Επισκέπτης
αμα σινεχιζετε να παλινδρομιτε τα τσουτσουνια σασ θα αναγκαστο να τιμορισο τισ βαλβιδουλεσ σασ δροσερα μου αγορια!!
Παιχτη τώρα για να μην υπέρβάλλουμε, αυτο που σου είπε η ρωσσίδα δε ξερώ κατα πόσο το εννοούσε.Αν μου λέγες βέβαια οτι στο είπε μια Άσιάτισσα θα σου λέγα οτι έχει μεγάλη πιθανότητα να το εννοούσε ;)Γιατι όσο μάγκες και να είναι οι ρώσσοι μπροστα στους Ασιατές δε πιάνουν μια.
Ξαναλέω , δε θεοποιούμε! Απλά βλέπουμε που υπάρχει προσφορά. [size=15pt]Η Ελλάδα απλά δεν έχει γυναίκες διαθέσιμες![/size] Για κοινωνικούς δημογραφικούς και πολιτισμικούς παράγοντες! Εκεί έχει! Ναι γυναίκες είναι, θα είναι με τα καλά τους και τα στραβά τους!
Παντως άμα δε σε ενδιαφέρει το θρεντ, μπορείς άνετα να μη συμμετέχεις. Τώρα το να κάνεις το δάσκαλο σε άτομα που σαφέστατα ξέρουν το αντικείμενο που πραγματεύεται ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από εσένα, απλά χάνεις εσύ το χρόνο σου ;)
Καλως...σεβομαι τις αποψεις σας,ισως να μην εχω βοηθησει εγω,στον τροπο που εκφραζομαι γραπτα, τι θελω να μεταδωσω,....σε καθε περιπτωση αυτα που διαβαζω ειναι χρησιμα ,αλλα... ειναι για ανθρωπους που σαφως οπως ειπες και εσυ, εχουν εμπειρια απο την συγκεκριμενη χωρα.Φιλικα ο Παιχτουρας.
....νεότατες και λαχταριστές δηλαδή έ....35+ έχει πολλές διαθέσιμες η Ελλάδα, ιππότη
παιδια η ρωσίδα γράφεται με δυο σσ???
Με 1 Σ γραφεται. Ολοι μας απο λαθος το γραφαμε με 2.
35+ έχει πολλές διαθέσιμες η Ελλάδα, ιππότη
Με 1 Σ γραφεται. Ολοι μας απο λαθος το γραφαμε με 2.
Επισης και πολλα διαθεσιμα ραφια ειναι διαθεσιμα! Αφου μας σπασανε τα αρχιδια και ξεμεινανε λετε τωρα να αρχιζουν να κοιταζουν και μας τους ταπεινους θνητους? Ασε φιλε, οπως στρωσανε να κοιμηθουν. Το πουλακι πεταξε!
γεια σου συμπολεμιστη!συναγωνιστη και συντροφε!
και οι Ρώσσοι λάθος κάνουν; Россия
....νεότατες και λαχταριστές δηλαδή έ....
όχι πάπο δεν κάνουν λά8ος απλά η ρωσία στην ελληνική γράφεται με ένα σιγμα...γεία σου πίτσι με τα ωραία σου!
Και ανοιχτές σε κάθε είδος πρότασης (γάμου)