Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κανονικο παιχνιδι η για τα ματια του κοσμου;καλημερα σας απο δευτερα θα υπαρχει φιλη για ντουο,και εγω θα εχω διαθεσιμα ραντεβου απο δευτερα
παιχνιδι μεταξυ μας οχι (δεν θελει η κοπελα) μαζι κανουμε πιπαΚανονικο παιχνιδι η για τα ματια του κοσμου;
Και πόσο πάει η ώρα; Φώτο υπάρχουν;παιχνιδι μεταξυ μας οχι (δεν θελει η κοπελα) μαζι κανουμε πιπα
200€ (100 η καθε μια) για απλο,στειλε μου στο βαιμπερ 6983700440Και πόσο πάει η ώρα; Φώτο υπάρχουν;
Μήπως την φίλη την λένε Αλεξιομαρκέλλα ?καλημερα σας απο δευτερα θα υπαρχει φιλη για ντουο,και εγω θα εχω διαθεσιμα ραντεβου απο δευτερα
Μήπως την φίλη την λένε Αλεξιομαρκέλλα ?
Νόμιζα ότι θα έβριζες
Όχι σεβασμός μαν έρχονται άγιες μερεςΝόμιζα ότι θα έβριζες
200€ (100 η καθε μια) για απλο,στειλε μου στο βαιμπερ 6983700440
Τι update ήταν αυτό μανάρι μου ?εντελη update σχετικα με το duo,θα γινονται αγγιγματα μεταξυ μας,πιπα μαζι και παιχνιδι με δονητη στα 150 η καθε μια 1 ωρα
200 ειναι χωρις παιχνιδι μεταξυ μας με παιχνιδι 300.δεν αλλαζει κατι αλλο οποιος δεν θελει παιχνιδι μεταξυ μας δινει 200 γαμαει και τις δυο και τελος αν καποιος θελει παιχνιδι δινει 300 περναμε καλα ολοι μαζι και τελοςΤι update ήταν αυτό μανάρι μου ?
Από 200/h οι δύο στα 300 μετά από 10 λεπτά ??
Μέχρι το απόγευμα προβλέπω να φτάσει 500 ...
Μήπως την φίλη την λένε Αλεξιομαρκέλλα ?
Εισαι πολυ σκληρος καριολης.Νόμιζα ότι θα έβριζες
Και τί παιχνίδι θα παίζουμε ?200 ειναι χωρις παιχνιδι μεταξυ μας με παιχνιδι 300.δεν αλλαζει κατι αλλο οποιος δεν θελει παιχνιδι μεταξυ μας δινει 200 γαμαει και τις δυο και τελος αν καποιος θελει παιχνιδι δινει 300 περναμε καλα ολοι μαζι και τελος
Τις κουμπαρες.Και τί παιχνίδι θα παίζουμε ?
εγω με την κοπελα θα αγγιζομαστε και θα εχουμε δονητη ωστε να παιξουμε μεταξυ μας με τον δονητη,και πιπα μαζιΚαι τί παιχνίδι θα παίζουμε ?
Μη βρίζεις μάν ...Με συγχωρειτε αλλα θα το πω.
Ενω ειστε αχρηστες, ολες, για να βγαλετε λεφτα με κανονικη δουλεια, που δεν σας φτανουν κιολας, πως τα καταφερνετε να μην μπορειτε οι 95 στις 100 να μην μπορειτε να βγαλετε λεφτα, γυναικες τωρα... ουτε με το μουνι σας!
Ειλικρινα σηκωνω τα χερια!