Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το ξερετε σιγουρα οτι παρελαζουν ενα καρο δικτυακοι γκομενοι για την καθεμια τους; Μηπως αυτο συμβαινει στην κουκλαρες-γκομεναρες με επαγγελματικη φωτογραφηση(με αερα μοντελου!) με βυζι εξω, με κολο εξω, με στάσεις που προκαλουν κλπ?
κανε ενα προφιλ γινεκασ λιγο ομορφισ να δεισ τι θα γινι!!!!εκι θα καταλαβεισ σιγουρα οτι ιπαρχουν εκατομιρια διαδικτιακοι καμακοτεσ!
χιστεσ ενα εχο να πο!
δεν εχουμε ελπιδεσ μεσο ιντερνετ!

εγο το καλοκαιρι θα παο στον διμιτρακι να μου βρι νιφι παντοσ
ακουσ διμιτρακι?????? :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Επισκέπτης
λεο εγο τορα με το φτοχο μου το μιαλο.....

αν εχισ καπιον φιλο σου καταστιματαρχι ι και δικο σου μαγαζι μπορισ να κανισ το εξισ!
να τισ κανισ μια προσλιψι!!!
μετα εκινι να βγαλι τι βιζα ρε παιδακι μου για χ μινεσ!δεν ξερο ποσουσ μινεσ βγαζι.
μετα οταν παρι τι πορνοβιζα τιν απολιεισ για να μιν πλιρονισ το ικα τισ στο φιλο σου τον καταστιματαρχι ι ακομα και αμα εχισ δικο σου μαγαζι!

μετα οταν εινια να ξαναανανεοσι τιν βιζα αφου θα πλισιαζι ο καιροσ ξανακανισ μια προσλιψι στο καταστιμα του φιλου σου ι ακομα και στο δικο σου αν εχισ!!!

ειναι σοστο αυτο που λεο?????
για δοστε αποψισ καυλεουρεσ!!!!

το σκευτικα μονοσ μου!δεν ξερο αμα ειναι σοστο!δεν εχο ιδεα!ετσι μια ιποθεσι κανο!καπιοσ γνοστισ αν ιπαρχι ασ δοσι τα φοτα του!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μία γυναίκα από εκεί ξέρει ότι θα διαβάζει κάθε μέρα από εκατό μαντραχαλαίους πόσο μουνάρα είναι και πόσο θέλουν να την δουν από κοντά και λοιπές παπαριές. Ξέρει λοιπόν ότι έχει να κάνει με αερογάμηδες. Ο ένας από αυτούς να κάνει την κίνηση να πάει να την βρεί θα το εκτιμήσει πάρα πολύ. Μιλάω για νορμάλ γκόμενες και όχι για πουτανάκια. Το τι είναι θα πρέπει να το καταλάβετε μόνοι σας πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση. Μέσω ιντερνετ υπάρχει ελπίδα, αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτα.

Επισκέπτης
Μία γυναίκα από εκεί ξέρει ότι θα διαβάζει κάθε μέρα από εκατό μαντραχαλαίους πόσο μουνάρα είναι και πόσο θέλουν να την δουν από κοντά και λοιπές παπαριές. Ξέρει λοιπόν ότι έχει να κάνει με αερογάμηδες. Ο ένας από αυτούς να κάνει την κίνηση να πάει να την βρεί θα το εκτιμήσει πάρα πολύ. Μιλάω για νορμάλ γκόμενες και όχι για πουτανάκια. Το τι είναι θα πρέπει να το καταλάβετε μόνοι σας πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση. Μέσω ιντερνετ υπάρχει ελπίδα, αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτα.
οποσ παντα σοστοσ μιστι μου!!!
θελει προσοχι!
respect τσιρτσιναμπα μου :rockon: :rockon: :rockon:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εδω χαλαει η συνταγη γιατι ολοι νομιζουν οτι ξερουν,ασε που εχουν γεννηθει αετοπουλα..

Οτι και να νομίζουν στο τέλος μαθαίνουν. Ετσι κ αλλιώς με γυναίκες έχουν να κάνουν που έχουν το διάολο μέσα τους. >:cheesy: >:cheesy:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Οτι και να νομίζουν στο τέλος μαθαίνουν. Ετσι κ αλλιώς με γυναίκες έχουν να κάνουν που έχουν το διάολο μέσα τους. >:cheesy: >:cheesy:

φιλαρακο εσυ πως την γνωρισες τη δικια σου αν επιτρεπετε? :)

Επισκέπτης
& γιατι να τραβηχτουν με τις ρωσιδες για να μαθουν???& μαλιστα αυτες που ακομη μενουν στην ρωσια???
τους γραφετε τις εμπειριες σας & περνετε κοσμο στον λαιμο σας..
ΚΑΚΩΣ..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
& γιατι να τραβηχτουν με τις ρωσιδες για να μαθουν???& μαλιστα αυτες που ακομη μενουν στην ρωσια???
τους γραφετε τις εμπειριες σας & περνετε κοσμο στον λαιμο σας..
ΚΑΚΩΣ..

Γιατί βρήκαμε την ηρεμία μας. Από το να τραβιέμαι με την κάθε λογής καργιόλα ελλεινίδα κ να σπάω το στομάχι μου καλύτερα με ξένες που όταν αγαπούν το δείχνουν και δίνουν τα παντα για να σε κάνουν ευτυχισμένο. Ο καθένας ας κάνει την επιλογή του. Ας πουν αυτοί που έχουν φάει στην μάπα ελλεινιδες και ρωσσίδες ποιές προτιμουν και θα καταλάβεις. Εγώ προσωπικά βρήκα το παράδεισο και από εκεί δεν φεύγω ;) ;)

Επισκέπτης
Γιατί βρήκαμε την ηρεμία μας. Από το να τραβιέμαι με την κάθε λογής καργιόλα ελλεινίδα κ να σπάω το στομάχι μου καλύτερα με ξένες που όταν αγαπούν το δείχνουν και δίνουν τα παντα για να σε κάνουν ευτυχισμένο. Ο καθένας ας κάνει την επιλογή του. Ας πουν αυτοί που έχουν φάει στην μάπα ελλεινιδες και ρωσσίδες ποιές προτιμουν και θα καταλάβεις. Εγώ προσωπικά βρήκα το παράδεισο και από εκεί δεν φεύγω ;) ;)
Ετσι κ αλλιώς με γυναίκες έχουν να κάνουν που έχουν το διάολο μέσα τους

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αλήθεια έχεις δοκιμάσει με πυργιώτισσα?? Λαρισαία?? Και ας μην πιάσω όλη την επαρχία. Απλά ο όρος "καριόλες" είναι πολύ λίγος για να τις περιγράψει. Και την λέξη "υπερηφάνια" την έχουν διαγράψει, την έθαψαν βαθιά στο βρωμερό μουνί τους.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Αλήθεια έχεις δοκιμάσει με πυργιώτισσα?? Λαρισαία?? Και ας μην πιάσω όλη την επαρχία. Απλά ο όρος "καριόλες" είναι πολύ λίγος για να τις περιγράψει. Και την λέξη "υπερηφάνια" την έχουν διαγράψει, την έθαψαν βαθιά στο βρωμερό μουνί τους.
ιδια η καταληξη..
μακρυα & αγαπημενοι..
γι΄αυτο τις πληρωνουμε..
μας τελειωσε το γουτσου-γουτσου..
οι νοσοκομες ειναι φθηνοτερες(για οσους σκεφτονται τα γεραματα τους)..
Υ.Γ για γραψτε στα παλληκαρια πως καταντανε οι ρωσιδες(βορειοευρωπαιες) μετα τα 40-50..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ιδια η καταληξη..
μακρυα & αγαπημενοι..
γι΄αυτο τις πληρωνουμε..
μας τελειωσε το γουτσου-γουτσου..
οι νοσοκομες ειναι φθηνοτερες(για οσους σκεφτονται τα γεραματα τους)..
Υ.Γ για γραψτε στα παλληκαρια πως καταντανε οι ρωσιδες(βορειοευρωπαιες) μετα τα 40-50..

Εχω καμιά 20αρια χρόνια ακόμα :grin: :grin:

Επισκέπτης
λεο εγο τορα με το φτοχο μου το μιαλο.....

αν εχισ καπιον φιλο σου καταστιματαρχι ι και δικο σου μαγαζι μπορισ να κανισ το εξισ!
να τισ κανισ μια προσλιψι!!!
μετα εκινι να βγαλι τι βιζα ρε παιδακι μου για χ μινεσ!δεν ξερο ποσουσ μινεσ βγαζι.
μετα οταν παρι τι πορνοβιζα τιν απολιεισ για να μιν πλιρονισ το ικα τισ στο φιλο σου τον καταστιματαρχι ι ακομα και αμα εχισ δικο σου μαγαζι!

μετα οταν εινια να ξαναανανεοσι τιν βιζα αφου θα πλισιαζι ο καιροσ ξανακανισ μια προσλιψι στο καταστιμα του φιλου σου ι ακομα και στο δικο σου αν εχισ!!!

ειναι σοστο αυτο που λεο?????
για δοστε αποψισ καυλεουρεσ!!!!

το σκευτικα μονοσ μου!δεν ξερο αμα ειναι σοστο!δεν εχο ιδεα!ετσι μια ιποθεσι κανο!καπιοσ γνοστισ αν ιπαρχι ασ δοσι τα φοτα του!
αμα δε γινετε αυτο με τιν απολισι τιν κρατασ εκι και τισ πλιρονισ το ικα!!!σιγα τα οα!!!!
αντε ρε χιστεσ !!!!δοστε πορνοσιμβουλεσ να πουμε!μιν παλιδρομιτε το τσουτσουνι σας!

Επισκέπτης
Μπράβο καμάρι μου..:thumbsup: Ωραία τα είπες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom