Νέα

Ρουμάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fotovg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Συναγωνιστες εχω παρατηρηση οτι φετος που μπηκε και η Ρουμανια στην ευρωπαικη ενωση σαν πληρες μελος και δεν χρειαζεται διαβατηριο να ερθεις εχουν γεμιση ολα τα γραφεια και τα σπιτια με Ρουμανες.
Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα εχει και ομορφα κοριτσια αλλα χαθηκαν οι αλλες πχ Τσεχες-Ρωσιδες κτλ και δεν εχουμε ποικιλια.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Συναγωνιστες εχω παρατηρηση οτι φετος που μπηκε και η Ρουμανια στην ευρωπαικη ενωση σαν πληρες μελος και δεν χρειαζεται διαβατηριο να ερθεις εχουν γεμιση ολα τα γραφεια και τα σπιτια με Ρουμανες.
Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα εχει και ομορφα κοριτσια αλλα χαθηκαν οι αλλες πχ Τσεχες-Ρωσιδες κτλ και δεν εχουμε ποικιλια.
Εμφανισιμες και αυτες αλλα δεν τις συμπαθω.Καποτε λεγανε οτι ρουμανος δεν ειναι εθνικοτητα αλλα επαγγελμα.Υπερβολικα του συμφεροντος.Μα υπερβολικα

Επισκέπτης
Σχεδον ολες οι Ρουμανες cg που εχω συναντησει(με μια εξαιρεση,ενα συμπαθητικο και καλο κοριτσι περυσι)ηταν απογοητευτικες.Εχουν μια περιεργη,σκληρη αισθηση οπως και οι υπολοιπες μη σλαβικης καταγωγης Βαλκανιες(οι Βουλγαροι δεν ειναι σλαβικο φυλο)αλλα το χειροτερο ειναι οτι ορισμενες απο ενα σημειο και μετα απλως τα παραταγαν και δεν εκαναν τιποτε.Συμμετοχη μηδεν,χυσε να τελειωνουμε και να πιουμε εναν καφε.Να σημειωσω πως 1)δεν ειμαι τοσο χαλια εμφανισιακα 2)φερομουν(και φερομαι) ευγενικα και φιλικα 3)δεν εκανα παζαρια.Απλα,οι συνηθως Τσιγγανες,Ρουμανες ειναι εδω για να τα αρπαψουν στεγνα και να την κανουν.
Για αυτο λοιπον Ρωσια και,σε δευτερο λογο,Ουκρανια.Μπορει και εκει να πεσει κανεις σε φολα,αλλα η αισθηση που αφηνουν ειναι πολυ καλυτερη.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Σχεδον ολες οι Ρουμανες cg που εχω συναντησει(με μια εξαιρεση,ενα συμπαθητικο και καλο κοριτσι περυσι)ηταν απογοητευτικες.Εχουν μια περιεργη,σκληρη αισθηση οπως και οι υπολοιπες μη σλαβικης καταγωγης Βαλκανιες(οι Βουλγαροι δεν ειναι σλαβικο φυλο)αλλα το χειροτερο ειναι οτι ορισμενες απο ενα σημειο και μετα απλως τα παραταγαν και δεν εκαναν τιποτε.Συμμετοχη μηδεν,χυσε να τελειωνουμε και να πιουμε εναν καφε.Να σημειωσω πως 1)δεν ειμαι τοσο χαλια εμφανισιακα 2)φερομουν(και φερομαι) ευγενικα και φιλικα 3)δεν εκανα παζαρια.Απλα,οι συνηθως Τσιγγανες,Ρουμανες ειναι εδω για να τα αρπαψουν στεγνα και να την κανουν.
Για αυτο λοιπον Ρωσια και,σε δευτερο λογο,Ουκρανια.Μπορει και εκει να πεσει κανεις σε φολα,αλλα η αισθηση που αφηνουν ειναι πολυ καλυτερη.
για δοκημασε βουλγαρεσ και μετα θα δεισ ποιεσ ειναι αρπαχτικα.........

Επισκέπτης
Ελληνιδες,Αλβανιδες,και Ρουμανες αφηνουν συνηθως μια περιεργη,σκληρη και μερικες φορες εχθρικη αισθηση.Ειναι,και μιλαω παντα υποκειμενικα,"αγευστες"και"στεγνες"για τα δικα μου γουστα.Ασφαλες στατιστικο δειγμα δεν εχω για τις Βουλγαρες αλλα γενικα εχω πλεον μια αρνητικη ας την πουμε προδιαθεση για τις μη Σλαβες,και ειδικα τις Βαλκανιες.Μπορει να θεωρουμε τους Βουλγαρους Σλαβους αλλα τα αρχικα Βουλγαρικα φυλα ηταν Τουρκικης καταγωγης,αρα,στο τσουβαλι με τις υπολοιπες γειτονισες τους μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια αλλα τελικα ο κανονας μετραει.

kondoras

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σωστές επισημάνσεις...
την έχω πατήσει και γω με Ρουμάνες...
οι πιο όμορφες είναι οι Σέρβες...αλλά άντε να βρεις...
περήφανος λαός...
και δύσκολα να το ρίξουν στο πληρωμένο έρωτα...
όποτε έχω αποταθεί για τηλεφωνάκι σε γνωστό ζητώντας Σέρβα cg...ποτέ δεν υπήρξε...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ειπαμε μακρια απο ρουμανες αλλωστε αυτος ο κανονας ισχυει και στο ποδοσφαιρο(για ρουμανους φυσικα!!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom