kakaounakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2006
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Εκλεψε την παρασταση ο νεος υπουργος. Επικοινωνιακα τουλαχιστον πετυχε τον σκοπο του.
Δεν γνωριζω ποσων ετων ησουν το 2014, αλλά σε πληροφορω οτι το κλιμα εκεινης της εποχης ηταν οτι ο Τσιπρας θα προκαλεσει εκλογες ο κοσμος να χαλασει. Ακομη κι αν προτειναν για προεδρο της δημοκρατιας τον ιδιο. Θα θεωρειτο προδοτης αν εχανε την ευκαιρια να ριξει τον Σαμαρα. Μην τρελαθουμε.Αν προτεινε ενα προσωπο ευρειας αποδοχης ή απο την αριστερα θα τον αναγκαζε,αυτη ειναι η αποψη μου.Κανεναν δεν θα ψηφιζε ο Τσιπρας, τελεία.Θυμαμαι οτι ο Σαμαρας ειχε υπογραψει για πλεονασμα 4,5% μεσα στο 15 που εκ των πραγματων μονο με τα μετρα του μειλ Χαρδουβελη δεν εβγαινε με τιποτα,παντως αν ηταν μαγκας ο Σαμαρας θα μπορουσε να προτεινει για ΠΔ ενα προσωπο που θα αναγκαζε τον Τσιπρα να ψηφισει,η επιλογη του Δημα ηταν γιατι ηξερε οτι θα χασει.Υπο διαλυση,απο τις ευρωεκλογες και μετα δεν εκλεινε καμια διαπραγματευση ,υπηρχε στασιμοτητα σε ολα τα θεματα ,ο Σαμαρας πεταξε ενα πυροτεχνημα με το μειλ Χαρδουβελη και επισπευσε την ηττα του φερνοντας δυο μηνες νωριτερα την εκλογη του ΠΔ.Παρολα αυτα οπως εχω πει και παλιοτερα ηταν λαθος του Τσιπρα που δεν ψηφισε υπερ της εκλογης του συγχωριανου μου Σταυρου Δημα!Οι κυβερνησεις πρεπει να ολοκληρωνουν τη θητεια τους με τα οποια σωστα ή καθη κανουν.Πολυ σωστα!Ο συριζα πηρε ενα μπουρδελο και το εκανε χωρα, λιγο πριν τις εκλογες σταματησε η προπαγανδα κατα του συριζα για να γιατι ξεραν οτι θα βγει η νδ και να πουν μετα ολα καλα.
Εγιναν ετσι τα πραγματα η οχι?
Ποιό είναι το σωστό; Για θύμησέ μας λίγο που ήταν η χώρα παραμονές που έκλεψε την εξουσία ο τσίπρας αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες;
Έλα όμως που εκ των υστέρων βέβαια αποδείχθηκε οτι το μειλ Χαρδούβελη ήταν πραγματικότητα και διαπραγματεύσιμο, ειδικά μετά τη χιονοστοιβάδα που ακολούθησε...... Επίσης, θύμησέ μου αν κάνω λάθος, μήπως το 2014 ήταν η μόνη χρονιά που τρέξαμε ΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; Μάλλον δε μιλάμε για μπουρδέλο οπότε ο edigno είναι εκτός τόπου.
Επιπλεον, ειναι επισης γνωστο οτι ο Σαμαρας ηθελε σαν λυσσασμενος να μην χασει την εξουσια. Θυμιζω οτι προτεινε στον Τσιπρα να επιλεξει ΑΥΤΟΣ τον επομενο προεδρο της δημοκρατιας και να υπαρξει δεσμευση για εκλογες τον Σεπτεμβριο του 2015. Μολαταυτα ο Τσιπρας ηθελε εκλογες ΤΩΡΑ. Αυτα ειναι ιστορικα καταγεγραμμενα γεγονοτα. Δεν αλλαζουν. Το ιδιο εγινε και το 2009 με τον Καραμανλη και τον ΓΑΠ. Ο ΓΑΠ θα προκαλουσε εκλογες ΟΠΟΙΟΝ κι αν προτεινε ο Καραμανλης για Προεδρο (εξαλλου τον ιδιο ηθελαν και οι δυο, τον Παπουλια). Ηταν μια αισχρη πολιτικη λογικη που υπαγορευε αυτη η αθλια διαταξη του Συνταγματος περι διαλυσης της Βουλης αν δεν εκλεγεται προεδρος της δημοκρατιας. Και αν τυχαινε η αντιπολιτευση να προηγειται, θεωρειτο "προδοσια" να μην το εκμεταλλευθει. Αρα μην μου λες οτι αν υπηρχε προσωπο κοινης αποδοχης θα το ψηφιζε ο Συριζα.
Η απαντηση ειναι ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ.
Ο συριζα πηρε ενα μπουρδελο και το εκανε χωρα,
Ο τσυριζας πηρε ενα μπου. και το παρεδωσε πιο μπου.
αν προτεινε ο Σαμαράς γλεζο η δραγασακη δεν θα τον ψηφιζε??Κανεναν δεν θα ψηφιζε ο Τσιπρας, τελεία.Θυμαμαι οτι ο Σαμαρας ειχε υπογραψει για πλεονασμα 4,5% μεσα στο 15 που εκ των πραγματων μονο με τα μετρα του μειλ Χαρδουβελη δεν εβγαινε με τιποτα,παντως αν ηταν μαγκας ο Σαμαρας θα μπορουσε να προτεινει για ΠΔ ενα προσωπο που θα αναγκαζε τον Τσιπρα να ψηφισει,η επιλογη του Δημα ηταν γιατι ηξερε οτι θα χασει.Υπο διαλυση,απο τις ευρωεκλογες και μετα δεν εκλεινε καμια διαπραγματευση ,υπηρχε στασιμοτητα σε ολα τα θεματα ,ο Σαμαρας πεταξε ενα πυροτεχνημα με το μειλ Χαρδουβελη και επισπευσε την ηττα του φερνοντας δυο μηνες νωριτερα την εκλογη του ΠΔ.Παρολα αυτα οπως εχω πει και παλιοτερα ηταν λαθος του Τσιπρα που δεν ψηφισε υπερ της εκλογης του συγχωριανου μου Σταυρου Δημα!Οι κυβερνησεις πρεπει να ολοκληρωνουν τη θητεια τους με τα οποια σωστα ή καθη κανουν.Πολυ σωστα!Ο συριζα πηρε ενα μπουρδελο και το εκανε χωρα, λιγο πριν τις εκλογες σταματησε η προπαγανδα κατα του συριζα για να γιατι ξεραν οτι θα βγει η νδ και να πουν μετα ολα καλα.
Ποιό είναι το σωστό; Για θύμησέ μας λίγο που ήταν η χώρα παραμονές που έκλεψε την εξουσία ο τσίπρας αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες;
Έλα όμως που εκ των υστέρων βέβαια αποδείχθηκε οτι το μειλ Χαρδούβελη ήταν πραγματικότητα και διαπραγματεύσιμο, ειδικά μετά τη χιονοστοιβάδα που ακολούθησε...... Επίσης, θύμησέ μου αν κάνω λάθος, μήπως το 2014 ήταν η μόνη χρονιά που τρέξαμε ΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; Μάλλον δε μιλάμε για μπουρδέλο οπότε ο edigno είναι εκτός τόπου.
Για να ξέρετε, αν όχι ακόμα, με τι ανωμαλάρα έχετε να κάνετε. Πληρώνει ανήλικα για να τα γαμήσει...
Δυο χρονια μικροτερος σου ειμαι ,τα χουμε ξαναπει.Δεν γνωριζω ποσων ετων ησουν το 2014, αλλά σε πληροφορω οτι το κλιμα εκεινης της εποχης ηταν οτι ο Τσιπρας θα προκαλεσει εκλογες ο κοσμος να χαλασει. Ακομη κι αν προτειναν για προεδρο της δημοκρατιας τον ιδιο. Θα θεωρειτο προδοτης αν εχανε την ευκαιρια να ριξει τον Σαμαρα. Μην τρελαθουμε.Αν προτεινε ενα προσωπο ευρειας αποδοχης ή απο την αριστερα θα τον αναγκαζε,αυτη ειναι η αποψη μου.Κανεναν δεν θα ψηφιζε ο Τσιπρας, τελεία.Θυμαμαι οτι ο Σαμαρας ειχε υπογραψει για πλεονασμα 4,5% μεσα στο 15 που εκ των πραγματων μονο με τα μετρα του μειλ Χαρδουβελη δεν εβγαινε με τιποτα,παντως αν ηταν μαγκας ο Σαμαρας θα μπορουσε να προτεινει για ΠΔ ενα προσωπο που θα αναγκαζε τον Τσιπρα να ψηφισει,η επιλογη του Δημα ηταν γιατι ηξερε οτι θα χασει.Υπο διαλυση,απο τις ευρωεκλογες και μετα δεν εκλεινε καμια διαπραγματευση ,υπηρχε στασιμοτητα σε ολα τα θεματα ,ο Σαμαρας πεταξε ενα πυροτεχνημα με το μειλ Χαρδουβελη και επισπευσε την ηττα του φερνοντας δυο μηνες νωριτερα την εκλογη του ΠΔ.Παρολα αυτα οπως εχω πει και παλιοτερα ηταν λαθος του Τσιπρα που δεν ψηφισε υπερ της εκλογης του συγχωριανου μου Σταυρου Δημα!Οι κυβερνησεις πρεπει να ολοκληρωνουν τη θητεια τους με τα οποια σωστα ή καθη κανουν.Πολυ σωστα!Ο συριζα πηρε ενα μπουρδελο και το εκανε χωρα, λιγο πριν τις εκλογες σταματησε η προπαγανδα κατα του συριζα για να γιατι ξεραν οτι θα βγει η νδ και να πουν μετα ολα καλα.
Επιπλεον, ειναι επισης γνωστο οτι ο Σαμαρας ηθελε σαν λυσσασμενος να μην χασει την εξουσια. Θυμιζω οτι προτεινε στον Τσιπρα να επιλεξει ΑΥΤΟΣ τον επομενο προεδρο της δημοκρατιας και να υπαρξει δεσμευση για εκλογες τον Σεπτεμβριο του 2015. Μολαταυτα ο Τσιπρας ηθελε εκλογες ΤΩΡΑ. Αυτα ειναι ιστορικα καταγεγραμμενα γεγονοτα. Δεν αλλαζουν. Το ιδιο εγινε και το 2009 με τον Καραμανλη και τον ΓΑΠ. Ο ΓΑΠ θα προκαλουσε εκλογες ΟΠΟΙΟΝ κι αν προτεινε ο Καραμανλης για Προεδρο (εξαλλου τον ιδιο ηθελαν και οι δυο, τον Παπουλια). Ηταν μια αισχρη πολιτικη λογικη που υπαγορευε αυτη η αθλια διαταξη του Συνταγματος περι διαλυσης της Βουλης αν δεν εκλεγεται προεδρος της δημοκρατιας. Και αν τυχαινε η αντιπολιτευση να προηγειται, θεωρειτο "προδοσια" να μην το εκμεταλλευθει. Αρα μην μου λες οτι αν υπηρχε προσωπο κοινης αποδοχης θα το ψηφιζε ο Συριζα.
Συμφωνω οτι βιαστηκε να παρει την εξουσια,επρεπε να περιμενει,ουτως ή αλλως ο Σαμαρας θα κατερεε.Δεν γνωριζω ποσων ετων ησουν το 2014, αλλά σε πληροφορω οτι το κλιμα εκεινης της εποχης ηταν οτι ο Τσιπρας θα προκαλεσει εκλογες ο κοσμος να χαλασει. Ακομη κι αν προτειναν για προεδρο της δημοκρατιας τον ιδιο. Θα θεωρειτο προδοτης αν εχανε την ευκαιρια να ριξει τον Σαμαρα. Μην τρελαθουμε.Αν προτεινε ενα προσωπο ευρειας αποδοχης ή απο την αριστερα θα τον αναγκαζε,αυτη ειναι η αποψη μου.Κανεναν δεν θα ψηφιζε ο Τσιπρας, τελεία.Θυμαμαι οτι ο Σαμαρας ειχε υπογραψει για πλεονασμα 4,5% μεσα στο 15 που εκ των πραγματων μονο με τα μετρα του μειλ Χαρδουβελη δεν εβγαινε με τιποτα,παντως αν ηταν μαγκας ο Σαμαρας θα μπορουσε να προτεινει για ΠΔ ενα προσωπο που θα αναγκαζε τον Τσιπρα να ψηφισει,η επιλογη του Δημα ηταν γιατι ηξερε οτι θα χασει.Υπο διαλυση,απο τις ευρωεκλογες και μετα δεν εκλεινε καμια διαπραγματευση ,υπηρχε στασιμοτητα σε ολα τα θεματα ,ο Σαμαρας πεταξε ενα πυροτεχνημα με το μειλ Χαρδουβελη και επισπευσε την ηττα του φερνοντας δυο μηνες νωριτερα την εκλογη του ΠΔ.Παρολα αυτα οπως εχω πει και παλιοτερα ηταν λαθος του Τσιπρα που δεν ψηφισε υπερ της εκλογης του συγχωριανου μου Σταυρου Δημα!Οι κυβερνησεις πρεπει να ολοκληρωνουν τη θητεια τους με τα οποια σωστα ή καθη κανουν.Πολυ σωστα!Ο συριζα πηρε ενα μπουρδελο και το εκανε χωρα, λιγο πριν τις εκλογες σταματησε η προπαγανδα κατα του συριζα για να γιατι ξεραν οτι θα βγει η νδ και να πουν μετα ολα καλα.
Αυτό ακριβώς, όποιος ήταν τότε πάνω από 20 χρονών, είχε σώας τας φρένας και ελάχιστη ενημέρωση και αντίληψη ξέρει οτι έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Ο αλητάκος ήθελε εξουσία ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Και φυσικά εκτός από αλητάκος ήταν και τεράστιος ΒΛΑΞ γιατί ως άλλος Γιωργάκης αν δεν είχε τυφλωθεί από τη μανία της εξουσίας και ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ για "παταγώδη ανικανότητα και αποτυχία του Σαμαρά" θα περίμενε να του έρθει η καρέκλα στο πιάτο μόνη της. Πιθανότατα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ και ήξερε, όπως ο περισσότερος κόσμος της αγοράς, οτι τα μνημόνια και το αγγούρι έφταναν στο τέλος τους το 2015.
Μπατσοκε σεβομαι τα ...ασπρα σου μαλλια και δε θα πω κατι...
Συμφωνω οτι βιαστηκε να παρει την εξουσια,επρεπε να περιμενει,ουτως ή αλλως ο Σαμαρας θα κατερεε.Δεν γνωριζω ποσων ετων ησουν το 2014, αλλά σε πληροφορω οτι το κλιμα εκεινης της εποχης ηταν οτι ο Τσιπρας θα προκαλεσει εκλογες ο κοσμος να χαλασει. Ακομη κι αν προτειναν για προεδρο της δημοκρατιας τον ιδιο. Θα θεωρειτο προδοτης αν εχανε την ευκαιρια να ριξει τον Σαμαρα. Μην τρελαθουμε.Αν προτεινε ενα προσωπο ευρειας αποδοχης ή απο την αριστερα θα τον αναγκαζε,αυτη ειναι η αποψη μου.Κανεναν δεν θα ψηφιζε ο Τσιπρας, τελεία.Θυμαμαι οτι ο Σαμαρας ειχε υπογραψει για πλεονασμα 4,5% μεσα στο 15 που εκ των πραγματων μονο με τα μετρα του μειλ Χαρδουβελη δεν εβγαινε με τιποτα,παντως αν ηταν μαγκας ο Σαμαρας θα μπορουσε να προτεινει για ΠΔ ενα προσωπο που θα αναγκαζε τον Τσιπρα να ψηφισει,η επιλογη του Δημα ηταν γιατι ηξερε οτι θα χασει.Υπο διαλυση,απο τις ευρωεκλογες και μετα δεν εκλεινε καμια διαπραγματευση ,υπηρχε στασιμοτητα σε ολα τα θεματα ,ο Σαμαρας πεταξε ενα πυροτεχνημα με το μειλ Χαρδουβελη και επισπευσε την ηττα του φερνοντας δυο μηνες νωριτερα την εκλογη του ΠΔ.Παρολα αυτα οπως εχω πει και παλιοτερα ηταν λαθος του Τσιπρα που δεν ψηφισε υπερ της εκλογης του συγχωριανου μου Σταυρου Δημα!Οι κυβερνησεις πρεπει να ολοκληρωνουν τη θητεια τους με τα οποια σωστα ή καθη κανουν.Πολυ σωστα!Ο συριζα πηρε ενα μπουρδελο και το εκανε χωρα, λιγο πριν τις εκλογες σταματησε η προπαγανδα κατα του συριζα για να γιατι ξεραν οτι θα βγει η νδ και να πουν μετα ολα καλα.
Αυτό ακριβώς, όποιος ήταν τότε πάνω από 20 χρονών, είχε σώας τας φρένας και ελάχιστη ενημέρωση και αντίληψη ξέρει οτι έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Ο αλητάκος ήθελε εξουσία ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Και φυσικά εκτός από αλητάκος ήταν και τεράστιος ΒΛΑΞ γιατί ως άλλος Γιωργάκης αν δεν είχε τυφλωθεί από τη μανία της εξουσίας και ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ για "παταγώδη ανικανότητα και αποτυχία του Σαμαρά" θα περίμενε να του έρθει η καρέκλα στο πιάτο μόνη της. Πιθανότατα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ και ήξερε, όπως ο περισσότερος κόσμος της αγοράς, οτι τα μνημόνια και το αγγούρι έφταναν στο τέλος τους το 2015.
Οχι, δεν θα τον ψηφιζεαν προτεινε ο Σαμαράς γλεζο η δραγασακη δεν θα τον ψηφιζε??Κανεναν δεν θα ψηφιζε ο Τσιπρας, τελεία.Θυμαμαι οτι ο Σαμαρας ειχε υπογραψει για πλεονασμα 4,5% μεσα στο 15 που εκ των πραγματων μονο με τα μετρα του μειλ Χαρδουβελη δεν εβγαινε με τιποτα,παντως αν ηταν μαγκας ο Σαμαρας θα μπορουσε να προτεινει για ΠΔ ενα προσωπο που θα αναγκαζε τον Τσιπρα να ψηφισει,η επιλογη του Δημα ηταν γιατι ηξερε οτι θα χασει.Υπο διαλυση,απο τις ευρωεκλογες και μετα δεν εκλεινε καμια διαπραγματευση ,υπηρχε στασιμοτητα σε ολα τα θεματα ,ο Σαμαρας πεταξε ενα πυροτεχνημα με το μειλ Χαρδουβελη και επισπευσε την ηττα του φερνοντας δυο μηνες νωριτερα την εκλογη του ΠΔ.Παρολα αυτα οπως εχω πει και παλιοτερα ηταν λαθος του Τσιπρα που δεν ψηφισε υπερ της εκλογης του συγχωριανου μου Σταυρου Δημα!Οι κυβερνησεις πρεπει να ολοκληρωνουν τη θητεια τους με τα οποια σωστα ή καθη κανουν.Πολυ σωστα!Ο συριζα πηρε ενα μπουρδελο και το εκανε χωρα, λιγο πριν τις εκλογες σταματησε η προπαγανδα κατα του συριζα για να γιατι ξεραν οτι θα βγει η νδ και να πουν μετα ολα καλα.
