Επισκέπτης
νταξει..Εχω καμιά 20αρια χρόνια ακόμα
θα σηκωσεις 2-3 κουπες μεχρι τοτε..
νταξει..Εχω καμιά 20αρια χρόνια ακόμα
αντε ρε χιστεσ !!!!δοστε πορνοσιμβουλεσ να πουμε!μιν παλιδρομιτε το τσουτσουνι σας!
Γιατί βρήκαμε την ηρεμία μας. Από το να τραβιέμαι με την κάθε λογής καργιόλα ελλεινίδα κ να σπάω το στομάχι μου καλύτερα με ξένες που όταν αγαπούν το δείχνουν και δίνουν τα παντα για να σε κάνουν ευτυχισμένο. Ο καθένας ας κάνει την επιλογή του. Ας πουν αυτοί που έχουν φάει στην μάπα ελλεινιδες και ρωσσίδες ποιές προτιμουν και θα καταλάβεις. Εγώ προσωπικά βρήκα το παράδεισο και από εκεί δεν φεύγω ;) ;)
Με συμφωνο ελευθερης συμβιωσης, παιρνει 'αυτοματα' και αδεια παραμονης?
γαμος στην τηλο τυπε..τι ειναι ι ελευθερι πορνοσιμβιοσι?
Για μπελαδες ψαχνεις ΧΥΣΤΗ μου?τι ειναι ι ελευθερι πορνοσιμβιοσι?
τι ειναι ι ελευθερι πορνοσιμβιοσι?
μην βαζεις αγνωστες λεξεις..απεμπολείται
Πρεπει να μαθουμε αν το συμφωνο ελευθερης συμβιωσης δινει στη ρωσιδα την πολυποθητη αδεια παραμονης, για παντα.
Σε βλέπω ζεστό φίλε να φέρεις Ρωσίδι...
Γιατί βρήκαμε την ηρεμία μας. Από το να τραβιέμαι με την κάθε λογής καργιόλα ελλεινίδα κ να σπάω το στομάχι μου καλύτερα με ξένες που όταν αγαπούν το δείχνουν και δίνουν τα παντα για να σε κάνουν ευτυχισμένο. Ο καθένας ας κάνει την επιλογή του. Ας πουν αυτοί που έχουν φάει στην μάπα ελλεινιδες και ρωσσίδες ποιές προτιμουν και θα καταλάβεις. Εγώ προσωπικά βρήκα το παράδεισο και από εκεί δεν φεύγω ;) ;)
Ετσι ειναι, αλλα μονο με ευκολη διαδικασια θα το κανω. Δεν εχω καμια ορεξη ουτε χρονο ουτε γουσταρω να λαδωνω κλπ, δεν εχω χρονο για ολες αυτες τις μαλακιες δηλαδη, με visa, με τμηματα αλλοδαπων, με αδειες παραμονης που ληγουν κλπ.
Και ειναι και το γαμωτο, ο καθε πακισταν να κυκλοφορει ανενοχλητος, και εμεις για μια ρωσιδα της προκοπης, να σκοτιζουμε το κεφαλι μας με χιλιες δυο μαλακιες.
Γι αυτο λεω, αν το συμφωνο ελ.συμβιωσης δινει την αδεια παραμονης, το κανεις και ξεγνοιαζεις απο εγνοιες και ταλαιπωριες. Και αμα κατι στραβωσει...αντε γεια ετσι απλα.
Αν ομως δεν δινει αδεια, τοτε δυσκολα να μπλεχτω με διαδικασιες.
για γραψτε στα παλληκαρια πως καταντανε οι ρωσιδες(βορειοευρωπαιες) μετα τα 40-50..
Για την καθε καριολα, ελλεινιδα και μη, ενα πραγμα της αξιζει. Ενα ραφι και ενας δονητης. Αν και τελευταια φαινεται πως ειναι της μοδας οι μεταναστες για σεξ. Να τις χαιρονται οι μαναδες τους για τον τροπο που τις ανεθρεψαν, και ολοι οι μουνοδουλοι που για να δουμε το μουνι τους τις βγαζαμε και θεες εμφανισιακα. Βραζιλια, Ρωσσια, τοσα μερη υπαρχουν. Αρχιστε το ψαξιμο.
ιδια η καταληξη..Γιατι οι δικες μας πως καταντανε μετα τα 40-50? Εγω βλεπω κατι φαλαινες, με απαιτησεις κιολας.
Αστα φίλε με τοσους μουνοδουλους και λιγουρογλυψιματίες δε πρόκειτε ποτε να ξεκαβαλήσουν το καλάμι οι ελλεηνίδες...