Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιατι νομιζεις τοσος κοσμος κανει σεξ μονο με επαγγελματιες? Γιατι κατα βαθος σιχαθηκε τις Ελλεινιδες, που την εχουν ψωνισει ασχημα και σταματησε να ασχολειται μαζι τους. Αμα ειναι για λιγο σεξ αμφιβολου ποιοτητας η αλλη να ζηταει την Αρτα και τα Γιαννενα, ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Οσο για τους οπισθοδρομικους που θα πουνε οτι τον τυλιξε η Ρωσσιδα/Ουκρανεζα κτλ, μια απαντηση υπαρχει: Αν η κοπελα σε αγαπαει, σε σεβεται, σε στηριζει, σε καταλαβαινει, σε φροντιζει, στα αρχιδια μας η εθνικοτητα της. Κυριοι ηρθε η ωρα να ανεβασουμε τον πηχυ των απαιτησεων μας.
ο οπομιχανισ θεοσ εισαι τσιφτι μου??
με εκανεσ να ξεροχισο βραδιατικα!!!
τεραστιο respect ρε φιλαρακι!λεσ τα πραματα με το ονομα τουσ!!!!
θανατοσ στισ γαμιμενεσ καλοαναθρεμενεσ ελεινιδεσ!!!!!!!ουστ βρομοσκιλα πεταμενα κ βρομισμενα κρεατα!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ο οπομιχανισ θεοσ εισαι τσιφτι μου??
με εκανεσ να ξεροχισο βραδιατικα!!!
τεραστιο respect ρε φιλαρακι!λεσ τα πραματα με το ονομα τουσ!!!!
θανατοσ στισ γαμιμενεσ καλοαναθρεμενεσ ελεινιδεσ!!!!!!!ουστ βρομοσκιλα πεταμενα κ βρομισμενα κρεατα!!!!

Ρε φιλε αφου η κατασταση δεν παει αλλο. Μονο απαιτησεις ειναι. Να πληρωσεις εναν χλιδατο γαμο γιατι ειναι το ονειρο τους, να παρεις σπιτι κοντα στην μαμα τους, μετα τσακωμοι για τα ονοματα των παιδιων, μετα δεν σε υπολογιζει καθολου σε εχει μονο για να πληρωνεις κτλ. Αντε και γαμηθειτε κακομαθημενες...

Επισκέπτης
Ρε φιλε αφου η κατασταση δεν παει αλλο. Μονο απαιτησεις ειναι. Να πληρωσεις εναν χλιδατο γαμο γιατι ειναι το ονειρο τους, να παρεις σπιτι κοντα στην μαμα τους, μετα τσακωμοι για τα ονοματα των παιδιων, μετα δεν σε υπολογιζει καθολου σε εχει μονο για να πληρωνεις κτλ. Αντε και γαμηθειτε κακομαθημενες...

ενσοματοσου και εσι στιν ομαδα μασ θαρελεε μαχιτι εναντια στιν σπασμενι καποτα που ακουει στο ονομα ελεινιδα!!!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.535
Πόντοι
216
Γιατι νομιζεις τοσος κοσμος κανει σεξ μονο με επαγγελματιες? Γιατι κατα βαθος σιχαθηκε τις Ελλεινιδες, που την εχουν ψωνισει ασχημα και σταματησε να ασχολειται μαζι τους. Αμα ειναι για λιγο σεξ αμφιβολου ποιοτητας η αλλη να ζηταει την Αρτα και τα Γιαννενα, ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Οσο για τους οπισθοδρομικους που θα πουνε οτι τον τυλιξε η Ρωσσιδα/Ουκρανεζα κτλ, μια απαντηση υπαρχει: Αν η κοπελα σε αγαπαει, σε σεβεται, σε στηριζει, σε καταλαβαινει, σε φροντιζει, στα αρχιδια μας η εθνικοτητα της. Κυριοι ηρθε η ωρα να ανεβασουμε τον πηχυ των απαιτησεων μας.

respect!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Τα χω ξαναγραψει σε παρεμφερη topics αλλα νταξει δε γαμιεται.

Δουλευω στον ξενοδοχειακο κλαδο 10 χρονια περιπου.
Εχω γνωρισει τους μισους λαους του κοσμου.
Εχω κανει σχεσεις με ξενες διαφορες ανατολικου και μη μπλοκ.
Ημουν χρονια μαζι με μια Ουκρανη οπου και εχω παει πολλες φορες.

Αρα τι σημαινουν αυτα? ο,τι η αποψη μου ειναι αντικειμενικη και εμπεριστατωμενη, εκ των πραγματων.
Και η αποψη αυτη λεει το εξης:

Χειροτερο ειδος γυναικας ειναι η ελλεεινιδα, μακραν.
Ειναι το πιο αλαζονικο και φιλαργυρο ειδος γυναικας που υπαρχει τη σημερον ημερα.
Δυστυχως ζουμε σε μια καταραμενη χωρα, ακομη και σ αυτον τον τομεα. Ο απλος ο κοσμακης, η λαοτζικος, ο μεροκαματιαρης στη Ρωσια και σε καθε χωρα σχεδον της πρωην ΕΣΣΔ, γαμαει μουναρες αβερτα, που εδω γαμαει μονο οποιος ειναι ΛΕΠΑ, Σεφερλης, Φουστανος, ή καποιος μεγαλοπαπαρης. Οποιος καταφερει να μπλεξει με ρωσιδα, να τη φερει εδω, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
Αξιζει τον κοπο μακραν.

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
παλικαρια τι να πω!!! χιλια μπραβο!!!!!! ετσι ειναι οποσ τα λετε!!!! κλωτσια στο γαμιμενο σαπιοκολο τησ ελλεεινιδασ!! και σασ το λεει αυτο ενασ γυμναστησ που βλεπει καθημερινα τετιουσ χονδροκολουσ να το παιζουσ μουναρεσ και να μη μπορω να πο τιποτα λογω δουλειασ!! και να θελουν σε 2 μηνεσ να βαλουν string για τη παραλια!
ουστττττττττ μπαζολεσ!!!!!!! φερτε η πατε στα ρωσιδακια γιατι χανομαστε μαγκεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με τις ελεηνίδες ρε!!! ΚΛΑΑΑΑΨΤΕΕΕΕ!!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.213
Πόντοι
506
Οι Ρωσσιδες πολυ δυσκολα συνηθιζουν τον τροπο ζωης στο εξωτερικο και πολυ δυσκολα μαθαινουν ξενες γλωσσες.στο γαμησι δεν θα ελεγα οτι ειναι καλες.Οι Πολωνεζες ειναι πολυ περιεργες γυναικες.εχουν κομπλεξ απεναντι στους δυτικους γιατι η χωρα τους ειναι πολυ χαμηλοτερου επιπεδου.μισουνε τους Ρωσσους και λενε οτι τους κλεψανε!εμας δεν μας πολυ πανε γιατι ειναι Καθολικιες και ημαστε ορθωδοξοι.τα θετικα τους ειναι οτι κανουν πολυ καλο γαμησι.δυστηχως οι γαμοι Ελληνα με Πολωνεζα κατα 90% καταληγουν σε διαζυγιο.κατα τη γνωμη μου οι γυναικες που μας ταιριαζουν πιο πολυ ειναι Τουρκαλες απο Αραβικες χωρες ή Περσικης προελευσης (Ιρανες,Τατζηκες) θα μου πεις ειναι ασχημες.Ναι αλλα οχι ολες.υπαρχουν και πολυ ωραιες.και οι Ταταρες,Μπασκιρες (Τουρκοφωνες)μας ταιριαζουν.εγω προτιμαω της Ιρανικης προελευσης.εχει πολλους δε Καυκασιους λαους που ειναι Ιαρνικης προελευσης.βεβαια αυτες οι γκομενες θελουν τον τέλειο αντρα και με Ρωσσους πολυ δυσκολα πανε.στο DNA μας ταιριαζουνε

...Ρε συ πρόσεχε...θα βάλεις καμιά μπούργκα στο τέλος...

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
...Ρε συ πρόσεχε...θα βάλεις καμιά μπούργκα στο τέλος...

Σχετικό-ασχετο. Τον πιστεύω το Δημητράκη σε αυτό που λεει για τις Ιρανικής καταγωγής γυναίκες. Εζησα στις ΗΠΑ σχεδόν 5 χρόνια: εκεί (ειδικά στην Καλιφορνια) υπάρχει πολυπληθής ιρανική κοινότητα. Μιλάμε για γυναίκες φωτιά.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.213
Πόντοι
506
...Με φτιάξατε πάλι ρε κερατάδες...Πάρτε την ανταμοιβή σας σε ΡΩΣΙΚΟ είδος...

