madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ότι νομίζετε...
Αν το ψαξεις λιγο θα δεις οτι στα Ελληνικα η Ρωσια γραφεται με ενα Σ.
ότι νομίζετε...
Ναι αλλα αμα δεις απο ποιους απαιτουν πρόταση γάμουΚαι ανοιχτές σε κάθε είδος πρότασης (γάμου)
Ναι αλλα αμα δεις απο ποιους απαιτουν πρόταση γάμου
μιλάμε το χουν χάσει τα κορίτσια...αν και δε θα είναι για γέλια σε λίγο η κατάσταση γιατι οι ψηφοι των γεροντοκόρων σε λίγο θα είναι πολλές μα παρα πολλές.....
Ναι αλλα αμα δεις απο ποιους απαιτουν πρόταση γάμου
μιλάμε το χουν χάσει τα κορίτσια...αν και δε θα είναι για γέλια σε λίγο η κατάσταση γιατι οι ψηφοι των γεροντοκόρων σε λίγο θα είναι πολλές μα παρα πολλές.....
να προσ8εσω κατι σαν απαντηση σε ολους οσους μας χαρακτηριζουν φιλους της γυναικας απ την ρωσια κατηγορωντας μας για το πα8ος μας και ταυτιζοντας μας με τον φιλο του ξαδερφου τους...
εχουμε βαρε8ει φιλαρες-κοροιδα...εχουμε βαρε8ει το δη8εν σουξε τους,τον κωστετσο τους την μενεγακη τους,την ιδια τους την μανα που τις γεννησε τις κωλοελλεηνιδες...εχουμε βαρε8ει τις απαιτησεις τους και το εγω τους...εχουμε σιχα8ει τα 8ελω και τα πρεπει τους...προτιμαμε να πεσουμε στην λουμπα μιας ξενης,ρωσιδας..που εχει μεγαλωσει με καρτοτσκι και περεστροικα...8ελουμε και λαχταρουμε την δροσια στο χαμογελο τους και την ζεστασια στο ναζι τους...δεν αντεχουμε αλλο την υστεροβουλια της κωλοελληνιδας που θελει να γινουμε 8υσια για να φανει καλυτερη στα ματια της φιλης της,με καλυτερο σπιτι..αυτοκινητο και λουσα...βρωμοξυλο κι αν οχι βρωμοξυλο αδιαφορια στην ντροπη της γυναικας...την ελλεηνη ελλεηνιδα...κανενα οικτο και συμπονια σε οσους τις υπηρετουν...κανενα!!!σκατα στα μουτρα τους!!!
Από ποιούς;
Από εμένα, ευτυχώς, δεν απαιτεί καμία
Aπ αυτους που ουτε να τις φτύσουν τις κωλογριες δε καταδέχονταιΑπό ποιούς;
παιδια ειχα φερει και γω κατα καιρους 3 διαφορετικες ρωσιδες στην ελλαδα με τουριστικη βιζα(τις ειχα επισκεφτει και γω στη ρωσια)
απο οτι διαπιστωσα δυσκολα μια ρωσιδα θα αφησει την οικογενεια της φιλους κτλ για να ερθει να μεινει στην ελλαδα
πρεπει εκει να μην εχει ουτε μαντηλι να κλαψει για να ερθει στην ελλαδα η σε μια οποιαδηποτε χωρα εκτος ρωσσιας
εκτος και αν κυνηγα το ευκολο χρημα(πραγμα που εγω δεν εχω) οποτε ερχεται για μια αρπαχτη και οτι γινει
Καταρχην ΛΥΠΑΜΑΙ πολυ για κατι ατομα οπως π.χ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ και rouski standart που μπαινουν καθε τοσο σε διαφορα θρεντ και τα κανουν πουτανα! Δεν διαβαζω καν ουτε τι γραφουν! Θα πρεπε υβρηστικα ποστ να διαγραφονται αυτοματος.Ελεος ρε παλικαρια,σεβαστητε τους ΣΥΝΤΟΦΟΥΣ.παιδια ειχα φερει και γω κατα καιρους 3 διαφορετικες ρωσιδες στην ελλαδα με τουριστικη βιζα(τις ειχα επισκεφτει και γω στη ρωσια)
απο οτι διαπιστωσα δυσκολα μια ρωσιδα θα αφησει την οικογενεια της φιλους κτλ για να ερθει να μεινει στην ελλαδα
πρεπει εκει να μην εχει ουτε μαντηλι να κλαψει για να ερθει στην ελλαδα η σε μια οποιαδηποτε χωρα εκτος ρωσσιας
εκτος και αν κυνηγα το ευκολο χρημα(πραγμα που εγω δεν εχω) οποτε ερχεται για μια αρπαχτη και οτι γινει
Τωρα θυμηθηκα την περιπτωση στην ΖΑΧΑΡΩ (για οσους ειδαν εκεινο το ντοκυμαντερ)
που καμια απ τις 5 ρωσιδες που εφερε ο δημαρχος δεν καθησε στην Ελλαδα-ολες βρηκαν πολλα αρνητικα στους υποψηφιους γαμπρους και ας μην ειχαν στον ηλιο μοιρα στην ρωσια.
Και μην ξεχνατε οτι οι ρωσιδες ειναι πολυ ΠΕΡΙΦΑΝΕΣ.
Τωρα θυμηθηκα την περιπτωση στην ΖΑΧΑΡΩ (για οσους ειδαν εκεινο το ντοκυμαντερ)
που καμια απ τις 5 ρωσιδες που εφερε ο δημαρχος δεν καθησε στην Ελλαδα-ολες βρηκαν πολλα αρνητικα στους υποψηφιους γαμπρους και ας μην ειχαν στον ηλιο μοιρα στην ρωσια.
Για να αφησει καποια το σπιτι της, την οικογενεια της,την δουλεια της,τους φιλους της και ολα πισω της για να ερθει σε μια αγνωστη χωρα δεν ειναι και ευκολο αλλα ουτε και απιαστο ονειρο.Εξαρτατε απο τον καθε εναν,κατα ποσο θα την αγαπησει,κατα ποσο θα τον εμπιστευτη,κατα ποσο η σχεση τους θα ειναι δυνατη. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!
τετοια ομαδικα προξενια, ιδιως οταν γινονται απο εναν πολιτικο που σκοπευει να προσελκυσει την ψηφο των συμπολιτων του, ενδεχεται να κρυβουνε και σκοτεινα σημεια! Εμενα εχουνε παρει τα αυτια μου οτι ειχανε ταξει στις γυναικες λαγους με πετραχειλια και τελικα συναντησαν τον αγροτη μονο που ψαχνει... και σε ενα χωριο το οποιο σε υποδομες και οργανωση υπολειπεται κατα πολυ των μεσων Ρωσσικων πολεων.... Δεν ειναι τοσο απελπισμενες πια, σας τοχω ξαναπει!Τωρα θυμηθηκα την περιπτωση στην ΖΑΧΑΡΩ (για οσους ειδαν εκεινο το ντοκυμαντερ)
τετοια ομαδικα προξενια, ιδιως οταν γινονται απο εναν πολιτικο που σκοπευει να προσελκυσει την ψηφο των συμπολιτων του, ενδεχεται να κρυβουνε και σκοτεινα σημεια! Εμενα εχουνε παρει τα αυτια μου οτι ειχανε ταξει στις γυναικες λαγους με πετραχειλια και τελικα συναντησαν τον αγροτη μονο που ψαχνει... και σε ενα χωριο το οποιο σε υποδομες και οργανωση υπολειπεται κατα πολυ των μεσων Ρωσσικων πολεων.... Δεν ειναι τοσο απελπισμενες πια, σας τοχω ξαναπει!
τετοια ομαδικα προξενια, ιδιως οταν γινονται απο εναν πολιτικο που σκοπευει να προσελκυσει την ψηφο των συμπολιτων του, ενδεχεται να κρυβουνε και σκοτεινα σημεια! Εμενα εχουνε παρει τα αυτια μου οτι ειχανε ταξει στις γυναικες λαγους με πετραχειλια και τελικα συναντησαν τον αγροτη μονο που ψαχνει... και σε ενα χωριο το οποιο σε υποδομες και οργανωση υπολειπεται κατα πολυ των μεσων Ρωσσικων πολεων.... Δεν ειναι τοσο απελπισμενες πια, σας τοχω ξαναπει!
μέμο έχεις απόλυτο δίκιο!
Όσοι παντρεύονταν στη χώρα τους με κοπέλα από ανατολική Ευρώπη, μέσω κάποιων σοβαρών γραφείων, τα διαζύγια ήταν περίπου στο 1/3 σε σχέση με συμπατριώτισσες τους!
(αφού ξεωράκωσα ανελέητα την ΠάΠια, σου ήρθα για λίγο ελληνορωσικό έρωτα με τα τρυφερά ρωσίδια)!
spiros1968 μες στα τοσα εκατομμυρια ρωσιδες, σιγουρα υπαρχουν πολλες που θελουν να φυγουν.
Για διαφορετικους λογους η καθεμια. Αλλη λογω ξυλου, αλλη για καλυτερο κλίμα, άλλη για καπως ανωτερο επιπεδο ζωής, αλλη για να μη παντρευτει μπεκρή κλπ. Η ρωσια σαν χωρα, ως γνωστον, εχει πολλα προβληματα.