apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
φευγοντας πρεπει να τον ψεκασε με σπρει ο εβραιος
να μας πεί τι ήταν να πάρουμε και εμείς.. να βλέπουμε τα μελλούμενα...
Λευτερια στον theodo!Μάλλον πρέπει να "βρώμαγε" μυστικές υπηρεσίες...
Εγώ πάντως το πιστέυω ότι είναι σχεδιασμένα όλα αυτά...
Λευτερια στον theodo!
απεργια πεινας 4 μερες τωραΛευτερια στον theodo!
εσυ απο που την κοπανησεςεντάξει ρε φίλε... εδώ είναι ακόμη αμολυτος ο υπερπόντικας από το Δαφνί... μην σκάς εσύ...
ας όψεται η γαμημένη η κρίση
εσυ απο που την κοπανησες
καλα και ο Εβραιος τοσο μαλακας και τα καρφωσε ολα χυμα στο κυμα σε καποιον αγνωστο;Φίλε είχα πιάσει κουβέντα με ένα τέτοιο σκυλί. Ήταν τον Δεκέμβριο του 2008 τότε με τα Δεκεμβριανά.΄
Ένας μεσήλικας γύρω στα 50-55 και άρχισε και μου έλεγε: "Όλα δικά μας παιδιά είναι και η Μέρκελ όλοι δικοί μας.. Και
ο Χίτλερ δικό μας παιδί ήταν,ήθελε να γίνει βασιλιάς της Ευρώπης." "Ναι του λέω,ξέρω.."Τι ξέρετε μου έλεγε..Ότι σας μαθαίνουμε εμείς ξέρετε..."
"Αν θέλουμε,σας ρίχνουμε εκεί κάτι στο κρέας και σας ψοφάμε όλους"...
Του λέω τι ακριβώς θέλετε απο εμάς; Να παίρνουμε μισθούς 600 και 700 euro; "Oύτε μου λέει, λιγότερα"...
Μετά αρχίσαμε και πιάσαμε κουβέντα για τους πλούσιους και μου έλεγε ότι ο Λάτσης είναι δικό μας παιδί,αν έχεις μάνα Εβραία είσαι δικό μας παιδί..
Βαρδινογιάννηδες και Ωνάσηδες να πάνε να γαμηθούν...
Στο τέλος του λέω ότι είστε σκυλιά του Ισραήλ!
Και μου λέει "καλά, θα δείτε τον Απρίλιο"...
Να πούμε εδώ ότι τον Απρίλιο (του 2009) έπεσε η κυβέρνηση Καραμανλή...
Υ.Γ.Είναι φώς φανάρι ότι υπάρχει ένα πανίσχυρο Εβραικό λόμπι το οποίο καθορίζει μάλλον τη τύχη του πλανήτη...
Επινε απο το εμπορευμα φαινεται...καλα και ο Εβραιος τοσο μαλακας και τα καρφωσε ολα χυμα στο κυμα σε καποιον αγνωστο;
Χαλασαν και οι Εβραιοι,ενα πραξικοπημα της προκοπης δεν ειναι ικανοι να κανουν
Φιλτατε χωρις παρεξηγηση εχεις πεσει σε μεγαλη πλανη.Ειναι σαν να μου λες οτι ο εθνικοσοσιαλισμος εχει θεωρητικα ενα διαφορετικο προσωπο απο αυτο που γνωρισαμε και δυστυχως γνωριζουμε.Ο Κομμουνισμος ειναι ακριβως αυτο που εδειξε στο 70 και κατι χρονια της υπαρκτης ιστοριας του,γιατι οπως υποθετω θα γνωριζεις η ιστορια γραφετε με πραξεις οχι με θεωριες.Οσον αφορα την παραπλανητικη ιδεα του οτι δεν εφαρμοστηκε σωστα,ξερεις πως λεγεται την ονομαζουν κομμουνιστικη ουτοπια και δεν εφαρμοστικε ακριβως επειδη δεν δυναται να εφαρμοστει.Οποτε οτι και να γινει αυτο το προσωπο θα εχει ενδεχομενως να αλλαζει το προσωπειο οπως αναφερει και ο Στεφαν Κουρτουα,αλλα παντα σε τελικη αναλυση θα παραμεινει οτι και ο φασισμος με τον ναζισμο ενα καταπιεστικο καθεστως.
εσυ κανεις το λαθος να μπερδευεις τον κομουνισμο με τον σταλιν αν δε ξερεις μη γραφεις δεν ειναι κακο να μην ξερεις ο σταλιν κομουνιστης
μαθε τι ειναι ο κομουνισμος και μετα αλλα να πεις ο δικτακτορας σταλιν ηταν κομουνιστης ο κομουνισμος δεν εχει εφαρμοστει ποτε που ζειτε ρε πουστηδες ορισμενοι ουτε τα βασικα δε ξερετε
...ΜΕ ultrex λουστηκες?Δε καταλαβαίνετε ότι κάποιοι έχουν σχέδια για εμάς;
καλα και ο Εβραιος τοσο μαλακας και τα καρφωσε ολα χυμα στο κυμα σε καποιον αγνωστο;
Χαλασαν και οι Εβραιοι,ενα πραξικοπημα της προκοπης δεν ειναι ικανοι να κανουν
Μηπως ομως του φανηκες εσυ?Δεν μου φάνηκε καθόλου για μαλάκας..
Μηπως ομως του φανηκες εσυ?
Γιατι παιζει και αυτο το σκηνικο...
λες ρε συ?Μηπως ομως του φανηκες εσυ?
Γιατι παιζει και αυτο το σκηνικο...