Συνημμένα

• Julina.jpg
    Julina.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Marina.jpg
    Marina.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Victorija.jpg
    Victorija.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Natalia.jpg
    Natalia.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 21

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.213
Πόντοι
506
Σχετικό-ασχετο. Τον πιστεύω το Δημητράκη σε αυτό που λεει για τις Ιρανικής καταγωγής γυναίκες. Εζησα στις ΗΠΑ σχεδόν 5 χρόνια: εκεί (ειδικά στην Καλιφορνια) υπάρχει πολυπληθής ιρανική κοινότητα. Μιλάμε για γυναίκες φωτιά.

...Άσε να σε βάλει κάτω και καμιά σαν αυτές στις φωτό και θα σου πω εγώ για πότε θα ξεχάσεις κατά που πέφτει το Ιράν...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Και που να δεις ο συνδυασμος ιραν-ρωσσιας τι βγαζει...δυστυχως η κοπελα ειναι λεσβια αλλα ειναι το κατι αλλο εμφανισιακα!

Επισκέπτης
Τα χω ξαναγραψει σε παρεμφερη topics αλλα νταξει δε γαμιεται.

Δουλευω στον ξενοδοχειακο κλαδο 10 χρονια περιπου.
Εχω γνωρισει τους μισους λαους του κοσμου.
Εχω κανει σχεσεις με ξενες διαφορες ανατολικου και μη μπλοκ.
Ημουν χρονια μαζι με μια Ουκρανη οπου και εχω παει πολλες φορες.

Αρα τι σημαινουν αυτα? ο,τι η αποψη μου ειναι αντικειμενικη και εμπεριστατωμενη, εκ των πραγματων.
Και η αποψη αυτη λεει το εξης:

Χειροτερο ειδος γυναικας ειναι η ελλεεινιδα, μακραν.
Ειναι το πιο αλαζονικο και φιλαργυρο ειδος γυναικας που υπαρχει τη σημερον ημερα.
Δυστυχως ζουμε σε μια καταραμενη χωρα, ακομη και σ αυτον τον τομεα. Ο απλος ο κοσμακης, η λαοτζικος, ο μεροκαματιαρης στη Ρωσια και σε καθε χωρα σχεδον της πρωην ΕΣΣΔ, γαμαει μουναρες αβερτα, που εδω γαμαει μονο οποιος ειναι ΛΕΠΑ, Σεφερλης, Φουστανος, ή καποιος μεγαλοπαπαρης. Οποιος καταφερει να μπλεξει με ρωσιδα, να τη φερει εδω, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
Αξιζει τον κοπο μακραν.
πο πο ρε μαγκιτι!!!!!!!!!!!τι εγραπψεσ τορα!αθτο το ποστ ειναι για το μουσιο να πουμε!!!
μπραβο!!!ευγε σιναγονιστι!!!
ελινεσ ανρεσ ξιπνιστε επιτελουσ :rockon: :rockon:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
...Άσε να σε βάλει κάτω και καμιά σαν αυτές στις φωτό και θα σου πω εγώ για πότε θα ξεχάσεις κατά που πέφτει το Ιράν...

Δεν διαφωνώ με αυτό που λες. Οι κυρίες των φωτογραφιών είναι όντως υπέροχες: θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα το αντίθετο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά όλες τις ελεηνίδες ΕΣΕΙΣ τις έχετε κάνει έτσι! Και τώρα λίιιγο το δαχτυλάκι να σας κουνήσουν, θα κάνετε ουρές πάλι από πίσω τους!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
παλικαρια τι να πω!!! χιλια μπραβο!!!!!! ετσι ειναι οποσ τα λετε!!!! κλωτσια στο γαμιμενο σαπιοκολο τησ ελλεεινιδασ!! και σασ το λεει αυτο ενασ γυμναστησ που βλεπει καθημερινα τετιουσ χονδροκολουσ να το παιζουσ μουναρεσ και να μη μπορω να πο τιποτα λογω δουλειασ!! και να θελουν σε 2 μηνεσ να βαλουν string για τη παραλια!
ουστττττττττ μπαζολεσ!!!!!!! φερτε η πατε στα ρωσιδακια γιατι χανομαστε μαγκεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μιασ που το εφερε ι κουβεντα περνα απο δο καυλεα μου)))))

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
και να θελουν σε 2 μηνεσ να βαλουν string για τη παραλια!

το στρινγκ το ρωτησανε αν θελει να μπει στο βρωμοκωλι τουσ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom