Νέα

Российская Музыка

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα σου στείλω σε pm :cheesy:

midas

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως το γλυφομ*
λέγετε mineta---(οπως η ασφαλιστικη....)
hotsis mineta? loipon................... :jerking:

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πάρτε ένα και από εμένα για τα κορίτσια από το Voronež

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
spaciba bolsoi, dievuskΙ (????) :P :P :P
НЕТ. Εσύ πρέπει να πεις : Спасибо большой молодой человек (Σπασίμπα μπαλσόι μαλαντόι τσιλαβέκ.

Πέρα από τα αστεία η μουσική σκηνή των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Συνοπτικά έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν δύο τάσεις στην μουσική που ακούνε αυτη τη στιγμή οι άνθρωποι εκεί (ανεξάρτητα ηλικίας). Από τη μια μεριά παρατηρούμε το φαινόμενο να ακούνε μουσική που ακούγαμε εδώ πριν από 30 και βάλε χρόνια δηλ. ελαφρο-ποπ (σκεφτήτε μέχρι και Ντέμη Ρούσο άκουγα από τοπ ραδιόφωνο) και από την  άλλη (έχοντας αφήσει κατά μέρος την ροκ μουσική, ) με ένα μεγάλο πήδημα προς τα μπρός βλέπουμε να έχει αναπτυχθεί ΄μια μοναδική (και ενδιαφέρουσα) σχολή με επιρροές από ραπ και χιπ-χοπ. Τα παλιά τραγούδια της Άλλα Πουγκάτσοβα, της Ελέν Γκέρμαν, του Σεργκέι Μπλάνκωφ κλπ τραγουδιούνται μόνο από κάποιους γέρους και αντίστοιχα υπάρχει η σχολή της γλυκανάλατης ρώσικης ποπ με κυριότερους εκπρόσωπους τον Ντίμα Μπιλάν, την Σοφία Ροτάτου, τους Τατού κλπ.
Διαθέτω μια αρκετά μεγάλη συλλογή από σύγχρονα ρώσικα σουξε (των οποίων όμως δεν είμαι φαν , με εξαίρεση τα εμβατήρια του κοκκινου στρατού!!) σε mp3, όποιος σύντροφος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ να του στείλω.
Фонмакулис

Επισκέπτης
НЕТ. Εσύ πρέπει να πεις : Спасибо большой молодой человек (Σπασίμπα μπαλσόι μαλαντόι τσιλαβέκ.

Πέρα από τα αστεία η μουσική σκηνή των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Συνοπτικά έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν δύο τάσεις στην μουσική που ακούνε αυτη τη στιγμή οι άνθρωποι εκεί (ανεξάρτητα ηλικίας). Από τη μια μεριά παρατηρούμε το φαινόμενο να ακούνε μουσική που ακούγαμε εδώ πριν από 30 και βάλε χρόνια δηλ. ελαφρο-ποπ (σκεφτήτε μέχρι και Ντέμη Ρούσο άκουγα από τοπ ραδιόφωνο) και από την  άλλη (έχοντας αφήσει κατά μέρος την ροκ μουσική, ) με ένα μεγάλο πήδημα προς τα μπρός βλέπουμε να έχει αναπτυχθεί ΄μια μοναδική (και ενδιαφέρουσα) σχολή με επιρροές από ραπ και χιπ-χοπ. Τα παλιά τραγούδια της Άλλα Πουγκάτσοβα, της Ελέν Γκέρμαν, του Σεργκέι Μπλάνκωφ κλπ τραγουδιούνται μόνο από κάποιους γέρους και αντίστοιχα υπάρχει η σχολή της γλυκανάλατης ρώσικης ποπ με κυριότερους εκπρόσωπους τον Ντίμα Μπιλάν, την Σοφία Ροτάτου, τους Τατού κλπ.
Διαθέτω μια αρκετά μεγάλη συλλογή από σύγχρονα ρώσικα σουξε (των οποίων όμως δεν είμαι φαν , με εξαίρεση τα εμβατήρια του κοκκινου στρατού!!) σε mp3, όποιος σύντροφος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ να του στείλω.
Фонмакулис
θα διαφωνήσω ελαφρά μαζί σου σε ότι αφορά τραγούδια όπως της πογκατσοβα της ρασπουτινα τα ακούνε και νεαρες ηλικίες απ ότι διαπίστωσα δηλαδή 30 και άνω οι νεότεροι όμως έχουν τάσεις χιπ χοπ και ραπ τεριάζουν καλύτερα με την γλώσα τους αν και πολλά τραγούδια τους προσπαθούν να αντιγράψουν δυτικά ακούσματα παρά να παρουσιάσουν κάτι δικό τους.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Χμ σύντροφε, από προσωπική μου εμπειρία διαπίστωσα αντίθετα ότι μάλλον αποστρέφονται αυτού του είδους τη μουσική (εμένα αντίθετα μ΄αρέσει). Χαρακτηριστικό είναι ότι στα καραόκε μπαρ (συνηθισμένο είδος διασκέδασης στη ρωσσία) τραγούδια της Πουγκάτσεβα βρίσκεις με το σταγονόμετρο. Αντίθετα στο χιπ-χοπ έχουν κάνει πολύ καλές προσπάθεις και σίγουρα η σχολή του είναι καθαρά προτότυπη (αν ξέρεις ρώσσικα και μπορείς να καταλάβεις τους στοίχους θα το διαπιστώσεις) και δεν αντιγράφει ή μεταφέρει αμερικάνικες συνήθεις.
Γνώμη μου βέβαια.

