν λέει ούτε καν αναρχοκουμμούνι ότι θα γλύτωναν το σοδομισμό πριν δολοφονηθούν ...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ,
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ...

[size=16pt]
Σχετικά με το Δελφίνο , το Γιό του Τελευταίου Λουδοβίκου ,
ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΣ ΑΞΕΣΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ
[/size]
[size=12pt](θεωρητικά , στη δημοκρατική διάλεκτο "τον είχε πάρει να δουλεύει")[/size]

[size=18pt]ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ !!!!![/size]

[size=13pt]ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΞΕΝΑΓΟ , ΣΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ,
ΣΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΙΩΝ !!!!!!!!![/size]

Θα μου πεις τι ξέρει ο πιστοποιημένος ξεναγός,
σε σχέση με τους αλήτες χασικλήδες των Εξαρχείων
και τους αλλοδαπούς ομοϊδεάτες τους
ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ WIKIPEDIA ....

[size=12pt]Υ.Γ. Με email , θα μπορούσαμε να το διευκρινήσουμε
αν οι ξεναγοί στις Βερσαλίες λένε κάτι τέτοιο ή όχι !!![/size]

Επισκέπτης
Στην Πράγα γιατί μπήκε;

Στην Τσεχοσλοβακία ΕΓΙΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΝΟΗΤΕ ;;;;;
Μεγάλη μερίδα του λαού , ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΑΪΧ.

[size=12pt]Φυσικά ο Στάλιν μεταπολεμικά
έστειλε τους Γερμανούς της Τσεχοβλοβακίας,
παρέα στους Πολωνούς, Λιθουανούς, Εσθονούς, Λεττονούς, Ουκρανούς, Κοζάκους του Ντον,
έλληνες του Καυκάσου και της Γεωργίας και άλλους ....[/size]

Επισκέπτης
Εκεί με τα περί λάθους στους βομβαρδισμούς Αγγλικών πόλεων λίγο τα χαλάμε, διότι η "Μαχη της Αγγλίας" δεν κράτησε μια μέρα και το Λονδίνο επλήγη πολλάκις. Οι δε Άγγλοι μέχρι τότε ούτε την Μάγχη δεν είχαν περάσει.
(Δεν είχαν την δυνατότητα να την περάσουν. Αρκετά αργότερα το κατάφεραν αυτό.)

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ,
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ
ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΪΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΝΕΣ ;;;;

Επισκέπτης
Διαβάζοντας Ιστορία
ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ & ΖΩΑ
ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΓΓΛΟΙ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!

Ακολουθεί Χάρτης , των Αγγλικών Αποικιών
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
British_Empire_1897.jpg