Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
άθλια πορνίδια είναι οι Ρουμάνες....
όχι και άθλια...τα παραλές!
άθλια πορνίδια είναι οι Ρουμάνες....
όχι και άθλια...τα παραλές!
άθλια είναι, άθλια! Έσκισα χτες ένα στο Βουκουρέστι....
για πε...για πε?
τι λέει η λίμνη? το casa di david? cuanto και bamboo ανοιχτά?
Δεν βγήκα καθόλου ρε φίλε γιατί είμουνα πτώμα. Ένα πορνίδιο έφερα στο δωμάτιο, το έσκισα και μετά κοιμήθηκα....
Για αυτο τον λογο θα περασω και εγω ενα χερακι την Steliana.άθλια πορνίδια είναι οι Ρουμάνες....
...αλλά για αυτό μας αρέσουνε...
Αφού την έδιωξες πρώτα φαντάζομαι...γιατί εκτός από πορνίδια, έχουν και άλλες διαχρονικές ιδιότητες!
το κινητό γιατί δίπλα???εσύ τι λές ρε Yorgos να κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και να ξύπναγα το πρωί στην μπανιέρα μέσα σε παγάκια, χωρίς νεφρό, χωρίς λεφτά και με το κινητό μου δίπλα......
xa xa xa xa xaεσύ τι λές ρε Yorgos να κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και να ξύπναγα το πρωί στην μπανιέρα μέσα σε παγάκια, χωρίς νεφρό, χωρίς λεφτά και με το κινητό μου δίπλα......
το κινητό γιατί δίπλα???
είδες δεν είναι τελείως αναίσθητοι και κακοί, έχουν κατα βάθος καλή καρδιάσου το αφήνουνε δίπλα για να πάρεις τηλέφωνο κανένα νοσοκομείο να με μαζέψουνε...
Παμε και λιγο απο εδω..
Ποιες ειναι οι τελευταιες εισαγωγες απο Ρουμανια ?
Κατι ακουσα για κατι νεες πατσαβουροκαταστασεις απο Λολιτα και Μουσσες μερια..
Ισχυουν ?
Τελικα επαθα αυτο που μου αξιζε.
.. με Ρουμανες..δηλαδη οτι ποιο απαραδεχτο, υπουλο, υποχθονιο, βρωμερο και τρισαθλιο δειγμα γυναικας εχει να επιδειξει η Ευρωπη σημερα..
Redpeainz..Tα παραπανω τα εγραψα 27 / 12 / 2007..
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ..( φυσικα πολλοι με εγραψαν στα αρχιδια τους, αλλα δεν βαριεσαι..)
Αυτα..
Φιλε Nokia, θα μου επιτρεψεις να σου πω πως δεν εχει να κανει με την προελευση αλλα με το επαγγελμα. Δεν νομιζω να υπαρχουν κοπελες του χορου που δεν λενε παραμυθια. Και μην ξεχνας οτι τα λενε γιατι καποιοι θελουν να τα ακουσουν. Αν πανε για αγαπες κλπ τι περιμενουν να ακουσουν? Οταν ολοι με το πρωτο ποτακι ζητανε τηλεφωνο γιατι νομιζουν οτι αυτοι ειναι οι μεγαλοι γαμιαδες και η κακομοιρα και φτωχη στριπτιζου εκανε την τυχη της με την παρτη τους. Αφου τα θελουν τα παραμυθια. Ταχουμε ξαναπει φιλε.......