Ρώσικη μουσική. Για όσους έχουν εκτιμήσει τη καλλιτεχνική φλέβα, όπου είχαν τη τύχη να μυηθούν στα ωραία ακούσματα, στο myspace.com έχει πληθώρα με τραγούδια, links και news. Οι στίχοι είναι επαναλαμβανόμενοι. Gavari, glaza, budu, lyubluyu, ni snayu, ni panimayu κλπ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Российская Музыка
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Σπασίμπα
Επισκέπτης
vietsnaya lubov mogia
alla pogachova & kirkorov
or
kirkorov alsu
or
kirkorov alsu
Επισκέπτης
σοβαρευτειτε κυριοι.....ειναι νωρις ακομη....κατα τις 3+ αρχιζουμε τις ξενες γλωσσες...
Επισκέπτης
εργαζομενοι κ μη....στον αγωνα....στις επαλξεις....;)
χειμωνιαζει σιγα σιγα....μπαινουμε στο κλιμα....παλιες κ νεες "αγαπημενες" θα βρεθουν στο δρομο μας....το παιχνιδι συνεχιζεται....οποιος θελει παιζει!!!
χειμωνιαζει σιγα σιγα....μπαινουμε στο κλιμα....παλιες κ νεες "αγαπημενες" θα βρεθουν στο δρομο μας....το παιχνιδι συνεχιζεται....οποιος θελει παιζει!!!
or
kirkorov alsu
philip kirkorov & ilias psinakis...
Επισκέπτης
Ολα τα γκρουπ ειναι αμεσα ή εμεσα στοχοι...ολα θεμα μυαλου,γενικοτερων δυνατοτητων κ € ειναι...Τώρα είμαι δύσκολος. Έχω βρει και άλλα target group
Τα πραγματα ειναι απλα...καμια φορα ομως τυχαινει κ δν εχουμε στοχο...οποτε ολα πανε στραβα...
Επισκέπτης
σιγουρα δν πειραζει.....αλλα ειμαι βεβαιος οτι ειναι απλα τα πραγματα...Όχι ακριβώς, αλλά δεν πειράζει
Επισκέπτης
απλα ειναι τα πραγματα οταν ψαχνεις οτιδηποτε..οχι μονο κατι απλο...αλλα κ κατι περιπλοκο...πρεπει να εχεις και τυχη ωστε να βρεις τον ανθρωπο που ψαχνει τα ιδια μ'εσενα την ιδια χρονικη στιγμη...Απλά είναι τα πράγματα όταν ψάχνεις κάτι απλό και το ίδιο και ο άλλος(ι)
Υ/Γ->To baby gold εχει φερει 2 καινουριες πιτσιρικες ή ειναι η ιδεα μου ????
απλα ειναι τα πραγματα οταν ψαχνεις οτιδηποτε..οχι μονο κατι απλο...αλλα κ κατι περιπλοκο...πρεπει να εχεις και τυχη ωστε να βρεις τον ανθρωπο που ψαχνει τα ιδια μ'εσενα την ιδια χρονικη στιγμη...
Η απάντηση είναι οξύμωρη
Επισκέπτης
καλύτερα κολλητός του Σάκη Ρουβά έχουν δώσει και συναυλία μαζί.philip kirkorov & ilias psinakis...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 805
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις