roxannh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Like
- 564
- Πόντοι
- 80
δινω κωλο χωρις να γκρινιαζω για μεγεθος γουσταρω πρωκτικο"Εξαρτάται" είναι η σωστή λέξη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι οχιΈρχονται και ντουέτο;
δινω κωλο χωρις να γκρινιαζω για μεγεθος γουσταρω πρωκτικο"Εξαρτάται" είναι η σωστή λέξη
οχι οχιΈρχονται και ντουέτο;
απανταω συχνα στα μηνυματα αρκει να στειλεις βαιμπερΠάντως αν είναι όντως 18χρν πρέπει να έχει πολύ σφιχτή ροδέλα … αλλά την βρίσκεις ή θα είμαστε στο κλάσε να προσανατολιστούμε ;;;
Άλλα νταλλα της Παρασκευής το γάλα !απανταω συχνα στα μηνυματα αρκει να στειλεις βαιμπερ
Χύμα γραψε,μη λυπηθεις.Αποφάσισα να το κάνω το βήμα και να συναντήσω την δεσποινίδα ! Θα σας πω εντυπώσεις !
Ζει και βασιλευει και γυναικειους κωλους διακορευει!Ζεις ακόμα ρε δεινοσαυρε?
Κλάσε κωλε να βρωμισει να φχαριστηθεις γαμησι....δινω κωλο και ανεξαρτητα απ το μεγεθος
ΑναμένουμεΑποφάσισα να το κάνω το βήμα και να συναντήσω την δεσποινίδα ! Θα σας πω εντυπώσεις !
Μήπως είσαι η Μαρκέλλα που έγινε Αλεξία και ξανά έγινε Μαρκέλλα ??Καλημερα εγω και η ροξανη ειμαστε Μεταξουργείο αμα θελετε για ντουετο αλλα κανω ΜΟΝΟ μασαζ και στοματικο μια ωρα 60€!!!
Έχει μπερδέψει τα μπούτια της η μαντάμ. Απαντάει ως Μαρκέλλα ( που σταμάτησε) στη θέση της Αλεξίας που κάνει μόνο μασάζ κ πίπες !Μήπως είσαι η Μαρκέλλα που έγινε Αλεξία και ξανά έγινε Μαρκέλλα ??
και ανεβαζει φωτο αλλης κοπελας ως Ρωξανη απο αυτες που ανεβαζε ως Μαρκελοαλεξια?Αποφάσισα να το κάνω το βήμα και να συναντήσω την δεσποινίδα ! Θα σας πω εντυπώσεις
Έχει μπερδέψει τα μπούτια της η μαντάμ. Απαντάει ως Μαρκέλλα ( που σταμάτησε) στη θέση της Αλεξίας που κάνει μόνο μασάζ κ πίπες !
Η ιδια ειναι εχει διαφορετικες περσονες εδω .και ανεβαζει φωτο αλλης κοπελας ως Ρωξανη απο αυτες που ανεβαζε ως Μαρκελοαλεξια?
εννοω ειναι αλλο ατομο αυτο στις φωτο Ρωξανης και αλλο ηταν στις φωτο Μαρκελλοαλεξιας.Αν ειναι το ιδιο ατομο πισω απο τα 2 accounts μιλαμε για πιθανη πλαστοπροσωπεια 2 κοριτσιων(που δε ξερουμε καν ποιες ειναι και αν ειναι ενημερες για τις φωτο τους) που ειναι και cyber crimeΗ ιδια ειναι εχει διαφορετικες περσονες εδω .
Θέλω να πιστεύω ότι Μαρκέλλα Αλεξια είναι ένα άτομο κ Ροξανη άλλοεννοω ειναι αλλο ατομο αυτο στις φωτο Ρωξανης και αλλο ηταν στις φωτο Μαρκελλοαλεξιας.Αν ειναι το ιδιο ατομο πισω απο τα 2 accounts μιλαμε για πιθανη πλαστοπροσωπεια 2 κοριτσιων(που δε ξερουμε καν ποιες ειναι και αν ειναι ενημερες για τις φωτο τους) που ειναι και cyber crime
Όταν την διακορεύσει ο πρώτος θα μάθουμε.Θέλω να πιστεύω ότι Μαρκέλλα Αλεξια είναι ένα άτομο κ Ροξανη άλλο
Κάτι τέτοιο έχω δει σε θρίλερ ,Θέλω να πιστεύω ότι Μαρκέλλα Αλεξια είναι ένα άτομο κ Ροξανη άλλο
Στέλνεις και φωτογραφίες και βίντεο;Καλημερα εγω και η ροξανη ειμαστε Μεταξουργείο αμα θελετε για ντουετο αλλα κανω ΜΟΝΟ μασαζ και στοματικο μια ωρα 60€!!!