ammos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κι ένα τραγουδάκι της αγαπημένης μου Βαλέρια. Σου θυμίζει κάτι φίλε Λεό;

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγώ από Ρώσικη μουσική ξέρω την Κατιούσα. Το τραγούδι που βάζει ο Λιακόπουλος. Κλασικό παραδοσιακό τραγούδι. Λέει για μια παρθένα Ρωσίδα .  :2funny: 
Είναι και συλλεκτικό γιατί "παρθένα Ρωσίδα" είναι είδος εξαφανισμένο  :2funny:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Α, ξέρω και τους Ρίμσκι - Κόρσακοφ. Και τον Ροστροπόβιτς. Το Βήμα είχε κάτι CD από αυτούς. Ο φίλος Ρασκαλ26 τα ξέρει

Επισκέπτης

Как упоительны в России вечера
How delightful are the evenings in Russia

Любовь, шампанское, закаты, переулки,
Ах, лето красное, забавы и прогулки,
Как упоительны в России вечера.
Балы, красавицы, лакеи, юнкера,
И вальсы Шуберта, и хруст французской булки,
Любовь, шампанское, закаты, переулки,

How delightful are the evenings in Russia,
Love, champagne, sunsets, and winding alleys,
Oh, red summer, amusements and long walks,
Balls, young beauties, lackeys, cadets,
And Schubert waltzs, and the crust of a croisant
How delightful are the evenings in Russia.

Как упоительны в России вечера,
В закатном блеске пламенеет снова лето,
И только небо в голубых глазах поэта -
Как упоительны в России вечера,
Пускай все сон, пускай любовь игра,
Ну что тебе мои порывы и объятья,
На том и этом свете буду вспоминать я

In the sunset's sparkle summer rises once again,
And only heaven in the blue eyes of the poet,
How intoxicating are the nights in Russia,
Allow the whole dream, allow the game of love,
All my impulses and embraces are for you,
In that life and in this I will remember

Пускай все сон, пускай любовь игра,
Ну что тебе мои порывы и объятья,
На том и этом свете буду вспоминать я

Allow the whole dream, allow the game of love,
All my impulses and embraces are for you,
In that and in this life I will remember

Mε αγαπη απ'τη Ρωσσια κ τον McLeiN.... ;) ;) ;)

Y/Γ-->Περιμενω κερασμα... :P

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αφιερωμένο στα γνωστά κορίτσια, από τη πόλη με τα ωραιότερα
Που το θες, να αφήσω παραγγελία από τον κύριο ξέρεις

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Έχουν και πολύ αξιόλογη metal σκηνή στη Ρωσία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom