tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Αυτή δεν είναι απλά πρόεδρος, σχεδόν σε κάθε φωτογραφία προκαλεί... Ο κώλος της προφανώς τα θέλει, και για ... άλλα πράγματα την έχει την ομάδα.
Ολη την ωρα στα αποδυτηρια θα ειναι για "εμψυχωση"
κυτα αν σου κατσει μην την παρεις ..... ειδοποιησε εμας τα λιγουρια ....Ρούλα γυφτoπατούρα!!!!!
Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο........
δεν μου λέτε ρε μάγκες...
πες μας εσυ ρε φιλε που τα γνωριζεις ολα.δεν μου λέτε ρε μάγκες...
αυτή στα 26 της από πού κι ως πού έχει τέτοια κονόμα;
Πουλάει αγώνες
πάντως από πώληση αγώνων σίγουρα δεν είναιΈχει κάνει τα κουμάντα της.. ;) και πρέπει να ξεπληθεί λιγάκι χρήμα....
κυρία όμως εεε??? Ε ρε με τις ξεκωλιάρες όλες....
και ζεφυρι....πάντωςε από πώληση αγώνων σίγουρα δεν είναι
στα 26 τη και μόνη της και ανεξάρτητη και με σπιταρόνα και αυτοκινητούμπα και λεφτά....
βρωμάει μιλάμε
πάντωςε από πώληση αγώνων σίγουρα δεν είναι
στα 26 τη και μόνη της και ανεξάρτητη και με σπιταρόνα και αυτοκινητούμπα και λεφτά....
βρωμάει μιλάμε
που κολλάει η Αλεξάνδρα ????
μεγαλε οι μαγαζατορες δεν εχουν να πληρωσουν το ενοικιο και το ρευμα τους. λες να εχουν ορεξη να ασχολουντε με μαλακιες? πανε αυτα τα χωριατοπροεδριλικια να ξερεις.μια ερασιτεχνικη ομαδα δεν εχει και πολλα εξοδα.αν θελει πληρωνει τους παιχτες.αν καποιος ειναι μαγαζοταρας μπορει να ειναι προεδρος ομαδας.προεδρος δεν σημαινει απαραιτητα και μεγαλομετοχος.αλλωστε στις ερασιτεχνικες ομαδες βοηθαει και λιγο ο δημος τουλαχιστον αυτο κανουν στην περιοχη μου(βορεια προαστια αττικης αν και εχει μια ομαδα ο δημος ισως γι αυτο)