Ηθελε να αυτοκτονησει πολιτικα ο σαμαρας γτ ειχε καυτη πατατα
Οχι, δεν θα τον ψηφιζεαν προτεινε ο Σαμαράς γλεζο η δραγασακη δεν θα τον ψηφιζε??Κανεναν δεν θα ψηφιζε ο Τσιπρας, τελεία.Θυμαμαι οτι ο Σαμαρας ειχε υπογραψει για πλεονασμα 4,5% μεσα στο 15 που εκ των πραγματων μονο με τα μετρα του μειλ Χαρδουβελη δεν εβγαινε με τιποτα,παντως αν ηταν μαγκας ο Σαμαρας θα μπορουσε να προτεινει για ΠΔ ενα προσωπο που θα αναγκαζε τον Τσιπρα να ψηφισει,η επιλογη του Δημα ηταν γιατι ηξερε οτι θα χασει.Υπο διαλυση,απο τις ευρωεκλογες και μετα δεν εκλεινε καμια διαπραγματευση ,υπηρχε στασιμοτητα σε ολα τα θεματα ,ο Σαμαρας πεταξε ενα πυροτεχνημα με το μειλ Χαρδουβελη και επισπευσε την ηττα του φερνοντας δυο μηνες νωριτερα την εκλογη του ΠΔ.Παρολα αυτα οπως εχω πει και παλιοτερα ηταν λαθος του Τσιπρα που δεν ψηφισε υπερ της εκλογης του συγχωριανου μου Σταυρου Δημα!Οι κυβερνησεις πρεπει να ολοκληρωνουν τη θητεια τους με τα οποια σωστα ή καθη κανουν.Πολυ σωστα!Ο συριζα πηρε ενα μπουρδελο και το εκανε χωρα, λιγο πριν τις εκλογες σταματησε η προπαγανδα κατα του συριζα για να γιατι ξεραν οτι θα βγει η νδ και να πουν μετα ολα καλα.
Να τελειωνουμε με τις ανοησιες, δεν εχουμε μνημη χρυσοψαρου
Φυσικα και θα τον ψηφιζε με τα δυο χερια κιολας,απλα κ Σαμαρας πιστευε στην αριστερη παρενθεση και περιμενε να επιστρεψει στην πρωθυπουργια.Εκανε και τη μαλακια να παραιτηθει μετα το δημοψηφισμα ,ενω οι εξελιξεις θα του επετρεπαν να ειναι αυτος τωρα πρωθυπουργος.αν προτεινε ο Σαμαράς γλεζο η δραγασακη δεν θα τον ψηφιζε??Κανεναν δεν θα ψηφιζε ο Τσιπρας, τελεία.Θυμαμαι οτι ο Σαμαρας ειχε υπογραψει για πλεονασμα 4,5% μεσα στο 15 που εκ των πραγματων μονο με τα μετρα του μειλ Χαρδουβελη δεν εβγαινε με τιποτα,παντως αν ηταν μαγκας ο Σαμαρας θα μπορουσε να προτεινει για ΠΔ ενα προσωπο που θα αναγκαζε τον Τσιπρα να ψηφισει,η επιλογη του Δημα ηταν γιατι ηξερε οτι θα χασει.Υπο διαλυση,απο τις ευρωεκλογες και μετα δεν εκλεινε καμια διαπραγματευση ,υπηρχε στασιμοτητα σε ολα τα θεματα ,ο Σαμαρας πεταξε ενα πυροτεχνημα με το μειλ Χαρδουβελη και επισπευσε την ηττα του φερνοντας δυο μηνες νωριτερα την εκλογη του ΠΔ.Παρολα αυτα οπως εχω πει και παλιοτερα ηταν λαθος του Τσιπρα που δεν ψηφισε υπερ της εκλογης του συγχωριανου μου Σταυρου Δημα!Οι κυβερνησεις πρεπει να ολοκληρωνουν τη θητεια τους με τα οποια σωστα ή καθη κανουν.Πολυ σωστα!Ο συριζα πηρε ενα μπουρδελο και το εκανε χωρα, λιγο πριν τις εκλογες σταματησε η προπαγανδα κατα του συριζα για να γιατι ξεραν οτι θα βγει η νδ και να πουν μετα ολα καλα.
Να τελειωνουμε με τις ανοησιες, δεν εχουμε μνημη χρυσοψαρου
Η ιστορια εχει γραψει οτι το 11 ριξανε πραξικοματικα τον λαοπροβλητο πρωθυπουργο του 44% και 3000000 ψηφους για να κυβερνησουν με ψεμματα τα μουροχαβλα με1800000 το 12 και με 2200000 το 15
Τα αλλα ειναι δικαιολογιες δεξιων και νεοδεξιων σκευωρων για να κλεψουν την εξουσια